С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 585
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Честити 2 годинки на Явор!   bouquet Hug Heart Eyes

и горещи поздрави от морето  Mr. Green

# 91
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР! ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!
ТИГИ,  Hug  Hug

Ади, за да не спи Ния на нашето легло /че имаше този навик  Whistling/ махнахме решетката на кошарата и я долепихме плътно до спалнята. Сега дори и наобед си ляга сама в леглото /пу-пу/.
Елис, Цвети е мноого нежна  Heart Eyes Завидях за къдриците  Crazy
Ира, банският е страхотен и вярвам ти стои чудесно.
Димяни, стискам палци  Hug
Тони и Тото, дано получиш очакваното и с кеф да си го изхарчиш  Grinning  Heart Eyes
Ако пропускам някого или нещо, извинете   bouquet

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 14:24 от mentina

# 92
Честит Рожден Ден на сладък Яворчо! Да расте здраво дете, малко палаво и много, много усмихнато! Честито и на неговата мама!!!!!!!!!!!!!!!

Момичета утре заминаваме на море, така че 2 седмици ще отсъстваме. До тогава слънчеви дни на всички, весели рожденни дни на малките августинчета и много летни усмивки!

# 93
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Яворчо,желаем ти здраве,весели игри и слънчеви усмивки.
Честит празник и на мама Тиги.
Димяни-честити ви две чертички,чакаме и ти да се похвалиш,както и Ади.
Момичета аз хич нямам време да ви пиша.Стилиян всеки ден ми прави номера и не иска да спи на обед.Понякога заспива в 16 часа,после го будя в 18 и вечер ляга в 23.
Нямам никакво време да свърша нещо за себе си.
Вчера му купихме бански със Спайдър мен.Много са сладурски,но плаж-нямаааа.Мъжо щеше днес да ни води на един комплекс с детски плаж,но не го пуснаха от работата и сега работи,а ние си стоим в къщи до климатика.После може да отидем за 2-3 часа и без това в жегите не трябва да излиза малкия.Добре,че днес заспа в 15ч.,та горе-долу да има някакъв режим.
Приятен ден на всички.

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОРЧО!
Да е жив и здрав, малко по-палав и все така така умен и бъбрив.
 newsm67 nbirthday newsm67
Тиги   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за милите думи за моето Цвете, истината е че отглеждам едно малко прасенце с вечно ожулени колена и в замисъл на поредната беля  Joy.
Тони щом и име си измислила, пожелавм ти от сърце след 10 години една малка принцеса.
Морска да не е pregnant, айде ако е това стискам палци, както и на всички бебеправещи Тони и Ади  EFP EFP.
Веласкес от Захаро в Бургас, в Лазур им е сладкарницата, цената беше около 50 лв., наистина всички торти им са много красиви, за втора година се спирам на тях, блата беше хубав, но Йори е направен от нещо , като скалички смес, не ми е любим. Йори беше само за снимките и свещичката, иначе за гостите поръчахме от Приморско, божествена торта с домашен крем, но не умеят да напраявт детската красива. Май бях повече от изчерпателна, дано да съм ти била от полза. Изглеждаш прекрасно на снимките с малчо   smile3503.

# 95
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ БЪБРИВКО ЯВОР!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВ, ОЩЕ ПО-БЪБРИВ И МНОГО ЩАСТЛИВ МИЛИЧЪК!

за мама Тиги  bouquet

На Павлина и Перси пожелавам весело изкарване и дано наистина е почивка  Heart Eyes И да направите снимки, мнооого снимки  Hug
Гита, mentina, затъжих се за вас  Heart Eyes
Вале, стис на палците  Simple Smile
А на Димяни и Ади пожелавам много скоро да ни покажат снимки на две-те чертички  Hug Успех момичета!

# 96
  • София
Честит рожден ден на Явор!
Да расте здраво и щастливо дете!

Тони, и аз имам същия проблем със залъгалката Tired. Стане ли време за сън си е търси и нищо и никой не може да я накара да легне без нея. По цяла нощ е в устата й, а ако я изпусне, което става по 2 - 3 пъти на нощ започва да плаче, докато не и я дам. Пробвала съм няколко пъти да не давам биберон, но тя започва да се тръшка, да пищи, да се търкаля по пода и т.н. Аз се шегувам, че в 1 - ви клас ще се откаже от залъгалката, ама така като гледам май май ще излезе истина ooooh!.
Морска, ще чакаме да се похвалиш за да се радваме заедно с теб Grinning.
Пиванова, приятна почивка и много положителни емоции.
valeske , снимките са много хубави Peace. Отново ми се прииска да съм на морето, но...

Днес следобед мойте хлапета няма да ги извеждам, че на площадката е много горещо и съм им напълнила басейна и сега като се събудят ги цопвам там да се плацикат. Те толкова много се радват на този басейн и сигурно до довечера няма да мога да ги изкарам от него Mr. Green.
Отивам да ги будя. Приятен следобед на всички   bouquet.

# 97
Пива, приятна ваканция и от нас ! До след 2 седмици  Heart Eyes

Морска,
да не би и ти да чакаш плюсче или чертичка бре моме ?  Wink
Елис, аз си мисля за след 5-6, че след това ще съм много стара. Но има време до тогава, може и мерака да ми мине. Колкото до името, когато се женихме бяхме избрали 3 - двете момчешки ги употребихме, но остана момичешкото -Жана.  Blush
Марти, буди се и Антон и ми е много криво да ставам. Сутринта за първи път му взех бибата и я вдигнах на една етажерка. Съдра се от рев. Обяснявах уж, не знам колко ме разбра, но по едно време престана. След следобедния сън като му я поисках, ми я даде сам. Като начало гледам през деня да я махна, а след месец и нощем, че е голям вече  Crossing Arms
Съчувствам ви за жегата момичета, много високи темперетури ви настигнаха това лято  Shocked Тук не сме подминавали 35 и все още се търпи. Днес май е по-хладно, не съм гледала градусите.

# 98
Ееееееееееее, бива ли такова нещо (както се казв) - голямо момиче, а се разплака. Без да искам и ни най-малко да очаквам, се разплаках още след пожеланията с картофите и цацата на Гита. И тъй като не съм бременна, остава само да съм се затъжила за вас и заради това да се разревах. Еееееее, ама плача много. Да са ви здрави децата и пълни със смях къщите.
Явор е пребит от жега на нашето таванче, но знае, че  има рожден ден и празнува тъй както му е най-добре - отказва храна (цацата е в почивка тази седмица).
Отивам да се поуспокоя малко! Луда Яна.
Черпим ви целувки. Толкова е хубаво да се върна пак в жегавата радост на онзи ден
Ира, ето, че всичко е наред.

# 99
Пива,весело изкарване на моренце и много слънчеви усмивки Hug

Ментинка,и аз така правех когато я приучвах да спи отделно,на нейното си легло.Бяхме залепили леглото до спалнята без решетка.Обаче проблема вече не е в решетката,просто си е решила,че иска на спалнята,защото само като усети,че е дошло  време за спане и се започва увещаване да спи при мен и реванееее ooooh!Една година си спа в леглото,без претенции,ама TiredПериод е явно,някакъв.Ще я оставя тук на Сандански да спи при мен още 3 дни и като се върнем в Сф ще и обясня,че само на Сандански може да спи на спалнята.Не съм и предпологала на какъв палячо ще ми се налага да се правя когато имам дете Laughing

Тонкааааааа,айде и една Жана ви пожелавам,когато решите,че сте готови за това.Какво стана с диетата на Тотончо,все да питам и се отплесвам.Наддаде ли,прояде ли,абе изобщо как е?

Лелеееееее,хора ще припаднем тук от жега.Термометъра на слънце показва 52 градуса Shocked #Crazy

# 100
Не съм бременна Naughty

не е кой знае к'во ама айде е си кажа,сутринта малкия пишка 2 пъти в гърнето и се изака Crazy да ама после още два пътисра в памперса Joy
цял ден бяхме на плажа,малкия викаше пиш,пиш и пишкаше на пясъка hahaha

Тиги да ти е живо и здраво Яворчето,хубав празник ви пожелавам Heart Eyes Hug

аз излизам,довечера повече Hug

# 101
Морска, ами че и това си е новина ! Браво на момчето ! Изглежда е разбрало вече и следващите дни ще покажат.
Аз зарязах махането на памперса. Напоследък ака по 15 пъти на ден и мен от ако ме е страх, защото съм маняк на чистотата  Laughing
Адичка, добре си го намислила в София да има други правила. Дано се справите с проблема (нищо, че има и по-големи, разбира се  Wink). Ще разказваш как минават преговорите.
Да ти кажа Антон продължава да пие хиперпротеичното и калорично мляко. Но аз не виждам да е надебелял. Започна вече да се храни сам(повече маже, но нищо !), но не в големи количества. Все пак е във форма и се надявам септември, като го види, лекарката да реши да спре това мляко, защото е страшно гъсто и сладко и се страхувам да не се пристрасти.
Друго за днес няма. Утре свекървата ни покани на пикник, та няма да съм тук до следобеда, когато ще се приберем, за предпоследния етап на "Tour de France" .
Лека нощ сега и до утре. Heart Eyes

# 102
Добро утро
от нас е кафето
Няма такова спане. #CrazyСнощи едва в 12,20 заспа и сутринта беше готов  в 7ч Няма търпение."Хайде на молето"
Днес ще е жега,крийте се

# 103
Добро утро,мами Heart Eyes

Ние тук ще се стопим.Снощо едвам я прибрах от вън в 23 ч,беше каталясала,обаче не иска да се прибира,много и е топло.Изкъпах я и веднага заспа.Обаче днес е по-топло и от вчера.Вече е 30 градуса ooooh!,а няма още 9 ч Tired

Вале,браво-браво на Теди.А дано лесно се приспособи към "гънето" Grinning

Поне ще сваля някое килце в тея жеги,с това потене нон-стоп Laughing

Хайде,усмихнат ден на всички Hug

# 104
Здрасти и тук е адска жега!
Е не е като при Ивон  Heart Eyes 52 градуса, но пак не се живее.
Изритах семейството на плаж и сега се потя на спокойствие  Whistling.
Морска сори, аз пуснах мухата, но и това си е голяма новина.
Тони как мина пикника със свеки, пусни снимки после.
Снощи на площада имаше концерт на Дичо, изритахме Цвети/нали само народната музика я вълнува/ на баба й и се запътихме с мъжо за сефте двамата, но човека реши да пее само 45мин  hahaha и бързичко се прибрахме.
Ние заминаваме за София за една седмица, да си оправяме апартамента, поне сварихме ниски цени за обзавеждане  Joy, така че ще ме хване липсата, дано времето малко се разхлади, там няма климатик и ще се пържим на воля  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт