Отговори
# 60
Благодаря ви,момичета,много сте мили...не съм се разтревожила особено за температурката,но сополките ме вкиснаха  Crazy в неделя се видяхме за 20мин с приятели,чиито деца бяха много сополиви и току-що "излекувани" от нещо си  Thinking та затова спекох... Confused както и да е  Grinning ще се оправим! Wink
Петя,завид,завид  Wink ...как ми се пътува и на мееен  Tired

# 61
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добри ден!

Karacheviyska благодарско за кафето сядам и почвам да пия с удоволствие.

KOKA  Честит имен ден на патерица!   bouquet

Мимина дано малкият Диман да не е олепил нещо!  Praynig

Петя добре дошли! Браво на Митака!  Peace Ако имаш възможност ще се радвам да покажеш още снимки!

Милена, ама тоз Марти все по-хубав става!  Heart Eyes

Ние днес ходихме в ранни зори на консултация и Никола е вече 8кг. и 68см. Биха ни 2ваксини и е малко кисъл и поспалив.

А сега малко снимки и от мен - морската ми нимфа, спящият красавец и разликите от диетата понеже днес стават 3месеца. За който се интересува -12кг., талия -18см., ханш - 10см. и бедро -8см. На снимките не си личи особенно, но съм 3размера по-малко и старите ми дрехи от преди двете бременности ми висят.  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402434&view=2

# 62
  • София
Привет мамчета.
Не съм писала, ама при нас нищо ново. Всеки ден сме по разходки сутрин и след 17.00 часа. Нещо не вървим добре със захранването. Калоян се мръщи на пюретата, яде ако към зеленчуците съм прибавила морков. Незнам защо така newsm78 Иначе плодовите пюрета ги хапва. Започвам да замествам обедното хранене със зеленчуково пюре, че педи ме изгледа осъдително като й казах, че не сме заместили още хранене. Обаче какво да направя като Калоян едва изяжда по 60-70 гр пюре   Sad

Бамби, Геви страхотни госпожици си имате.  Hug

miIV-Milena Ivanova Марти е много пораснал.  Hug
Честити месечинки на всички сладури. Да са здрави и много послушни.   bouquet

Мами, да ви питам знаете ли ако бебо ходи на частна детска ясла има ли възможност да не ходя на работа, а да съм в майчинство, т.е. ако яслата не е държавна може ли да се разбере, че детето ходи на ясла, а не се гледа от родителя.  Thinking Май го обясних доста объркано, дано сте ме разбрали.  Wink

ninanb браво страхотни резултати от диетата. И аз започнах, обаче режима 2/0, защото после с това захранване ми се струва, че няма да се справя и ще прецакам свалените килограми.

Лек ден от мен.  Hug

# 63
Мира, не се притеснявай за заместването на хранене, детето си показва само. Няма за къде да бързаме  Peace Пък и не е задължително педи да знае всичко  Mr. Green
По въпроса за яслите не мога да ти помогна, не съм наясно как процедират частниците.
Нина браво на теб, благородно ти завиждам.  Hug А Никола вече е голям мъж  Heart Eyes
Миленка страхотно момченце си имаш  Hug
Мимина, дано не е нещо сериозно  Praynig, знам колко е лошо детето ти да има сополко.

# 64
  • USA, Steak State
Петя Добре сте си изкарали, браво!Аз казах ли ти, че няма да имаш никакви проблеми нито във колата нито със нощувката Simple Smile
Моите опити си продължават и са все така несполучливи Sad
Миленка Много ти е хубаво момчето, той се е озъбил с почти всико, а?И гледам и той обича да къса вестници Simple Smile Малката пък си пада по списания на Виктория Сикрет и таткото от сега е притеснен Simple Smile
Нинка Добре сте си плажували и вие Simple Smile Малката изглежда много щастлива на снимките Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 18:27 от Melissa's Mom

# 65
Оффф,да се дооплача...Ноела повърна зверски...ама,че ден  Tired За ноща не ми се мисли... ooooh!

п.с.За разкош тази нощ ще съм сама  #Crazy ,добре,че поне пратих каката при майка ми  ooooh!

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 19:36 от мимина

# 66
мами благодаря ви на вси4ки за коментарите
и,да, Елис,направо е ад Марти като докопа някой вестник или списание  ooooh!

Мими,дано скоро се оправят малките ти съкровища

# 67
  • София
Петя, браво на Митака  Hug А това място е разкошно. Как се нарича?
Ниагарския водопад  Rolling Eyes
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣, благодаря ти, мила   bouquet А, това е за Биси  Kissing Heart
miIV-Milena Ivanova, лелее и Марти вече е готов да ходи  Hug сладур златен
мимина, как е Диман...по-добре ли е вече  Praynig  Hug Дано и с каката всичко е наред  Hug

Петя добре дошли! Браво на Митака!  Peace Ако имаш възможност ще се радвам да покажеш още снимки!
Нинка, Ето още снимки и за всички, на които им е интересно  Wink
И да ти кажа, че изглеждаш супер, определено се виждат резултатите  Peace А, Никола и Йоана са големи сладури. Изглежда добре сте си изкарали на морето  newsm08
Ели, да определено нямахме проблеми с пътешествието  Peace
Ани   bouquet

Ох, аз отивам, че Митака днес е доста кисел, а и ме чака много работа  wash 1ironing Rolling Eyes

# 68
  • Велико Търново
Ох, Пети, без дъх останах от снимките на Ниагарския водопад.

# 69
  • София
sun81   bouquet

Оф, мила, и аз да ти кажа останах без дъх като го видях. Дочаках 30 години да го видя  Flushed , а Митака го видя точно на седмата си месечинка  Mr. Green

# 70
Добър вечер момичета.Пускам две снимки да видите как се подготвяме да пълзим.  Heart Eyes
http://images.rbbivanovi.multiply.com/image/2/photos/27/500x500/ … mp;nmid=267400777

http://images.rbbivanovi.multiply.com/image/3/photos/27/500x500/ … mp;nmid=267400777

Петя късметлия е Митака и това си е,не завиждай...  Laughing
Нинка страхотни морски снимки,да ви завиди човек.  Wink
мимина дано се оправят малките ти бонбончета.  Praynig

# 71
Ох, Петя благородно ти завиждам  Hug И аз искаааааааамммммммммм.........
Рени, браво на малката Биси Heart Eyes Скоро ще те изненада като те дръпне за крака  Laughing

# 72
  • София
Лелее, Рени, опасна е принцесата, браво на Биси Hug

Ние мислим да я крадем насам красавицата, аз казах ли ти  newsm08

# 73
Ние мислим да я крадем насам красавицата, аз казах ли ти  newsm08

Дам,току що.  Laughing
Мерси за комплиментите,както и на теб Геви.  Hug

# 74
  • София
Добро утро, момичета    food010

Hug