С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 575
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да,се похваля..... ще ставам леля за 2 път Simple Smile Party Party Party

Надявам се и аз скоро да съм с 2 чертички! Praynig

# 76
  • София
Здравейте  Hug.
Ира, банския е страхотен Peace.
Елис, Цвети е много красива госпожичка Heart Eyes.
Димяни, честито ви бебче. Да расте здраво и щастливо. Ще стискаме палци скоро да се похвалиш, че ще ставаш мама за 2 - ри път Praynig.
Ади, дано и ти скоро да се похвалиш с двете чертички Praynig.
За спането, да чукам на дърво спят и на обяд и нощем. Аз обаче вечер ги слагамм в 22 часа най - късно в леглото и сутрин след 8 не ги оставям да спят, защото ако и 15 минути спят повече на обяд трудно заспиват. Следобедният им сън е от 13.30 до 16.30. В 16.30 часа, ако все още спят ходя и ги будя, защото пък вечерта няма да искат да си легнат.
За 2 - то дете, много често ми идва в повече грижите за тях, но пък има и такива моменти, в които са ми такива сладури, че се чудя това моите хлапета ли са Mr. Green. Обаче за 3 - то дете за нищо на света не се навивам Stop.

# 77
Елис, ей такова моме искам да си имам(и вече име съм му измислила, не ми се смейте). Много ти е нежно детето, само да си го галиш и цункаш и никога да не му се караш  Heart EyesТортата и на мен много ми хареса, понеже съм почитателка на Шрек  Grinning
Ади, наистина не знаем как биха реагирали децата, ако отстъпим веднъж. Аз именно затова не посмях да го оставя с нас. Като ще е рев, да е само една нощ. Сега обаче имаме голям проблем с бибата и по цял ден реве, ако не му я дам. Как допуснах такова нещо, не знам. Същото е и с едно плюшено кутре. Трябва да махам едното от тях тези дни и се подготвям психически да издържа на вълчия му вой  Whistling
Марти, подкрепям казаното от теб. Мисля си че за трето може да дойде желание когато израстнат, към 10 годинки например и са почти самостоятелни и на училище по цял ден. Е, и финансово трябва да се чувства човек добре, новият член на семейството да не е причина за повече лишения.
Ние олапкахме една пица за вечеря. Дебела съм, но нямам воля за диети и лапкам и аз каквото ми падне. Особено си падам по количката  Blush

# 78
Тони,то и аз с тази цел я търпя 2 седмици да ми реве всяка вечер,ама вече взех да се чудя дали това е правилното,след като няма ефект newsm78Ще взема да я пробвам една вечер при мен,пък дано и мине мерака.Утре и да си реве в нейното легло все тая-така и така и без да съм пробвала пак си реве ooooh!

Димяни,а честито!!!Ти си на ред Peace

# 79
  • София
Ади,ха дано!  Praynig

# 80
Добро утро Laughing
имам си нещо за похвалване,но ще видя как ще е тези дни и ще ви пиша,сега няма да казвам,че да не ми отиде радостта по.... Simple Smile

# 81
  • Ланкър, планините Овнерог
Мили ми Яворчо, Честит ВТОРИ Рожден Ден! Бъди все така любопитен и чаровен, за да ни скриваш все така шапката, бъди здрав, за да не шашкаш мама и тате и дано желанието ти за подарък да се изпълни. Все трябва да се намерят едни картофки и цаца за теб!
Колкото и да казваш, че ставаш на 4-5-10г, днес ставаш на 2, нищо, че имаш знания като на 3-4.

Ето от мен виртуално, а за реалното се обърни към родителското тяло  Mr. Green

# 82
Честит Рожден Ден на Яворчо,да расте здравичък,весел и все такъв бърборко и добряк Peace

# 83
честит Рожден Ден малък сладкиш   bouquetБъди днес най-радостното и глезено с безброй подаръци дете на земята.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ади, сменяй метода, щом единия не дава резултат. Нали знаеш, че всяко дете е различно  WinkУспех миличка.

Аз днес си чакам чаршафите (получих само долните два). Стаята полека заприлича на стая, но не е готова съвсем. Обаче от социалната служба май ще ни дават някакви парици със задна дата, за децата  ThinkingАко е така, ще се развихря по магазините когато ги получа  Laughing

Тиги-чакаме снимки на малкия умник.

А сега е време за разходка. Дописане мамчета.

# 84
Честит втори рожден ден на Явор!Много весели игри,късмет във всяко начинание и много усмивки!

Тиги това е за теб Hug!

# 85
Честит рожден ден на Яворчо!Много здраве , щастливи усмивки и весели игри.

Тиги  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
ЧРД на Яворчо  Hug Hug Hug Много здраве и щастливо детство му желая  Hug Hug Hug

Тиги, честит празник и на теб, нека ти е жив и здрав и да те радва мнооооооооооого много  Hug

Много балони и пържени картофки днес за малкия бърборан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Морска  Thinking Whistling

# 87
newsm59 nbirthdayЧестит ВТОРИ рожден ден на ЯВОРЧО! newsm59Пожелаваме му много здраве щастие и много незабравими мигове с мама и тати!Да расте едно много умно и щастливо детенце!                                                      Весел празник!
  bigdance2  ura happy bd happy bd happy bd bdbaloni baloni hbday
Тиги--  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
Честит втори рожден ден на Явор!
 nbirthday newsm67 baloni
DiVeNa , и аз се радвам че се запознахме,жалко че толкова за малко останахте,но от друга страна е страхотно че ще си имате нещо свое -което е най-важното.
Ира ,банския е жесток.
 Димяни  стискам палци и на краката
Фр.Тони признай какво име си измислила?
Елис, много е сладка малката Цвети. И да те питам от къде и колко ти излезе тортата?
ние ще правим РД тук на морето. Мисля аз да я правя тортата ,но и вашата ми хареса...та се чудя
Марти, винаги съм се чудила как се оправяш,а сега още повече. Ти си героиня
Поздрави на всички
http://www.facebook.com/album.php?aid=2025932&id=1524949109&l=2c64fd0140

# 89
Честит Рожден Ден,мило Яворче.Желаем ти да бъдеш много здрав,все така обичлив и още по-щстлив Heart Eyes

Тиги,весел празник и чакаме снимки  bouquet

Валееееееееее,хйде,чакаме най-много до Неделя и после да се похвалиш Heart Eyes

Ние не се наспахме тази нощ.Ивон заспа лесно на голямото легло,ама беше такава жега,чеееееееееее ooooh!А днес и утре какво ще правим изобщо не знам,то е 50 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт