С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 592
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА   bouquet Hug Heart Eyes ГИТА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО МНОГО ВЕСЕЛА  Hug

# 151
Френско Тони,ти да не мислиш,че у наШте 69 кв.м е много широко.Ама вече нали не ползваме количката и триколката,та акумолаторната кола ще ги замести в коридора PeaceТях ги донесох на склад в Сандански.На нас това поне ни е бонус-тук има и таван и мазе.Може да се събират боклуци колкот щеш Laughing

# 152
                         Честит Втори Рожден Ден на ЕММА!
Да расте много здрава и усмихната !Всичко за което мечтае нека да бъде  наше пожелание! baloni happy bd baloni hbday  balonibdbaloni baloni

Гита---Весел празник и много положителни емоций! Flowers Bouquet lovekiss

Лулу--Добре завърнали се!Дано бързо се възстаноив малкия Сашун! Peace Peace

# 153
Марти, усещам че у нас ще настане бой за количката. Големия нещо се е вдетинил и имитира малкия, та е страшна работа !
Ади, да си призная и ние сме напълнили мазето на свеки.  Blush А тази ни квартирка е 60 квадрата, без гараж, мазе, тераса даже. Но наемът е много нисък и затуй си седим още в нея.

# 154
ам Тони и Тото,що не идите у свекървата gydi Joy
шегичка Mr. Green

# 155
Ади, да си призная и ние сме напълнили мазето на свеки.  Blush А тази ни квартирка е 60 квадрата, без гараж, мазе, тераса даже. Но наемът е много нисък и затуй си седим още в нея.

И ние сме без тераса  Tired Tired Tired На 55 квадрата  Tired не е истина просто  ooooh! А вие с двама господа просто не знам как се справяте с купищата пране  Confused Но пък и нашият наем е твъъъърде приличен за ситуацията с недвижимите имоти в добрата стара София  Sick.......... Мен темата за квартири без тераси ми е доста наболяла, та за това споделих.. Wink  Hug

# 156
Живот без тераса? Какво по-естествено от това? Днес Явор дълго стоя на терасата на новото ни жилище(то е напълно необитаемо още). Иска само там да стои и да гледа(има стъкло на терасата и дупка). Дори в един момент, когато мислеше, че не го слушам, чух следното - "чиената кола каза абадубату. Черната кола каза аааааа,абаду" И така разбрах, че те вече започват да водят въображаеми разгвори. Така ли е
Ние живеем без тераса и на таван(т.е. ателие) и знам какво е. И квадратите са 54. Сега(т.е. някога ще) се местим на 70м2.
Знаете ли какво каза днес Явор в метрото - "Стефан. Този вуак каза се Стефан". Нямаше да повярвам, ако не знаех, че баща му е кръстил още като малък сешоарът си Димитър. Щуро лапе. И сега, заспивайки, казва "Изинете, тате, вуака на митото каза се СтЕфан". Това му е хрумнало, защото е миксирал разни неща - преди 10 дни ни се роди племениче Стефан.
Или, бабата и дядото на Явор държат да му купим директно колелце с помощни колелца. Знам, че още не може да го каа, но ще скочим на тази покупка. Сега още го извеждам с количката, когато ходя да пазарувам по пазара или планираме да  изкарваме цял ден навън(за да спи).

Сега да се оплача - вашите деца мятат ли нарочно неща по пода - основно тежки и основно храна и прибори. Направо прави напук, но и има и някаква друга прична?
А момченцата ви как се държат с каките около 20-годишните. Явор направо се влюбва фатално и си ги помни дълго - само в слаби и доста красиви момичета. Започва да се върти в кръг, да прикляка, да се залива от изкуствен смях. За танцьорките по телевизията не коментирам изобщо. Днес едно момиченце на 2 години много се радваше, че Явор танцува около нея. Аз си казах, че се случва нещо о собено и заподозрях, че обектът на интерес е по-възрастничък. огледах се и не сгреших - имаше една тийн на съседната маса.

# 157
Добро утро,малкото спи още,а аз кукнах в 7 часа ooooh!
Изпих си кафенцето и сега Ви черпя и аз по-едничко

Сега първо Лулу добре завърнала се,пращаме позитивна енергия на Сашето да се оправя бързо и пак да зачерви и напълни бузките Hug Също така и снимки от почивката Wink
Тони и Тото и моя убавец обича количките за кукли,да им се чудиш,сега искат да бутат,като станат големи татковци ги помързява Joy
Тиги,Яворчо голям Казанова го раздава отсега,пък и вкус показва към стройни  каки хубавици WinkСладуран Heart Eyes
Ади събра ли багажа,айде пак софиянка ще ставаш Crazy
Морска снимките са супер както винаги Heart Eyes
За малките жилища и ние не сме в много голямо,двустаен около 70 квадрата,имаме и акумулаторен голям джип,който седи долу в подземния паркинг,наистина тези коли бързо им се скапват батериите,и наши япредаде богу дух и сега ще купуваме друга батерия,но поне ни е подарък,така,че не ме е яд.
Сега за нас ние сме добре,обаче малкия напоследък много взе да ме ядосва и взехме да се пошамаросваме по-дупето доста често,научил се да пищи нарочно с цяло гърло и после да се смее като вижда,че дразни,направо е нетърпим,няколко пъти съседката звъни да пита дали детето е добре и да не му с е случило нещо,че така истерично вика,а той го прави нарочно и като види,че ни издразни се смее.Е търпя го и му давам време да спре(нарочно не му обръщам внимание),но той продтължава нарочно по-силно и като ми падне пердето му зачервих дупето,после ми става кофти,но не мога да го оставя да ми се качва на главата отсега Tired ooooh!Много труден характер е ,който обича ей така да се пробва колко може да изнерви човека,но какво да кажа същиснки бащичко Twisted Evil
Утре заповаме прегледите в детската клиника в Александровска за говора да видим до какво заключение ще стигнат,мислих да не го водя като почна да казва около 10 думички,но вече сме взели направление и за мое успокоение ще го заведа да видим до какво заключение ще стигнат специалистите и дали ще му поставят същото състояние СИД като логопеда.
Ами айде стига толкова,че много се разписах,до после   bouquet

# 158
  • вкъщи
Добро утро!
Първо да 4еститя на Емма втория рожден ден!Пожелавам и мнооого здраве,късмет,нека расте щастлива и все така красива!
За говора Ирра според мен Алекс нищо му няма,изведнъж ще проговори,Мони както мънкаше и казваше 10 думи,сега повтаря вси4ко,4ак като му пея,пак повтаря,изведнъж огрооооомен напредък, е изре4ения не прави все още,но 4акам скоро да по4не.
За гърнето да си кажа,трудна работа,нищо не прави там,но виж в банята пишка.В4ера излязохме без памперс,напишка се 2 пъти.Имам скромна надежда да се нау4и лятото,пък ако не когато иска,не ми пука много -много,то насила не става.
Теди в неделя нещо я хвана вирус ли,настина ли от плажа и сега са разделени,макар,4 е и мина за 4асове.Моля се само до рождения ден да сме здрави,аз за техните рождени дни се вълнувам пове4е отколкото за моя.Като го питаш какъв подарък иска казва багел и кан демек багер и кран.Това ще му е от нас,и един мотор също.
Айде ,4е вика акал иска да го мия Mr. Green

# 159
Здрасти мами!!!

Изпратих татето и ситнежа да оберат доматите на прабаба,а аз да дооправя багажа и да сготвя.Към 14 ч потегляме.

Лелка,желая ви да сте много здрави и да си изкарате най-хубавите Р.Д.

Ирка,не,че не съм ти казвала,ама според мен Алекс си е съвсем на ред,просто си е с характер човека още от сега.И Ивон крещи като обезумяла,по възможност в банята,че там ехото е най-добро Crazy

Тиги,ах този бон-бон Яворчо Heart Eyes.И аз забелязвам,че от около месец проявяваме въображение.Измисля си манджи на куклите или идва ми казва "Ивчето хвана една пепелюдка" и си държи юмрука  свит,после го отваря и казва "Пепелюдката излетя" и започва да скача доволно JoyЕй, такива ми ти фантазии взе да изкарва мойта щерка.
За съблазаните-на същият хал сме,само,че към батковците.Хем иска да я гушнат,хем я е срам.Отива до обекта на желанието и започва да говори нещо без спир,после започва да му подава каквото намери около себе си все едно е най-ценният подарък и накрая очаква с големи ококорени очичики въпросният някой да я гушне Laughing

Ами това е май.На всички без тераси,пожелавам да си купят по-големи кутийки с по 2 тераски,а на нас ЛЕк път Peace
Незнам кога пак ще се включа,че мъжо се е заял да сложим рутер,вместо да плащаме нет,обаче кога ще стане това..................
Ако ме няма дълго:Да са Честити Р.Д на всички които ще празнуват в следващите дни-и мами и бонбони.Много усмивки,цветни балони и сбъднати мечти  bouquet

# 160
  • Видин
Aйде здравейте и от нас. Ние бяхме на вилата за една седмица и си изкарахме страхотно. Марти се налудя на воля. Научихме и няколко нови думи, но особено му харесва да казва имената на хората Mr. Green
Честито на всички които са имали повод за празник последната седмица  bouquet
За апартаменти си говорите, ние сме в двустаен панелка. Има нужда от основен ремонт на банята и хола, но поне си е наш и знам защо ще си даваме парите, не че ги имаме ooooh!
Лелка, и аз ти пожелавам да сте здрави за РД на Мони. Това го пожелавам и на всички останали, разбира се.
Анаморф, мерси за кафето  bouquet

П.С. Ето малко снимки от вчера, а тези дни ще сваля клиповете от камерата и ще кача да видите какво щастие е в басейна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273620&pid=13829147

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 10:41 от Niya_Petrova

# 161
Добро утро Grinning

подкрепям  пожеланието на Ния,всички деца да са здрави за рожденните си дни Hug

# 162
Здравейте от нас с Мая, мами и дечица  Grinning

Няма как сега да следя разговорите тук - така се случи, че още сме в България и ще останем до края на лятото. Но пък Мая е страшно щастлива тук, с много приятелчета и внимание, много игри. Е, и глезотиите са в повече, пищи страхотно за нищо, хвърля с яд предметите около нея, като нещо не й изнася, послъгва, ама ще се възпитаваме някак, като се приберем.  Иначе сега голям проблем ми е, че иска да се маже с гримове, червило, с пяна за коса и др. и не знам вече какво да я правя. Ясно, че иска да подражава, ама никак не разбира, че това са само за мама неща, в истерия изпада. Дайте идеи какво да правя. Как се държат вашите деца?
Влизам и да поздравя  на патерица всичките ни двугодишни рожденници.
Честит рожден ден, юлски августинчета! Да сте здрави и щастливи, с дълго, палаво и запомнящо се детство!
Ние планираме рожденият ден да е в детски клуб. Тортата ще правя аз и се готвя от сега Simple Smile
До скоро!
Весело лято & страхотни изживявания на всички!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 11:24 от Слънчогледка

# 163
  • Видин
Момичета, ако някой може да ми помогнете по въпроса  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415833.new#new

# 164
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

Много благодаря на всички за милите пожелания (Тиги,  Heart Eyes ). Купонът или по-точно сбирката на роднини мина горе - долу добре. Емма не е още за партита - не иска шапка, плаши се от свирки, тортата не пожела и да я доближи. На финала се поотпусна.

И така.

Ето малко снимки, от които много не личи, че са от рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт