МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 15, чуй я, виж я ,наслади й се

• 24 003
  • 426
  •   1
Отговори
# 120
ох тоя Кенан да беше настигнал Ламия с колата да стане интересно,ама се нещо се обърква
нямам търпение вече да видя дали ще са заедно, ако някои знае да пише с ББ

# 121
аааааа не така моя бой беше "душевен" много мохабет аз това го умея

# 122
  • 221B Baker Street
Той самия страда много а кото гледам другите около него не го разбират въобще те само му вредят затова когато на човек му е тежко то трябва сам да преживее това
все пак тези моменти в живота ни правят силни и истински хора

да,ако човек има силен характер и воля за живот - две изключително важни неща,които липсват у Кенан  Peace

тая Макбуле е за убиване  ooooh!

# 123
ThracianLina,това имам в предвид  Peace
именно това е проблема
Зиска,като гледам няма голяма файда  Mr. Green
ТрЕБе един бой да му хвърлят  Mr. Green
Напълно саъгласна, ама така ако може по-меко наказание - близките да се отнасят с повечко такт и разбиране, че то и на работа от 18-ти век не мяза  Laughing Ако моите близки се държат така в критичен момент, ще ги погна  newsm29 аз  Laughing

# 124
Интересно как 10 човека около него(минимум) и все никой не го разбира  Thinking или те са много тъпи  Naughty или няма нищо за разбиране  Mr. Green

# 125
Интересно как 10 човека около него(минимум) и все никой не го разбира  Thinking или те са много тъпи  Naughty или няма нищо за разбиране  Mr. Green
Ето на този цикъл от дилемата винаги зациклям като стигна  Laughing Laughing Laughing

# 126
Той самия страда много а кото гледам другите около него не го разбират въобще те само му вредят затова когато на човек му е тежко то трябва сам да преживее това
все пак тези моменти в живота ни правят силни и истински хора

да,ако човек има силен характер и воля за живот - две изключително взжни неща,които липсват у Кенан  Peace
anubhis ББ: то ако нямаше воля за живот и надежда за нешо по-добро не мислиш ли че още в тези епизоди ще се самоубие и да не чака чак до края

# 127
Питбулето вече се изживява като голямата господарка  Mr. Green -няма ли да я приземи някой  ooooh! пашата например

# 128
Ееееееее Марче - недей така да говориш  Naughty Не забравяй, че художествените герои никога не могат да са толкова пълнокръвни като тези от живота  Hug Демек ако ти изживяваш нещо много дълбоко и многопластово, това невинаги е така и на екрана   bouquet

# 129
  • au bout du monde
ох пак "станахме за смях" #Crazy "И Джавидан видя" ooooh! като видяла да се мята на самолета и да си ходи.

# 130
  • 221B Baker Street
Нимет - Макбулето да поеме империята  Joy

mareto_che,неподходящ пример - какво значение има,дали го е направил сега или след това  Peace

Афифе е по-проста и от Макбулето  Sick

# 131
Хаха пашата ще получи инфаркт   Joy

# 132
Много ми е смешен този шофьор на Нимет - тя като ехидничи и той започва да гледа злорадичко  Laughing Laughing Laughing Иначе е много противен образ - браво на актьора!  Mr. Green

# 133
Ееееееее Марче - недей така да говориш  Naughty Не забравяй, че художествените герои никога не могат да са толкова пълнокръвни като тези от живота  Hug Демек ако ти изживяваш нещо много дълбоко и многопластово, това невинаги е така и на екрана   bouquet
аз казах,че и затова приемам този сериал толкова вътрешно,защото знам че и в живота се случват такива неща и това не е по сценарий а е просто ЖИВОТ

# 134
Нимет - Макбулето да поеме империята  Joy

mareto_che,неподходящ пример - какво значение има,дали го е направил сега или след това  Peace

Афифе е по-проста и от Макбулето  Sick
има значение то слабия човек пред първото препядствие отредено му от живота и слага край и не търпи ударите ето затова мисля че Кенан е силен човек

Общи условия

Активация на акаунт