С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 587
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро,

След малко свеки ще дойде да ни вземе. Елис, ще снимам, обещавам. Grinning

Кураж на всички в тези страшни жеги ! Дано в близките дни се разхлади, за да си починат организмите. Казват, че мозъкът трудно заспивал, ако не успеел да се охлади под 22 градуса. Беше така при нас миналата година, особено в нощта, когато се роди Антон (тази точно няма да я забравя ) - 31 градуса в 4 сутринта  Shocked

Хайде, оставям ви.
Морска, разказвай как стоят нещата с гърнето днес.   Heart Eyes

# 106
Здравейте!
Морска браво на Теди.Скоро да се похвалиш ,че сте махнали памперса.
Пива приятна почивка.
Елис Цвети е страхотна малка дама.
Valeskeстрахотни снимки.
Аз вчера ги водих на басеин.Ицко беше в голям възторг не можах да го извадя от водата .
Ето малко снимки.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=403785

# 107
отчет от днес,2 пъти ака в памперса,4 пъти пиша в гърнето Crazy

# 108
  • София
Здравейте Hug.
Морска, браво на детето. Ще се научи да ползва гърнето, къде ще ходи Laughing.
Яна, страхотни снимки. Браво на Ицко, че не го е страх от водата и така смело се къпе. Моята госпожица така свободно сигурно след 5 години ще се къпе Mr. Green.
Тони, и аз ще чакам снимки от пикника.
Елис, от тази вечер времето тук ще се " развали". От 39 °С, Т ще падне на 29 °С  Mr. Green.

Моите хлапета както и предположих снощи едвам ги извадих от басейна. Днес преди обяд в 9 часа влязоха в него и в 11.45 часа с мъка излезнаха и понеже им обещах следобед пак да се къпат, току що се събудиха и напират да влизат в басейна. А така се забавляват, че чак се очудих. Мислех си, че ще си по играят малко и ще им омръзне, но не. Страшна игра пада Laughing.

Приятен следобед   bouquet.

# 109
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Днес Рошлето става на цели 2 години, затова заповядайте да се почерпите за нейно здраве  Heart Eyes

За съжаление синоптиците познаха и дъждът ще провали замисълът ми за детско празненство на открито  Rolling Eyes Ще трябва да сме в заведението, а там няма детски кът... Отвън е направено с пързалки, люлки и т.н., но... Надявам се все пак децата да се забавляват  Confused

Хубав ден на всички   bouquet

# 110
Честит рожден ден на Ния!Много здраве и весели игри.

Ментина

# 111
Честит втори рожден ден на порасналата,сладурана Ния

Ментина,да ти жива и здрава рошлата Hug  bouquet

ей голяма буря се изсипа тук Crazy

# 112
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ!
Да е жива и здрава, все така приказно красива, умна и много талантлива.
Весело и палаво детство ти желаем с Цвети! newsm59 newsm67  Gift  ura newsm18  Party Time
Ментина   bouquet.
Яна много е сладък малкия ти мъж, а каката красавица, не съм я виждала досега на снимки, къде я криеш а newsm51.

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 11:48 от elissee

# 113
  • Ланкър, планините Овнерог
Рошлееееенцеееее, Честито, мило малко момиченце! Да станеш голяма, оправна и умна жена!

# 114
Честита втора годинка на сладката Рошличка  Heart Eyes Hug Пожелавам й много здраве и много усмивки  Hug

# 115
Минавам да честитя и аз рождения ден на дъщаричката ти, Ментина. Да ти е здрава, жизнена, умна, уиченолюбива и отракана малката калпазанка. Много целувки за нея от моите двама мъже  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Да те попитам, до къде стигнахте с килцата ? Ние ги докарахме до 10, за 88 см, та ми се иска едно сравнение. Blush

Яна, дъщеря ти е голяма чаровница с новите очила. Много и отиват  Heart Eyes Heart Eyes

Морска, браво на момчето, на добър път сте и до септември сигурно ще е съвсем чист.

# 116
Heart EyesНия,малко зайче-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Heart EyesБъди много здрава,винаги усмихната и все такава гордост на мама и тате  bouquet

# 117
Mentina, честито на хубавата ти кукла! Да е здрава и все така лъчезарна   bouquet

# 118
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug Благодаря на всички ви за пожеланията   bouquet
Преди малко се прибрахме от детското парти и качих набързо няколко снимки:
http://www.avgustki.snimka.bg/album.php?album_id=168034&pid=13782361 - оттук нататък

Празненството с бабите и дядото ни ще е довечера.

Тони и Тото, Ния е все така 10-тина кг, на височина не сме я мерили скоро, но е някъде около 90-те мисля сега като заспи ще я измеря/.
Яна, децата ти са големи сладури  Flutter

# 119
  • Ланкър, планините Овнерог
Аууууу, МентинО(  Mr. Green ), страхотна е. Може да е 10кг, но изглежда голямо момиче. Емма ли е с най-бебешко излъчване, бре  newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт