Отговори
# 45
  • Пловдив
Честит празник на именниците ! newsm67 newsm67  bouquet

Бамби, честито християнче.Елизабет е прекрасна млада дама !Нека е жива и здрава и много да Ви радва.

Геви, Славяна също е сладурка Wink

# 46
  • София
BIBI_SZ, ти беше питала за заместено хранене - ние все още не сме замествали и мисля да спазя препоръките на Световната здравна организация и да не замествам хранене докъм годинка. Сега се кърмим преди пюренцата, а често и след тях. Понякога ми отказва пюрето, но като предложа гърда си хапва добре Grinning
Предполагам, че есента като се застуди, ще е много по-лесно да се замества хранене, пък може и вода да пропие до тогава моя син...

# 47
  love001Здравейте мами и бебчета!
Благодаря за поздравите, аз днес имам имен ден, та да ви почерпя: Misc Baby Bottle beer3  food002 cook
Ние сме добре, вече имаме зъбче и второто всеки момент ще пробие .... а бе веселба и жега Joy
Лека вечер и дано скоро има захлаждане, че не знам какво ще се прави....
Много са сладки всички бебчета  bouquet

# 48
KOKA честит имен ден!

# 49
  • София
KOKA, честит имен ден Simple Smile

Я кажи как е при вас баткото с градината? Миналата година като се виждахме на лекциите съм запомнила, че имаха странни изисквания, за да ходи в сборна група... и се присетих за вас вчера, като гледах репоратж по ТВ Simple Smile

# 50
Добро утро! Искам да попитам мамите, които ползват Хъджис знаят ли дали в България се внасят 4+, защото вчера говорих с едната фирма, която внася тези памперси и казаха, че не са чували за 4+. Пък мисля да минаваме на тях. Да знам да търся ли въобще. Лек ден
Май още не сте се събудили, ето по едно айскафенце в този очертаващ се горещ ден.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:13 от Karacheviyska

# 51
  • София
Добро утро, майчета   food010

Нашето пътешествие завърши и сме си вече вкъщи  Wink
Първо искам от сърце да благодаря на тези, които честитиха месечинката на Митака bouquet

Изкарахме си много хубаво, макар и само за няколко дена. Пътувахме седем часа с колата на отиване и 8 часа- на връщане. Митака се държа отлично, надмина всичките ми очаквания. Спирахме само веднъж за почивка. Абе, браво на момчето ми  Heart Eyes Ето как изкара по голямата част от пътя http://images.dimitarppetrov.multiply.com/image/5/photos/9/600x6 … mp;nmid=268644599

А, ето и къде бяхме http://images.dimitarppetrov.multiply.com/image/3/photos/9/600x6 … mp;nmid=268644599

# 52
  • София
Честити месечинки на всички, които пропуснах  Hug
Кока, честит имен ден, с малко закъснение Blush Всичко най-хубаво ти желая  smile3525
kamelia ilieva, честита ви годишнина от сватбата (пак със закъснение  Blush ) Все така да се обичате и да сте много, много щастливи  txtloves

Честити месечинки от днес на Владимир на мама 6u6inka, Ния на мама anhelito и Карина на мама Сасано!  Hug

Ели, незнам точно какво правиш, за да започнеш пак да кърмиш, ама е нормално малката да плаче, като не тече достатъчно  Thinking Казвай как върви и дали продължаваш с опитите Peace
Ани, много хубав аватар. То не аватара, а Габи е невероятна красавица и вече порастнала дама  Heart Eyes Hug
Геви, прекрасна е госпожицата Hug Браво на милата и как само послушно си стои на плажа  Hug Честито и за второто зъбче    bouquet

Аз отивам да спя, че тук е мнооого късно вече  newsm46

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:15 от petya_

# 53
Привет  Hug
Благодаря ви момичета за милите думи   bouquet
Петя, браво на Митака  Hug А това място е разкошно. Как се нарича?
Ани, бяхме на Шкорпиловци. Наистина нямаше много хора около нас, но пък ние ходихме към 17 часа на плаж. Не знам през другото време как е било.
Малката Габи как хубаво си стои седнала браво на нея  Hug
Честита месечинка на сладките бебоци   bouquet
Кока честит имен ден на патерици   bouquet

# 54
Здравейте.
Петя страхотни снимки!  newsm10 И Митака как сладко си спинка.Видя ли,а ти се притесняваше.
Толкова е красив Ниагарския водопад,искам и аз.  Rolling Eyes
 Joy Joy Joy
Karacheviyska благодаря за кафенцето!
Честити месечинки на бебоците днес.   ura

# 55
здравейте
Karacheviyska ,благодаря за кафенцето
petya_ ,големи сте сладури

ето няколко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349062&pid=13514398
(може и да съм ви ги показвала,не се сещам Embarassed)

# 56
Моето Диманче е с температурка...в 10ч беше 37,2,а преди малко 37,1 и ми е солполив! Crazy

# 57
Моето Диманче е с температурка...в 10ч беше 37,2,а преди малко 37,1 и ми е солполив! Crazy

Мила това не е Т не се притеснявай!
Стискам палци да не се покачва.  Praynig
Милена, малкия Мартин е голям сладур,страхотно момче си имаш!  Wink

# 58

Мила това не е Т не се притеснявай!

и аз така мисля.На Мартин по едно време постоянно Т му варираше между 37-37,2.така се бях шашнала,4е и двете ми педиатърки хубаво ми се посмяха

# 59
  • Пловдив
Петя много хубави снимки, а за красотите, на които сте били завиждааам  Embarassed!Много е хубав този Митак  Heart Eyes !

Геви , да може и заради часа да е , но пак си е празничко и спокойно- Браво !

Милена порастнало момче си имаш !

Мимина , моята педи ми каза, че не е висока температура тази.Днес Габи имаше пак 37.2 , но ако и се обадя пак ще ми каже , че е от жегите и просто ще я меря по-често и се надявам всичко да е наред.Дано не се покачва повече на Диман !

Весел ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт