С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 558
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Яна! Да си жива и здрава, много усмихната и късметлийка!
Честит Рожден Ден на таткото на Ния!Да ви е жив и здрав!
Честито бебече на Инденица!Голям юнак е родила!

# 31
  • София
Честито бебе на Инедика! Да емного здрав и щастлив!

Честит имен ден Или! Да си жива, здрава и много щаслива!

Честит имен ден и на всички празнуващи днес!

Ния, честит рожден ден на татко ти.

Много поводи, много нещо Grinning. Дали не пропуснах някой Thinking.

# 32
  • Видин
Честита рожба на Инедика. Да ти е жив и здрав  bouquet

# 33
                        Здравейте !
 Влизам набързо че нямам много време!

Честито бебе на Инедика! Да емного здрав и щастлив!

Честит имен ден Или! Да си жива, здрава и много щаслива!

Честит имен ден и на всички празнуващи днес!

Ния, честит рожден ден на татко ти.

Много поводи, много нещо Grinning. Дали не пропуснах някой Thinking.
Реших да го копна че може да забравя някой! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Ние тази седмица ще се местим пак Crazy!Отиваме в Младост 3 и вече за постоянно!Няма да имам интернет докато се пооправиме! Whistling
Затова на всички който ще имат бъдещи поводи за радост пожелавам от все сърце:Всичко най-хубаво -----много здраве и само положителни емоций!Нека вторите рожденни дни да бъдат още по -пъстри и весели от миналогодишните!  bigdance2
П.П.---Покахонтас--мисля че няма нищо страшно в това изследване! PeaceНай-добре е да си спокойна! PeaceБеше ми приятно че се запознахме лично и с малкия бъдещ батко! Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еми аз ставам!
Хубав ден............................ Hug Hug Hug Hug

# 34
Здравейте,

честито на всички, които имат повод за празник      bouquet

Ади, страшна е твоята мома ! Наистина ти е голяма умница  Heart Eyes

А при вас като настане хлад-при нас настава жега ! Така ми се пада, да се посваря и аз малко, белким тлъстинките се стопят  Laughing И понеже в жегата не ми се излиза, решихме пак да разместваме, това е най-голяма краста за нас.  SickИдеи много, желание и енергия също, само пари нема достатъчно, но нищо.
Друго няма около нас.

# 35
Честито бебе на Инедика!
Честит имен ден на Яна  и на всички именници!
Да е жив и здрав дядото на Марти на Ния

Ади, разсмя ме рано сутринта  с македонския Laughing

едно кафенце на брега на морето
Ние сме добре,ходим всеки ден на плаж. Марти докато го беше страх/ една вечер до като го къпах му влезна пяна в очите/ но това трая само 20мин.После няма вадене от водата,сърди се пищи като го извадя,ред сълзи ред сополи. Няма спокойствие.Ето малко снимки на който му се гледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207710&pid=13679860

# 36
  • Видин
Покахонтас, мерси за кафето Hug Марти е голям сладур, особено на шезлонга като яде царевица Heart Eyes
Дивена, ще чакаме с нетърпение да се включиш отново. Весело изкарване на РД на Наталия  bouquet
Тони, и аз много обичам да размествам, но моя не ще и да чуе и като реша че нещо не е на място ми трябват 2м за да убедя и моя в това ooooh!
Благодаря ви момичета за пожеланията, при нас поводите тепърва започват. След седмица е на мама РД, после на 01.08 съм аз, на 08.08 е леля ми, на 17.08 имаме годишнина от подписването в гражданското, на 24.08 Марти има РД, на 28.08 баба ми, на 29.08 сме на кръщене, а на 2.09 имам много труден изпит ooooh!. Какво ще кажете, дали имаме поводи Mr. Green

# 37
Добро утро Sunglasses

# 38
Добро утро и от мен...
Днес ме е обзел мързела и изобщо не ми се излиза,малкото щ епропусне сутришната разходка,следобед чак ще отидем на детската площадка,че сега не ми с е  бичат 3 км. Joy
Покахонтас хубави снимки... Peace
Ния какво направи бе жена,много празници през юли и август имате,вие няма да станете от масата LaughingПриятно празнуване и здраве на рожденниците ти....
Дивена,Честито преместване,да сте много щастливи в новото жилище  bouquet
Ади,ще я направите Ивон бесна македонка hahaha
Доходи ми се и мен на море а има още 25 дена,докато стане време.

# 39
Добро утро !

Анаморф, това ти ли си на аватара бре моме ? И още един въпрос-защо ви е толкова далече площадката, все си мислех че живеете към Гео Милев, но явно нищо не съм разбрала (много често явление напоследък  Laughing).
Ния, наистина мнооого щастлив месец ви очаква. Да са ти живи и здрави всички в семейството и мнооого щастливи  Heart Eyes
Покахонтас, аз много обичам да гледам снимки. Винаги е удоволсвие да видя дечицата.Момченцето ти е сладкиш и хубавец  Heart Eyes

Ние разместихме вече. С моя се намерихме такива, на един акъл : като ни хрумне нещо и двамат искаме да стане веднага. Сега има малко декорация за купуване, но ще почака по-блажен месец...
След малко ще отидем на импровизирания до нас плаж - докарали са пясък, надули са разни замъци и батути за децата, само водичка няма, но пак е промяна за тях.
Това е за сега.

# 40
Добър ден!!!

Покахонтас,прииска ми се да съм на морето.Страхотни снимки Heart Eyes

Ирка,тя Ивон си е бясна маке,няма какво да я правим.За 2-те годинки от както е родена,7-8 месеца има-няма си е била в Сф.Май някак софиЕнка ще трябва да я правим Laughing
Какво стана с халките,все да те питам и все забравям.Ама и аз съм една любопитка Blush

Френско Тони и аз обичам много да размествам,а ако всичко става на секундата най-добре.Голям недостатък ми е това нетърпение ooooh!Хайде,като декорирате,чакаме снимки Heart Eyes

Ния,направо не знам от къде ще започнете #CrazyТо Август май е месеца на Ния Joy

Аз нали ви казах,че свеки се занимава 3-4 дни с Ивон и сега нещо не мога да вляза в ритъм.От вчера е на работа и след 2-те дневни разходки вечерта бях като парцал-ейййй,угодия няма Laughing

Малко снимки,за разнообразие:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=13685023
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=13685017-Ивон да си на днешно време Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=13685007-новата Санданска стая

Айде,оставям ви,отивам да си пусна количката в продавалника,макар че в тая криза не ми се вярва някой да я купи newsm78

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 14:52 от ***Ади***

# 41
  • София
Покахонтас,страхотни снимки! Hug Heart Eyes

Ади,що я продавате бре за другото бебе няма ли да я позвате или ще го глезите в нова Mr. Green

Ирка,не бързай за морето бракувай се и тогава hahaha

Ния,прекрасен месец предстои Crazy Party Mr. Green Hug

# 42
  • София
Здравейте  Hug.
Покахонтас, адаша е прекрасен Heart Eyes.
Ния, страхотен месец се очертава за вашето семейство Grinning. На мен ми е горе долу декември така изпълнен с празници Laughing.
Дивена, пожелавам ти много прекрасни емоции в новото жилище Hug.
Ади, Ивонката е сладур и половина. А и детската е много хубава Peace.

На мен нещо ми е сдухано тия дни, но за момента нищо няма да споменавам, пък дано да се подредят нещата така както трябва Whistling.
Приятен ви ден   bouquet.

# 43
Оле, Марти, защо така ? Каквото и да те подтиска, пожелаввам ти бързо да се нареди както желаете  Praynig
Ади, знаех си аз, че имаме общи неща с теб (за разместването и други  Grinning)  Wink Аз ще снимам, но не чакай да е като в каталог. Стаята е толкова мъничка, едва седем квадрата  Rolling EyesИ е невъзможно да се обзаведе, та трябва да проявим много изобретателност, за да прилича на спалня. А Ивонката отде я намери тази риба ? Малка сладурана ! Много ми хареса и килимчето в стаята  Heart EyesЗа количката, тя е като нова и би трябвало да намериш купувач. Моята я продадох преди месец, но беше мнооого износена вече, за 40 евро (Пег Перего беше).
Айде бягам, че ме гонят. Тоя мой мъж не може да ме търпи пред компютъра и това си е  Confused

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 16:30 от Тони и Тото

# 44
Еееееееей Тони,не е важно да е от каталог,а да е уютна и топла и най-вече да си усещаш като твоето място Heart EyesЗа кутиики не ми говори-като знам какво е новото строителство и тук ooooh!,а ще трябва живот и здраве да си купим нещо "кутийско".Обаче аз съм на мнение,че успееш ли да си създадеш уют и да подредиш практично,няма значение големината.Има си и плюс-по-малко чистене Joy
Тая риба я лови дядо й.Това е Балканка и е най-чистата риба в Бг(речна).Ивон я обожава и на живо и на скаричката Laughing
Килимчето всъщност не е килимче,ами един огромен пъзел.Взех защото е лесен за почистване,мога да си го размествамкакто си искам,а и при разместване на мебелите,размествам и формата на пъзела-много е практично Party

Марти,миличка-каквото и да те мъчи,жела ти да се получи както ти искаш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт