Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте момичета първо се извинявам за нахълтването в темичката ви, но искам да попитам за координатите на някои мамолог.

# 226
  • гр.Добрич
Чакам с нетърпение понеделник, когато всичко ще се оплаквате, че сте прекарали кофти на морето или планината.  Mr. Green

# 227
Да си поговоря със Спинки, другите докато се мъчат по почивките си.......В района на градската градина имаше ли някакъв център на д-р Железов? Работи ли и какви са отзивите за там?

# 228
Не съм Спинки ама нали скитосвам по цял ден да кажа. Има, работи, но за отзивите само лоши съм чувала. Аз лично също не съм с добро мнение поне за отношението му. Точно като разбрах, че съм бременна отивам в кабинета на Райкова (намерила съм къде  Rolling Eyes ) той също беше там и Ефраимов, взеха ме за мезе. Моите очи естествено се насълзиха при мисълта, че нося живот в себе си и то дълго чакан а те подигравателно уж, че си бършат сълзите, ааау бременна си, ми сега какво ще правим.... Не ми се пише повече, надявам се това е достатъчно. Не ща и да чуя повече за тия тримата  Stop

# 229
Ленка, искаш да кажеш, че Железов все още преглежда, така ли?

# 230
Амии по послена информация да, но пак ще разпитам за да ти кажа с точност, все пак не ми е прясна информацията.

# 231
  • гр.Добрич
Цоци, би трябвало да преглежда там. Нали центърът е негов и той живее в същото блокче. Доколкото знам той вече не работи в болницата, пенсиониран е. Аз лично никога не съм го харесвала.
Този Ефраимов и мен страшно ме дразни. Аз ходя при Дянкова на частен прием, но тя минава всички изследвания през него. Тъй като аз никъде не ходя и пращам мъжа ми да оправя документите. Всеки път като ходи при него няма пациенти, а чака по 15-20 минути, защото ония вътре си играе на компютъра. ПослеДния път ми отказа направление за нефролог, а Дянкова ме прати при него. Пазел ги за своите пациенти.  ooooh!
Абе всичките са едни мърльовци, няма и един свестен ехограф в града. ooooh!

# 232
Благодаря ви, момичета! Питах...че може да се открие възможност да долетя за някой-друг ден в Добрич....Та да посетя старата дружка Железов.......Стара лИбоФ си ми е той, независимо от допотопната му техника...Казвате и в новия му център няма нищо по-така newsm78......Само уточнявам - по рецепта и схема дадени ми от Железов забременях първия и втория път.....Той ми следи тогава и двете бременности, изражда ме, пък едно време и майка ми изродил с мен...Та наясно съм с всички отрицателни негови страни, затваряла съм си очите и ушите за много неща, ама.....си мислех....дали да не го изненадам с едно посещение ако все пак дойда......Признавам си - никой друг освен него не познавам и при никой друг не съм ходила едно време......

# 233
Ние не сме на море Crossing Arms...Божана има някакъв обрив...копривен му викат май, та реших да не я излагам на слънце...То като тази година друга така не ми се е ходило на море Crazy

Мед.център на Железов има договор с касата....само тома мога да дам като информация Laughing...нямам лични впечатления като лекар...ама и моите впечатления за лекарите твърде се промениха откакто съм на тази работа Thinking

# 234

Мед.център на Железов има договор с касата....

Има да, но пак си плащаш, имаш право само на три безплатни прегледа с видеозон и от там нататък по 20лв.

Бързо да се оправя Божана!

# 235
  • Добрич
Здравейте момичета първо се извинявам за нахълтването в темичката ви, но искам да попитам за координатите на някои мамолог.
Привет, добре дошла!  bouquet
За мамолог в града не мога да те насоча. Май нямаме още такъв специалист. По принци всеки доктор с ехограф се води, че "гледа" и млечни жлези. Например д-р Веселинов в ДКЦ 2 или д-р Велчев във Вивата..
А иначе: 2 пъти в годината идва една мамоложка д-р Монева от София (преглежда на частно), обикновено в края на октомври и април (март) месец.
Ако не ти е спешно и можеш да почакаш до октомври, те съветвам да я посетиш.Но имай предвид, че при нея е лудница, записването става поне месец по- рано. Аз прилежно обявявам тук в темата кога ще идва и кога започва записването.

Боре, да не е реакция от МПР-а? При моите деца имаше обрив, към 8-мия ден след ваксината (на 13 месеца). Имай просто едно на ум. Peace

# 236

Има да, но пак си плащаш, имаш право само на три безплатни прегледа с видеозон и от там нататък по 20лв.

То навсякъде така.

Боре, да не е реакция от МПР-а? При моите деца имаше обрив, към 8-мия ден след ваксината (на 13 месеца). Имай просто едно на ум. Peace
Първо това ми хрумна, но доктора каза, че не би следвало такъв да има /описание по телефона Crazy/..Мажа с фенистил и взе да заглъхва.... Confused

# 237

То навсякъде така.

Ааа не. Или поне не беше, сега ми казаха, че имало някакви промени. На мен Михайлова не ми взе една стотинка за нищо. И за други гинеколози съм чувала, че не взимат. В началото на бременността ходих 3-4 пъти при Райкова на консултация( за много добра ми я предложиха), след третия преглед ми каза, че вече трябва да си плащам, вече не се сещам какво включваше цената на прегледа, но излизаше около 30лв, които нямах възможност да си позволя, защото сама се осигурявах. За едно лягане на леглото не ми се и даваха де и след това се преместих.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 15:24 от lenka_ilenka

# 238
Принципно не се полагат всеки месец ехографски прегледи. Това имах предвид с "навсякъде"

# 239
20лв. ли е прегледа на УЗ? Тук е 30 лв.......

Общи условия

Активация на акаунт