С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 575
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Има една приказка, че майчината любов расте с броя на децата и. И това е вярно. Когато дойде второто обаче, за нас изведнъж първото става по-голямото дете, от което искаме да е и по-мъдро. Въпреки че любовта към него не отслабва, ставаме някак си по-строги, защото природата е такава-тряба да пазим по-малкото и крехко същество, което има по-голяма нужда от нас, даже и от собствените му братя и сестри. На голямото винаги се караме повече, а малкото го глезим неволно, жалим го повече (човешки недостатък)...Така е при нас, може би при другите е по-различно, не знам  Thinking
Напълно подкрепям написаното! Peace Peace PeaceСега изведнъж и аз го осъзнах!  Blush

Колкото до еднообразието и на мен понякога ми идва да избягам САМА за няколко дни!Ама все не ме угрява! Whistling Whistling Whistling Whistling Crazy Crazy

Ирка--Браво на АЛекс!Лека-полека всичко ще си научи детето! Peace Peace
Ти вече сигурно си в трескава подготовка!Една приятелка ще се жени на 15 август и сега ми каза че е бременна!Много съм щастлива за нея!  bouquet  bouquetНе можахме да се видим преди преместването!

Почерпете се за днешната месечинка на малкия бонбон!
 baloni cook cook cook baloni beer3 beer2 beer3 beer2 beer3 beer2
От утре ще почвам да я захранвам с морковче!кога мина това време? newsm78 newsm78Толкова бързо ми се струва сега а като си спомня как съм треперела за всяко нещо с Натито! ooooh!
Отивам да правя дробчета че да излезна към 17 и половина!

# 61
Дивена ,ти не се ли премести вече? Flutter
Честита месечинка на малката Ади! Hug

# 62
Дивена ,ти не се ли премести вече? Flutter
Честита месечинка на малката Ади! Hug

В петък !
Ще ти звънна другата седмица да се разберем за по кафенце! Flutter Flutter Flutter
Мерси |!  bouquet  bouquet  bouquet

# 63

Колкото до еднообразието и на мен понякога ми идва да избягам САМА за няколко дни!

Ох и на мен ми минават такива мисли. Обаче не е честно спрямо половинката.

За захранването - тук отдавна не се практикува толковаз рано. Едва след 6 месечна възраст. Не бързай, бебчо до една годинка може да си пийва само мляко и нищо няма да му липства  Wink
Марти и Дивена, успокоих се малко че и вие чувствате нещата като мен. Понякога си мисля, че съм несправедлива, но май не може да бъде иначе. Особено ме е яд, когато големия учи малкия на глупости, подтиква го да прави бели и после идва да ми доносничи  ooooh!

# 64
Ще чакам с нетърпение да ви видя HugНадявам се да сте някъде близо до нас за да си излизаме заедно.

# 65
Здрасти, здрасти и от нас!

Тигииииииии-ех, този сладък бърборанко, просто е невероятен! Аз жадувам за момента, в който Перси ще започне да говори, по настоящем казва само 7,8 думи. Колкото и да ми надува главата, почти сигурна съм, че ще съм щастлива.
Фр.Тони-колкото до еднообразието, така е, да, но все пак това са най-благодатните периоди, до като децата са малки и можем да бъдем до тях и да им се радваме. Ще пораснат и ще отлетят.........................................
Анаморф-как е новия бански?
Аз съм решила да не си купувам нищо по-хубаво до като не стана 58 кг., колкото забременях. Имам да свалям 4 килца, които просто не мърдат на никъде.

# 66
Пиванова,банския  е страхотен,но въпреки,че е най малкия номер S,мие малко голямо долнището,но пак стои добре,много съм доволна,страхотна материя е и стои много секси.
Ето го,моя е бял също...  http://www.usa2bg.com/drehi/damski/victorias-secret-banski-zvezdi.html
Марти да казва малкия някъде към 15 думи,когато реши,но днес на площадката едно момиченце на 2 години и 4 месеца ми скри шапката,боже говореше като 5 годишно и така правилно с едни сложни и дълги изречения,направо онемях и се почувствах,че ние сме на светлинни години назад.

# 67
Добро утро!

Мисля, че е време за кафенце, хайде черпя по едно:

Анаморф-банския е супер, харесва ми!

Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 68
добро утро,от една седмица не мога да се наспивам като хората,малкия вечер идва в спалнята и твърдо заявява че там щял да спи,заспива към 1 вече с рев,като съм се скарала,сутрин става първи и хоп пак на спалнята и ме буди Tired

# 69
Уффф Морска,моето не стига,че спи при нас ами днес се събуди в 6 часа Shocked Twisted Evil #Cussing outНаправо ми разказа играта..
Аз нали го похвалих,че не е побойник,е свърши и това:(,вчера на няколко пъти наби едно момиченце малко по-голямо от него,защото реши,че може да си играе с багерчето и ,но да не си дава неговите мечета.Направо жестоко я напляска по-ръката и я разплака,това момче д аимаш е направо трудна задача за отглеждане.... Tired

# 70
Добро утро !

Анаморф
, наистина е много готин новия ти бански. Със радост да си го носиш след някой ден на морето.
Морска, Антон няколко дни не искаше да си ляга и една нощ се събуди към 1 и30 и не ще да спи ! Взехме го на леглото, там се кротна, но пък аз не мога да спя с него до мен и пак го върнах в кошарата (още сме с нея). Е, рева 45 минути  ShockedМъжът ми има щастието да заспи за това време, но аз си го слушах до края и ми се видяха много дълги  ooooh!От този дена нататък не смее вече да плаче и да иска да става, знае че няма да го огрее. Ей такива приключения си имахме.
СЕга викам да се изведем на разходка до обед.

# 71
Добро утро!
Моите изчезнаха на плаж, аз не обичам и сега се ширя на спокойствие.
Ето малко снимки от РД на Цвети с родата:
http://www.avgustki.snimka.bg/album.php?album_id=233510&pid=13664669
Честита месечинка на Ади!
Ира със здраве да се фръцкаш на морето с него и с халката, големия ден преди морския браг ли е или след това.
За любовта и вторите деца, не мога нищо да кажа. Искам бебче и то много, все се заглеждам в детските колички, ама ме е шубе и то здраво.

# 72
Защо бе Елис ? Аз се оплаквам, но за нищо на света не се връщам назад. Пък и трудностите започват едва когато бебо проходи, но не са непреодолими. Тъй че, давай смело напред Wink

# 73
Здравейте  Hug

Анаморф банския е супер готини  Flutter
Елис Цвети голяма сладуранка  Hug Да я нагушкаш от мен и Неди  Heart Eyes

Неди в последно време е станал изключително послушен, озадачаващо послушен  Thinking Играе си кротко до мен, кара кола, не закача децата вън, заспива за 2 минути и следобед и вечер...спи дълго и непробудно...абе не мога да го позная  newsm78 Може би израстна някакъв период и се успокои, много приятен младеж стана Wink  Crazy Сигурно и това, че кучешките пробиха е причина.. Взе да се отпуска да говори, на бебешки разбира се, но прави цели изречения с негови си думички, които в повечето случеи разбирам само аз  Mr. Green
Аз си мислех, че не искам 2ро дете, но една баба ми гледа на кафе и видя близнаци, леле как се зарадвааааах  Crazy Party...явно ми се иска  Crazy  Та да видим ще познае ли WinkWinkWink

Това е от нас, поздрави на всички   bouquet

# 74
Здрасти мами!!!

И ние в кюпа с недоспалите-сложих я да спи в 23 ч срев,че иска при мен на спалнята,естествено не огря.Спа кротко 1 час,после седна в леглото,облегна се обиколника и спаполовин час седнала.После пак си легна и започна едно въртенеееееее ooooh!След което се изправи на решетката да я взема при мен-пак същото-въртене,въртене.......и така до 4 часа.Аз съответно се Shockedи съм заспала в 5,та до 8:30.Незнам какво да я правя-да я оставя ли 1 нощ при мен на спалнята да заспи,та да и мине мерака или пък така няма да и мине,а ще  реши,че е станало на нейното и всяка вечер ще спи така newsm78Еййййййй,егати периодите имат-кой от кой по откачен CrazyПоне взе да се заиграва сама по половин,един час,да не чуе Twisted Evil

Елис,Цветичка е страхотна,като порцеланова кукличка е.Много е нежна Heart EyesИ тортата е великолепна.Аз май нашият Р.Д ще го правя у дома.Почти всички деца ги няма в Сф,а в клубовете искат минимум 10.Тортата ще си я направя сама,да видим какво ще измайсторя Blush

За вторите деца-ние вече работим по въпроса,макар че, така от разстояние не е много ефективно,но в следващите 2 м ще има фронт за действие JoyДа видим какво ще сътворим.

Ирка,банцкия е страхотен и как няма да ти е голяма Еската,като ти си клечо,та и още искаш да отслабваш Crossing Arms

Аз се налапах с един голям шоколад Милка и сега ще се пръсна CrazyАма то лакомията граници няма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт