Отговори
# 240
  • гр.Добрич
С предишната бременост ме следеше Николкова по здр. каса. Тя ми каза, че ми се полагат 2 безплатни прегледа и повече не ме е гледала. Тогава ходих 2 пъти на новия на Стоилов, че и клипчета имам и дискове. Сега Дянкова ме следи. Всеки път ме гледа на ехографа и плащам 20лв. Нейният апарат е нов, но е пак 2Д. Ходя всеки месец.
Някой да е ходил скоро при Стоилов? В Майчин дом във Варна 2 пъти ходих уж на фетална, но си мисля че видеозона на Стоилов на е по-лош или поне е 3Д, пък и втория път ме таксуваха като за близнаци. Wink

# 241
  • Bulgaria-Italia
Хейййй,привет на всички . Лелееее,откога не съм ви чела,нито писала,чак ме е срам  Blush

Виждам и бебенца чакаме .Иииих много се радвам ....Спинки.....Маме  Hug Hug леко бременеене .

А другите ...как сте ?

Хайде аз още малко и си идвам ,ако сте свободни може да си организираме някоя срещичка,ще ми бъде приятно да се запозная с вас   bouquet

# 242
Здравейте ! Аз да се похваля, че от вчера 02.08. си имам още едно християнче у дома. (освен каката). Simple SmileПравихме кръщенене на малкия.... Между другото очаквах че в църквата повреме на самия ритуал да му се чуе гласчето обаче той като истински мъж въобще не ревна, дори ми се стори че му е интересно какво става наоколо.... Лек и успешен ден на всички Hug

# 243
  • гр.Добрич
Весе, честито ти християнче.

kasier, казвай кога ще си на родна земя, че да спретнем среща.

# 244
Нищо, че е пладне...Почерпете се за мое здраве Hug

# 245
  • Добрич
Хей, Боре, много диетично  Wink

Честит рожден ден!
Да си здрава и много щастлива!

# 246
  • гр.Добрич
Боре, честит празник!!! Пожелавам ти да си все така усмихната и позитивна.  bouquet  bouquet  bouquet

Мерси за почерпката. Много разхладителна. Laughing

# 247
  • Добрич
Честит рожден ден, Бори!!!
Много здраве, много щастие, късмет и само хубави неща да ти се случват!
Хубав празник днес!!!

# 248
Честит рожден ден Бори!Много здраве , щастие , късмет , любов и усмивки!   bouquet

# 249
Синеочке, Честит Рожден Ден! Жива, здрава, усмихната, щастлива и все така чаровна бъди! Наздраве!

Момичета, как сте?

# 250
Мама Цоцоланка за Железов - още работи, но и аз съм с доста лошо жпечатление за тожи човек, въпреки , че свекърва ми и етървами го боготворят, но то за  всички доктори мненията са винаги 2, аз ходих при него, при Милев -също не съм доволна от отношението му, а и мн."ромки" има ,чакаш по 2 часа, после ходих при Стоилов и той работи с здравната, но пак ми взе 200 лв, ходих и при един в Харманли и накрая родих при Петев, много съм доволна, несъм срещала толкова внимателен човек, и всичко обяснява

А сега от 1 час се мъчим с моята дъщеря да се изпишкаме, за да си закараме урината на Карпузов, дайте идея как да се справим по - лесно, че това ни е 2-ри несполучлив опит.

# 251

Една закъсняла почерпка, моето момиченце вече е "голямо", бременните мами да си прехапят езиците да не им се дояде

# 252
  • гр.Добрич
iyaneva, много е лесно да кажеш "прехапете си езиците". Направо сядам и от шоколада няма да остане и парче.

Честито ти пораснало момиченце.   bouquet Снимчици няма ли?

Аз предния път имах уговорка с Йорданов, но като ми изтекоха водите много бързо се развиха нещата, а всички ме бяха зарязали сама долу. Добре, че Петев минаваше по коридора, че ме пое. Наистина е много мил и любезен, ама то щото още не се е овълчил. Я да го видим след 15-20 години.

От миналата седмица се опитвам да си взема напралвние за нефролог и тъкмо днес отивам рано при Василева, се оказва, че вече са записани 20 човека, а тя от утре е в отпуска. Направо си умрях от яд. Не предполагах, че ще има толкова хора. Чаках 1 час, но накрая се отказах. Ако имате идея при кого да отида, давайте.

Цоци, ти как си? Вчера в нашата тема се оказа, че едно момиче е родило вече и ми беше толкова гадно и притеснено цял ден. Wink

Боре, да не си махмурлия? Laughing Мина ли ви обрива вече?

# 253
Тъй като така и не се научих все още да слагам разни хубави картинки (а може  би е нямало кой да ми покаже как става) искам да ви почерпя макар и виртуално за рожденния ден на моя малък син Виктор, който днес става на цели 3 години.cook cheers smile3510 Wine Glass beer
Боре, макар и на патерица, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН ! Жива и здрава и много усмихната бъди !

# 254
  • Добрич
Spinki, ето ти ги специалистите в нашия град.

Маргарита Иванова Байчева:Диагностично-консултативен център-1-Добрич ООД
Елка Миланова Козарова:Диагностично-консултативен център-2-Добрич ЕООД
Боряна Крумова Спасова:МЦ Вива Феникс ООД
Албена Василева Василева:МЦ-Добрич ЕООД

Навсякъде май се чака доста...
Аз имам добри впечатления от Козарова в ДКЦ 2. Peace

Веси, честит ти рожденник!!!
Да ви е жив и здрав, много да ви радва.
Хубав празник днес!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт