С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 563
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • Видин
Мартидано всичко да се оправи както ти искаш, пък като ти се пише сме готови да те изслушаме.
Ади, Ивон е много сладка с рибата и стаята е много уютна. И ние имаме такъв пъзел-приказка, но Марти започна да го къса и го прибрах, трябва пак да опитам да го извадя Thinking. А количката ти е в много добро състояние и не мисля че ще имаш проблем, ехх защо на мен не ми беше изпаднала такава когато родих Марти Crossing Arms

# 46
Ади, сетих се, ако има бг E-bay, там я пусни. Повече купувачи ще се съберат. Тези точно тук много се търсят (след Лолата) и каквато е новичка би се продала добре.
За жилищата, права си- строят ги като заешки клетки. Съжалявам, че ни един от нас не е архитект, че да си осмислим интериора по най-практичен начин.Но и ние сме само наематели, та нямаме право да бутаме стени.
Прияде ми се пържена на скара рибка  Wink

# 47
Тони,не съм чувала за такъв сайт,ама ще потърся и ако има Бг вариянт ще я пусна и там.Благодаря Heart Eyes

Ния Heart EyesХайде,не сте ли вече на някой купон Laughing

# 48
Добър вечер,за мен е добра,насвиних като никога досега с един огромен шоколад милка ноазет и сега ръфам царевични пръчици,отиди ми диетата,обаче е баси кефа,бях забравила какво е да се отпусне човек в яденето през последните 2 години...
Ади да кажеш на Ивонката да метне няколко риби на скарата аз идвам утре Joy
Димяни ще се бракувам,какво да правя,важното е купон да става и да има веселба Wink
За халките още не сме ги взели,началото на месеца ще го сторим това,много разходи с тая сватба,много нещо.Към 10 август пък ще ходя да ми слагат перманентен френски маникьор с гел на ноктите.,педикьор също,търся си силиконови подплънки за роклята,отделно и едно бижу от истински перли си харесах за врата и обеци,ама е голяма цифра.Гримьорката и фризьорката са ми поне едно и също лице,че поне от там спестих да търся допълнително(междудругото е съфорумка,занимаваща се професионално с грим)
С Алекс пък ще почваме едни изследвания в Александровска за говора,че да може да ползва предимство във яслата и градината,ама като го гледам може и да проговори като хората след 2,3 месеца Joy
Логопедката ми каза,че бил казал банан и лимон много хубаво като  му казала да повтори какво имало на някаква книжка,чак не ми се вярва,ама може,пред мен не иска да каже Twisted Evil
Почна да казва на децата дай и няма,като си иска играчките или като му ги искат.
Айде да не Ви занимавам повече  Wink
Марти надявам се всичко,което те е притеснило и свило да мине и да няма напрежение,а само усмивки   bouquet
Тони и Тото на снимката е Джордан,не съм аз,вече  не слагам моя лик,че няма сми,не искам да ме разпознават познати и да четат и коментират Naughty Whistling
Айде отивам малко във фейс бука да видя какво става там Joy

# 49
Привет и от нас!

Честито на ИДЕНИЦА за сладкото бебче Огнян! Да е много здрав и спокойно бебенце!
Честито и на всички останали, които са имали поводи да празнуват тези дни!
Ние сме добре. По цял ден сме навън, почти не се прибираме вкъщи, за това и нямам време да седна на компютъра. Перси е на седмото небе от щастие тук, чувства се много добре, разходките му се отразяват много изморително, но мога смело да кажа, че ходи по 6, 7 км. на ден. Правим почти всеки ден слънчеви бани, през 4,5 часа иска да се къпе и пак, и пак. Единствено за това си поплаква по 20 минути, като му откажа, не може все пак да кисне по цял ден в басейна.
Спокойна нощ на всички!   bouquet

# 50
  • София
 Simple Smile

# 51
Мили топли мами и бебета, ние не сме ви забравили, а и вие сигурно не сте. Не се включвам, защото Явор иска да гледа разни клипчета по компа и гледа затъпяващо. А и с тези постоянни излизания и вечни задачки нямаме много време.

Сега Явор сладко си спи, а аз си мисля дали е възможно второто ми дете да бъде чак пък толкова внимателно, мило и умно. Сигурно, но сега ми се струва - точно както казвала майка ми за мен, преди да се родят другите деца - че няма как човек да обича повече.

Нали му знаете нежната физиономия и десеткилограмовото тяло - както си играе, идва при мен, хваща ми лицето с две ръце и казва "мамо, прави гъди-гъди" (с мигли). После, решил, че това не е достатъчно, се връща няколко пъти да ме целува ту по едната , ту по другата буза.
Ние го влачим по магазини за ламинати, плочки, мивки... Ужас без край. Той вече взема ролетката и казва "Тука сожиме туааааа на новата къща." Друго за нас - още сме на таванчето, на което си живеем и е ужасно горещо. Много се бях изнервила от ситуацията с жегата, майсторите и ужасяващото за мен - необходимостта да избирам неща за жилището (новото).

Сега ходихме с автобуса до новия апартамент и той констатира. "На новата къща ходим с буса номел триста и шест. Пише на триста и шест О О". И пише с тези малките пръсти във въздуха.
Има една игра на Фишер, която те кара да намериш на  табло разни цифри, цветове, животни. Оказа се, че за една седмица и назубрил(то си е точно това) вече всички числа и т.н. Иначе на български може да брои "едно, четии, пет" и познава 7 свята абсолятно точно.
Сега го питам какво иска за рождения ден и той казва: Катошки да, тота и катошки и цаца. Няма цаца, мамо?". Това е защото той е една кръчмарска котка - дай му да ходи между масите и да се разприказва с каките и... да си иска картофки.
И точно както е мил, ме разрева миналата седмица. започнал е да влиза в особената възраст - хвърля храна по земята, играчките ги засилва, за да ги счупи и много бързо ми се ядосва. Така се изплаших - оказа се, че е било само период, но имам едно наум вече. Наложи се да си рисуваме как се прави хляб от нивата та до пекарната. Сега не хвърля хляб, защото "лелката пави хляб и пече и пари", но пък всякакви други неща.
Ирра, не съм следила постовете този месец и не знам какво стана с изследването на ушенцата му, но според мен има много други деца, които на две годинки не говорят. Стискам палци ходенето при логопед и специалните грижи скоро да ти покажат, че всичко е наред.
А сега стоя, гледам го и си мисля, че е най-благословения период от живота ни. Целуваме ви горещо и ви изпращаме една песен "Аз съм Съчо от го-и-ца"

# 52
Честито на idenica за  бебе Огнян!  bouquet

# 53
Тиги, направо ме разби с разказа си  LaughingЕх, какъв е образ този малък Явор. И няма да ти излезе скъп откъм подаръци, да знаеш - цаца и картофки все ще се намерят  Joy
Има една приказка, че майчината любов расте с броя на децата и. И това е вярно. Когато дойде второто обаче, за нас изведнъж първото става по-голямото дете, от което искаме да е и по-мъдро. Въпреки че любовта към него не отслабва, ставаме някак си по-строги, защото природата е такава-тряба да пазим по-малкото и крехко същество, което има по-голяма нужда от нас, даже и от собствените му братя и сестри. На голямото винаги се караме повече, а малкото го глезим неволно, жалим го повече (човешки недостатък)...Така е при нас, може би при другите е по-различно, не знам  Thinking
Аз се приготвям за пазар и като си представя как ще нося чантите като магарица, не ми се тръгва. Но няма как, трябва да се яде  ooooh!

# 54
Добро утро Grinning

моя бонбон,всяка сутрин като се събуди и се намърдва на спалнята до мен,откъде се научи,опитва се и вечер да идва след като съм си легнала,не го оставям току така Mr. Green гоня го в неговата стая Laughing идва и почва да ме целува да ме събуди,от 2 седмици се отпусна да говори,прави разни изречения Heart Eyes

моля те мамо гледай ( когато иска да ми покажи нещо)
моля те мамо лета ( когато иска солета)
аз съм мучи ( аз съм маймунчи)
ей бухал бия ( щял да бие бухала,татко му с него го плаши Joy)
когато иска нещо винаги почва с 'моля те' Heart Eyes

всякакви щуротийки прави,в период на тръшкане е,ужас,шамарите са в действие Mr. Green

ходим сутрин и вечер на разходки,на обяд спим вкъщи и така,всеки ден едно и също,на почивка няма да ходим,вече ми се драйфа от еднообразие Sick

ай де отчетох се Outta Joint

# 55
всеки ден едно и също,на почивка няма да ходим,вече ми се драйфа от еднообразие Sick
Joy Две сме. Whistling

# 56
всеки ден едно и също,на почивка няма да ходим,вече ми се драйфа от еднообразие Sick
Joy Две сме. Whistling

до някъде ме успокоява,но не съвсем Joy

забравих да ви кажа,че в неделя се видях с на Лулумба семейството,много се радвам,че се запознахме,много е приятно усещането почти 3 години пишем в една и съща тема ,до такава степен сме се опознали,някак близка я чувствах като се видяхме Grinning

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 10:14 от Морска

# 57
Добро утро,аз отивам да си купя едно кафе,че ще умра без него Joy,пък фас ще плана по-пътя.
Днес не може да излезем преди обде,че чакам да ми доставят един бански на Виктория Сикрет,и нямам търпение да го видя на живо. Mr. Green
Тиги добре завърнала сме,Алекс е добре,изречения не прави,но пък казва по-някоя друга дума и цветовете поназнайва и той,с ушите нямаме проблем,друго се оказа,но ще го израстем Wink
За еднообразието и при нас е така,но още малко и почивка     Crazy

# 58
Здрасти мами!!!

Тиги Heart Eyes

За еднобразието-и мен ме бройте ooooh!Вече дори готвенето ми е разнообразие,стига Ивон да е с баба си на вън,а аз да готвя една супа 2 часа примерно,без да мисля и гледам за още 100 неща.Ама така е,като не искам да я давам на ясла,ще търпя.Поне Септември се очертава да идем малко на море,та да отдъхнем,ама не смея да се зарадвам,че токувиж и пропаднало Naughty

Морска,това с "моля те" и Ивон го практикува от 2 седмици.И с едно такова мазно гласче,как да и откажеш Laughing.И със спането сме на същия хал-стане ли време за лягане вечер и се започват пазърлъците-"да нанаме на голямото легло","искам пли мама" и разни такива.От седмица даже и с рев заспива,ама няма да отстъпя Crossing Arms

Какво ли става с Бобче-и тя като Марти имаше някакви проблеми.Дано всичко е наред и с двете Peace

# 59
  • София
Здравейте  Hug.
Ира, всеки път много се радвам като пишеш, че Алекс е започнал да казва все повече думички Grinning.

Има една приказка, че майчината любов расте с броя на децата и. И това е вярно. Когато дойде второто обаче, за нас изведнъж първото става по-голямото дете, от което искаме да е и по-мъдро. Въпреки че любовта към него не отслабва, ставаме някак си по-строги, защото природата е такава-тряба да пазим по-малкото и крехко същество, което има по-голяма нужда от нас, даже и от собствените му братя и сестри. На голямото винаги се караме повече, а малкото го глезим неволно, жалим го повече (човешки недостатък)...Така е при нас, може би при другите е по-различно, не знам  Thinking

Тони, и у нас е същото положение. Когато се роди Ани, Дани някак си изведнъж порастна, а беше само на 1 г и 8 м. Сега обаче Ани като я гледам, ами тя още си е бебе. А от Дани на тази възраст колко много неща изисквах и очаквах ooooh!.
За еднообразието, и аз съм в отбора, но то няма как да бъде по друг начин Tired. На всичкото отгоре и децата от двете детски площадки са се покрили и излизат по две три дечица и е голяма скука за моите хлапета Whistling. Дани иска да си стоим вкъщи и да си играе с играчките, но пък на мен не ми се иска да ги затварям в апартамента. Като излезем обаче само мрънка, че този или онзи го няма и няма с кого да си играе. Добре, че поне Ани няма претенции към децата и си играе с тези, които са навън, че иначе не знам какво щях да ги правя.
Свършвам, че Дани се събуди и докато Ани спи трябва да го занимавам с нещо за да не вдига шум. Утре ще си допиша постинга Mr. Green.
Приятен следобед   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт