Отговори
# 45
Благодаря ти Angel Dust   Wink bouquet

# 46
Моето мнение е, че родителите трябва да си спят заедно.
Първите месеци, до годинка вземете бебето при вас в спалнята.
После децата в стаята си, родителите в тяхната.

И аз мисля така!

# 47
Вярно е, че най-добрия вариант се явява в движение.
Ние около 2 месеца преди разждането на бебето направихме детска стая за баткото (разлика 1,7мес) - отдели се с кеф - играеше, заспиваше там, а ако се събудеше за нещо през нощта някой от нас отиваше да го гушне. СПециално поръчахме по-голямо единично легло за неговата стая, до кошарката му, за случаите, когато се налага някой да остане там. След като родих бебето си спеше при нас, като само аз ставах за кърменето. Късмет, че е кротко бебе - нощем става суче и пак заспива. Само че след месец-два баткото се усети и започна нощем направо да става и да идва при нас в стаята и да ляга между мама и тати. За това му върнахме и неговата кошара в нашата спалня и сега сме 'туристическа спалня'. Опита показва, че на който му се спи - си спи. Само на мама дупе да й е яко, че още и двамата се будят поне по веднъж Crazy

# 48
  • София
За сега всички спим в една стая, но като се преместим в собствения си апартамент, те ще си спят в отделна стая.

# 49
  • BG
За в сега всеки от родителите с по едно дете в различни стаи.Иначе не става.

# 50
Моето мнение е, че родителите трябва да си спят заедно.
Първите месеци, до годинка вземете бебето при вас в спалнята.
После децата в стаята си, родителите в тяхната.

И аз мисля така!
При нас разликата е доста голяма, но и аз мисля така  Peace

# 51
И аз се чудя кой е най-добрият вариант. Аз съм в очакване на второто си дете през септември и за сега смятаме да сме в една стая всички - мама, тати, кака и бебето. Надявам се само каката да успява да спи през нощта. Иначе не мисля, че на мен ще ми е много лесно, за да съм сама с плача и болките от коликите на бебешока. При дъщеря ми съпругът ми много ми помагаше. Особено първия месец, докато беше в отпуск през нощта доста често ставаше вместо мен. Защото кърменето, изцеждането и тем подобни дейности много ме изтощаваха, както и плачът на малката. Така, че смятам, че ако каката може да спи въпреки събужданията на бебето, е по-добре да сме в една стая. Но вие си решете според случая и в зависимост от децата.

# 52
Бебето спа в нашата стая 2 седмици. После го сложихме в хола, но към 21 часа напускахме помещението, за да свикне да спи. Започна да спинка по цяла нощ на месец и половина и тогава го пуснахме при батето. Уточнявам, че за кърмене нямаше проблеми.
Не разбирам защо ще се разделяте с татето, заради бебо ? На него пречи ли му нещо ?

# 53
Бебето спа в нашата стая 2 седмици. После го сложихме в хола, но към 21 часа напускахме помещението, за да свикне да спи. Започна да спинка по цяла нощ на месец и половина и тогава го пуснахме при батето. Уточнявам, че за кърмене нямаше проблеми.
Не разбирам защо ще се разделяте с татето, заради бебо ? На него пречи ли му нещо ?
Явно си имала спокойни и спящи дечица. Иначе не би задавала подобни въпроси  Laughing.

# 54
До около годинка малката беше в леглото си в нашата спалня,баткото в негова си стая. След това малката си имаше нейна стая и държах вратата отворена .

# 55
  • Sofia
Не бих оставила новородено бебе с 2 годишно дете в една стая. Всичко може да се случи....аз си мисля, че бебето трябва да си е с майката.

# 56

Според мен най-добре е бебето да е в една стая с родителите, а баткото в отделна стая.Не бих оставила двете деца в една стая.Първо, че нямам доверие на баткото, второ, че според мен е глупаво и опасно бебето да е далеч от родителите си.Имаш достатъчно време да отделиш голямото ти дете да е в отделна стая.
И аз съм на това мнение. Дъщеря ми почти година спи в отделна стая сама. Бебето ще спи при нас с таткото. Peace

# 57
Въпроса опира и до възможности. Но и аз мисля,че бебето трябва да е с майка ми в една стая задължително. При мен положението е по-сложно. Живеем в апартамент , който е съставен от спалня, хол и кухня. Живот и здраве като се роди бебето съм почти сигурна ,че ще спим в една стая, мама, тати , кака и бебе. А и каката от сега си прави уговорки ,че ще става вечер да му пее , че да спи и да може мама да си почива. Пък ще видим какво ще стане на практика. Много време има до докага

# 58
През деня спят отделени,бебето спи в хола(в преносима кошарка),а баткото в спалнята(следобяд).
През нощта понякога таткото спи в хола,а ние с децата в спалнята,но повечето пъти спим всички в една стая-аз,таткото и баткото на спалнята(голяяяма е Mr. Green),бебето в детско креватче.Догодина с таткото ще се ''изнесем'' от спалнята,и ще я направим детска стая,тогава ще спят децата заедно,отделени от нас Grinning.

# 59
Ние вече нямаме хол-само спалня и детска,така,че второто живот и здраве ще спи с нас,а ако има проблеми,таткото ще се изнася при каката-тя беше много зле спящо дете до 2г и повече-той много пъти и при нея спеше отделно от нас,защото не можеше да се спи по цели нощи. Който пита-ама защо ще изнасяте таткото...или че изпада в депресии,ако таткото се изнася-не знае какво е да имаш дете в стаята нощем като дъщеря ми... Mr. Green И блазе им на тези,дето казват,че децата им след 3-тия месец спели... ooooh!-аз го доживях на 2г и 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт