МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 15, чуй я, виж я ,наслади й се

• 24 007
  • 426
  •   1
Отговори
# 135
  • 221B Baker Street
въпреки това Ламия каза много хубави неща на Кенан за музиката му  Peace

дано се съвземе малко поне,че ми писна да му гледам депресираната физиономия  Praynig

# 136
Ееееееее Марче - недей така да говориш  Naughty Не забравяй, че художествените герои никога не могат да са толкова пълнокръвни като тези от живота  Hug Демек ако ти изживяваш нещо много дълбоко и многопластово, това невинаги е така и на екрана   bouquet
аз казах,че и затова приемам този сериал толкова вътрешно,защото знам че и в живота се случват такива неща и това не е по сценарий а е просто ЖИВОТ
Именно, но от опит знам, че едно от нещастията на писателите е, че дори и да имат нагледен пример от житието, никога не могат да го предадат 1000% от всичките му страни  Peace
И с това искам да ти кажа, че твоята история и болка са по-силни от тези на Кенан във филма  Hug Така че приемай философски нещата  Wink

# 137
Благодаря за разбирането ThracianLina   bouquet  bouquet Peace Peace Hug

# 138
Винаги   bouquet

# 139
  • 221B Baker Street
Питбула е адски смешна и противна  Shocked

# 140
Макбулето е безумно дразнещо същество  Sick Егати разпитите им прави.

# 141
чак плашещо противна и потайна Twisted Evil Twisted Evil

# 142
  • 221B Baker Street
ах,как искам Джемил да влезе сега  Twisted Evil

# 143
чак плашещо противна и потайна Twisted Evil Twisted Evil
Взе ми думите от устата  Peace То бива бива синтез на отрицателно в нея  Whistling

# 144
тези думи където чете  Макбулето не и прилягат тя няма да ги разбере а итова е толкова лично чак се дразня

# 145
Афифе я е грижа за брат и. За нея Джавидан е жената за Кенан, колкото и на нас това да не ни харесва.
Много моля ако някой знае КОЙ ще каже на Кенан за бебето, да ми напише с ББ. То ми е ясно че няма да е скоро.

Лелеееееее, това Макбуле отсега да го пращат в лудницата. За съжаление и в реалният живот ги има такива психопатки.

# 146
Чак осквернително груба и без задръжки е  ooooh!

# 147
Oliver,така е   Peace ,но Кенанките не разбират  ooooh!

-----
Питбула вече взе да прекалява  ooooh! ,отиде много далеч  Peace

# 148
  • 221B Baker Street
направо уникално нахална и нагла  #Crazy

# 149
Аз ако реша да чупя телевизора си от яд по някоя героиня в този филм ще е заради Афифе- дразни ме тая патка. Все се меси там, където не й е работа.  Close Заради нея кашите в тоя филм са пълни и на макс. Ама добре й го каза Кенан "Спри да ми се месиш!" - дано поне чуе и РАЗБЕРЕ тези думи!!!

А Макбулето ме изкефи като нахока Гюлай и майка й  в кухнята, заради баницата Laughing   

Общи условия

Активация на акаунт