Отговори
# 210
Мари, много неприятно Sad...дано по скоро проблемите останат зад гърба ви Hug

И аз съм ревла. Точно след като родих и станах такава...вече не мога да гледам филми с ужаси и насилие - само романтични Mr. Green.

# 211
  • гр.Добрич
Добро утро. Днес май е по-прохладничко, пък може и да завали.

Като се женихме беше една жега, но накрая на сватбата заваля и мъжа ми вика "Не ми се размина ревлива булка" Grinning Аз си мисля, че сме си същите като преди, но като имаш семейство и деца, емоциите са повече.

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЕМИ!!!!!!!!!ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ, ВСИЧКО ДРУГО  СЕ ПОДРЕЖДА ПРИ НАЛИЧИЕТО МУ!!!!!!!!!!!!!!
Извинявай за закъснението, но аз се подготвям за отпуск и гледам да не се разсейвам.......... Wink
Аз не съм се отчела с ваксината, няма и намерение.........
МамиБлю, днес сутринта те видях на младежкият дом махах ли махах, но уви .................. Sad
Хубав ден на всички   bouquet

# 213
А за плаченето, аз откакто родих, започнах да плача, да се притеснявам за всичко и всеки, да си слагам предпазните колани дори в автобус.................... Rolling Eyes,абе доста лудости придобих покрай детето, но си заслужава  Hug

# 214
МамиБлю, днес сутринта те видях на младежкият дом махах ли махах, но уви .................. Sad
Дори не съм забелязала, че някой маха, щото иначе ми коства време и да видя кой маха Mr. Green....

# 215
  • гр.Добрич
Тъй-тъй - времето е пари. Laughing

# 216
Не това, ами докато се кьоря кой е...боже, много съм недоскиф напоследък Tired...Наскоро Обретенова беше дошла в службата и от единия край на коридора ми маха, аз в другия край...Обърнах се да видя зад мен има ли някой и да реша на мен ли се маха Crazy
Откакто се обзаведох с цайси миналата година все по-зле виждам Thinking...и хем ги нося само пред компа...

# 217
За цайсите, предписаха ми ги, кат обях осми клас.Повече от 10 години не ги направих обществено достояние  Embarassed, миналата година ми се наложи да взема книжка и не само това ами на шофирам  Laughing
Сложих цайси, носих ги точно година и от няколко месеца съм горд собственик на лещи, все още експериментирам с различните марки, но определено се чуствам многоооооо по-добре отколкото с очила.........., пък и съм по красива  Wink

# 218
  • Добрич
diMM, благодаря  Hug

Ето с какво гощавах снощните си гости  Wink Не е много ясно от снимката какво е, но определено се хареса, защото беше единственото нещо, което не остана  Laughing

За емоциите - и аз не съм по-различна от вас. Но предполагам, повечето майки са така.

Обърнах се да видя зад мен има ли някой и да реша на мен ли се маха Crazy
Откакто се обзаведох с цайси миналата година все по-зле виждам Thinking...и хем ги нося само пред компа...
Бори, развесели ме  Laughing и аз така правя  Joy
А за очилата си права - колкото повече ги носиш, окото привиква и се измързелява, затова започваш да виждаш все по-малко. На diMM и е лесно - с лещи, моите като не стават за лещи, аз какво да кажа? Ще си седя грозна  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:42 от kemi

# 219
Лелее, Кеми....Сега се усетих.....

Честит Рожден Ден! Жива и здрава да си, много щастлива и все така усмихната!

Крокодила вярвам не е бил по ДюкЯн? Не си тормозила и гостите с него, нали? И да знаеш...изглеждаш много добре! Не се тормози повече, а се радвай на фигурата си умно и разумно! Hug

# 220
Не е много ясно от снимката какво е, но определено се хареса, защото беше единственото нещо, което не остана  Laughing

Е как ...още преди да видя поста на Цоцоланка разбрах, че това е крокодил Wink....пак, че не ви е изял той Mr. Green

# 221
  • гр.Добрич
Мадаааа, това определено си е крокодил.

И аз искам да съм красива, ама това бъркане в очите  малко ме притеснява. Mr. Green

# 222
Включвам се само да кажа колко съм горда с украсата , която направих в залата за утре - чак ми идва да се разцелувам сама, но няма да е сега , че пак ще трябва да мия огледалото, почти съм приключила с чистенето, следва-    chef  А искам да избягам за 15 мин до солариума, че плажовете са ми малко, но...  "...ама друг път!"  

Ще показвам снимки в понеделник, а гостите ми ми заявиха , че ще пристигнат утре сутринта към 9-10    Sad   Sad

# 223
  • гр.Добрич
iyaneva , ти сватба ли ще правиш? Карай по-спокойно.

Тъкмо слязох да събера прането в двора и като плисна този дъжд, така ме намокри. Добре, че малкия не беше с мен, а още спеше.

Другата седмица и аз имам 2 рожденика. Големия е ясен, ама малкия няма как - трябва да има празненство. Дано да съм във форма, че стоенето на маса и без да съм бременна ми е омразно, пък с гости....... И това събиране на баби, дето хич не се тачат ми е най-големия кошмар. Sad

# 224
  • Добрич
Цоци, мерси   bouquet Крокодилът определено е антидюкански, но то и аз напоследък не съм много дюканка, но никога не е късно ...

Е как ...още преди да видя поста на Цоцоланка разбрах, че това е крокодил Wink....пак, че не ви е изял той Mr. Green
Нямаше шанс горкия, така беше нападнат, че и кожата искаха да му одерат  Laughing

Спинки, хич не е лесно това с масите, направо си е отрепия.

iyaneva, стига си шетала - утре и вдругиден се наслаждавай на празника   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт