С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 589
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
       Честит втори рожден ден на Емма

Гита    

малко снимки от плажа Blush http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … nt=Picture013.jpg

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 09:40 от Морска

# 136
  • Ланкър, планините Овнерог
Ей, вие не спите ли, бре?
Благодаря вииииии!!!

Няма да празнуваме кой знае как - довечера бабите, дядовци и леля ще минат и така.

# 137
Честит Рожден Ден, прекрасно малко дете Емма! Пожелавам ти да изживееш най- прекрасното и безгрижно детство!!!

Ментина и това си мислех, но колите са огромни  Shocked В София нямам място къде да я държа вкъщи и няма къде да я кара там  Tired Иначе наистина е по-добрия вариант  Peace
Морска суперски снимки  Heart Eyes И ти как си се вталила  Sunglasses
Я кажи, Теди нали имаше такава акумулаторна кола БМВ  newsm78 колко държи акумулатора?
Айде до после, че да излезем малко докато не е станало фурна навън.
  bouquet

# 138
Честит втори рожден ден на сладката Емма

# 139
Или,2 часа непрекъснато каране,така я дават Crazy ние обикновено като излезем сме по 3 часа на вън,правим една голяма обиколка към 1 час без да спира колата после сядаме някъде Теди си играе или се вози пак в колата,досега не сме закъсвали Laughing

п.с. Соня,тази крава я имаме Blush

# 140
Честит втори рожден ден на Емма!С пожелание за много усмивки,щастливо детство и да слушка мама и тати!

Гита,честит празник!!!

# 141
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА!!! ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯМО, КРАСИВО, УМНО И ДОБРО ДЕТЕ, И ДА НОСИ СЛЪНЦЕ В ОЧИТЕ НА МАМА ГИТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ МИНАЛИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО ПРОПУСНАХ!

Ние снощи се прибрахме в късните часове от морето. Гадният ентеровирус не ни подмина - тръшна ни още на втория ден. Аз и мъжа ми се оправихме едва вчера, Теди е горе-долу добре, но Сашето е направо за окайване. За една седмица свали 3 кила и вече му се броят не ребрата, а всички костици на тялото под кожата. Едва ходи, залита, абе много е отпаднал. Дано вече да започне да се подобрява, че направо съвсем ще се стопи. Станал е направо прозрачен. Sad А така се радваше на морето, но за съжаление не успяхме да се спасим от вируса.  ooooh!
Тия дни ще кача малко снимки.

# 142
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА.ПОЖЕЛАВАМ И ПЪРВО ЗДРАВЕ,ПОСЛЕ ВСИЧКИ ПОЖЕЛАНИЯ ПО-ГОРЕ,КОИТО СА НАПИСАЛИ ДРУГИТЕ МАМИ..   bouquet  Hug
ЧЕСТИТИ 2 ГОДИНКИ И НА ГОГО,СЪЩИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ СА И КЪМ НЕГО....    bouquet

# 143
Лулу добре завърнали се  Hug
А на Саши бързо да оздравява и да заглажда пак косъма  Hug
Яни и без вирус нищо не иска да яде  Tired Кара само на меденки и локум  Tired

# 144
Такааааааааам,и днес си имаме дама рожденничка:

Честит рожден ден на Емма -Бадема Heart EyesЖелаем и да бъде усмихната,здрава и още по-палава.

Още я помня Гита как се косеше,да не би да преноси Еммата LaughingЕййй,как си мина времето.

Или,и ние имаме същият проблем-незнам какво да купим за Р.Д.Единствено майка ми каза,че ще ми даде да и купим обувки,а от тях найстина ще има нужда.Играчки и дрехи обаче не ща.Та и ние сме се спряли също на Акумулаторна кола.Ще кажа на мамите,че не искам подаръци,ами да дадът по колкото са си преценили за подарък и от бабите ,и от дядовците,вуйче,чиче и ние ще додадем и ще и вземем една.Има много сладки розови. Heart Eyes

Лу,милото бузанче Саши.Дано го преборите този гаден вирус PraynigАма ,че гадост.Все нещо ще трябва да развали почивката.Нагушкай го малък Сашун и бързо оздравяване на всички Heart Eyes

Ами това е май.Нашият тати си дойде снощи и ивон го е укопирала,та аз кажи,речи  съм почивка.Следобед ще ги пратя на вън,пък аз ще стягам багаж да си ходим утре в Сф ooooh!

Хайде,лек ден Heart Eyes

# 145
Мила Емма, честит втори Рожден Ден. Бъди весела, засмяна и все така прекрасна сладурана !  bouquet Heart Eyes

Лулу, лошо ! Много са 3 килограма за толкова кратко време  Shocked Представям си какво ти е да го гледаш такъв слаб и не във форма и ти изпращаме окуражителни прегръдки, а на Сашкото една голяма целувка  Heart Eyes Пиши дали сега яде и какво казва чичко Дофтор.

Говорите си за подаръци гледам и все за големички. Къде ги складирате тези коли бре хора  newsm78 У нас е теснотия, като се врътна все в нещо се бутам. Преди наколко дни ходихме в един магазин за играчки и там имаше оставени за децата разни колички за кукли, та на Антон явно му харесаха и бута една до края, като си слагаше смръдливото куче вътре. Е, ще ми се изсмеете, ама май към такова нещо ще се ориентирам, момичеки подарък демек  Mr. GreenКато стане голям да помага на половинката си  Laughing
Друго няма. Трябва да пусна снимки, но още не съм свикнала с Вистата, хайде, по-натам.
Ади, приятно пълнене на чанти.

# 146
Честит рожден ден на Емма.Много здраве и много подръци.

Гитавесел празник

Лулу дано се оправи бързо Саши.

# 147
  • София
Честит рожден ден на сладка Емма!
Гита,честит празник и на вас!

Лулу,добре завърнали се! Hug
Дано бързо се оправя Сашунчо! Rolling Eyes Praynig Hug

# 148
  • София
Честит рожден ден на Емма!
Да е здрава, весела и много щастлива госпожица!

Лу, бързо оздравяване на Сашун Praynig.
Тони, у нас много често става проблем за количката за кукли. Дани е като залепен за нея. Обожава да я бута Mr. Green.
Морска, много са хубави снимките Peace. Завиждам ви, че винаги, когато пожелаете можете да отидете на плаж.
Или, ако решите да вземете акумулаторна кола, не взимайте от "Джъмбо", защото там са сташни боклуци ooooh!. Не само, че акумулатора много бързо се изтощава, ами и самите коли се чупят след няколко карания.
За подаръка, от нас с Ники колкото и грубо да прозвучи няма да има подарък, защото ще й организираме парти в детски клуб, иначе на бабите и дядовците сме дали поръчка - на едните Йори, а на другите голям Тигър Joy. Ани обожава героите от "Мечо Пух" и за сега имаме Пух, Прасчо и един малък Тигър, но на нея не й харесва много и иска голям.

# 149
Емма, честит рожден ден! Ние с Явор те целуваме и ти желаем да намериш приятели, които да разбират тихичката ти мъдрост и да се радваш на щур живот! Не знам как те вижда майка ти и не знам какво могата да разберат хората от снимите, но ти си най-задълбоченото същество на вашата възраст, което аз съм виждала - направо четеш с очи. С тази явна мъдрост не ти трябва нищо друго освен късмет и щури другари. Ники, честит празник и да прочетеш пожеланието на Емма.

Ментина, честит празник и на вас. Сигурна съм, че Ния ще бъде подкрепяна и глезена от всички обожатели и вас и й желая това да и даде сигурност за смели и артистични действия. Щом мама бди дори над дъжда, вятъра и слънцето, какво друго може да се случи на едно дете, освен щастие. Наистина на снимките изглежда като стръкче цвете!

Аз току що изядох торатат от РД на Явор и съм напълно празнична - с пълно коремче и в топла стая.

Общи условия

Активация на акаунт