МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 15, чуй я, виж я ,наслади й се

• 23 992
  • 426
  •   1
Отговори
# 210
  • София по рождение
Питбула е адски смешна и противна  Shocked
чак плашещо противна и потайна Twisted Evil Twisted Evil

злобно подслушваща на вратите

# 211
  • Sofia
Момичета, здравейте!
Виждам, че тук се делите на Кенанки и Джамилки, но аз /с ваше позволение/ съм голяма фенка на Намък! Hug
Рядко пиша тук, изпускам по някоя и друга серия /що ли ходя на работа newsm78 като едва ми плащат?!/, обаче за мен Намък е мъж-мечта за всяка жена! Мъжкар и половина! Готин, кавалер, не се натрапва, винаги на разоложение да му поплачеш на рамото........ има ли такива мъже в истинския живот??!
Ако някой друг е фен на Намък, моля да се присъедини към мен bowuu

А иначе ми иде да влеза в тв-то и да кажа на Кенан, че е баща на детето, щото Ламия вече прекалява с това чакане  с идеята да ненавреди и да ненарани. Детето трябва и има право да знае кой е истинския му баща бе, Ламия!!! 
Има,има,познавам един такъв,но вече е зает Wink
Не се ли предостъпва за временно ползване?!
Само при спешни случаи, ако може?! Thinking

# 212
  • Sofia
Момичета, здравейте!
Виждам, че тук се делите на Кенанки и Джамилки, но аз /с ваше позволение/ съм голяма фенка на Намък! Hug
Рядко пиша тук, изпускам по някоя и друга серия /що ли ходя на работа newsm78 като едва ми плащат?!/, обаче за мен Намък е мъж-мечта за всяка жена! Мъжкар и половина! Готин, кавалер, не се натрапва, винаги на разоложение да му поплачеш на рамото........ има ли такива мъже в истинския живот??!
Ако някой друг е фен на Намък, моля да се присъедини към мен bowuu

А иначе ми иде да влеза в тв-то и да кажа на Кенан, че е баща на детето, щото Ламия вече прекалява с това чакане  с идеята да ненавреди и да ненарани. Детето трябва и има право да знае кой е истинския му баща бе, Ламия!!! 

За Намък мога да кажа следното- да бяха избрали мъж, който не е с такива изпъкнали очи. Не ми харесва в лице, актьора, но пък като характер, героят му е уникален, добър, галантен- права си, dama_pika, мъж- мечта си е Намък!  Grinning

Но аз си оставам в отбора на Кенанките  Laughing

Аз не че искам да минеш в другия отбор, но очите му въобще не ме притисняват. Изпъкнали са, верно е това, но това се преживява, не е ли така?
Стига ми тези очи да ме гледат така, както Намък гледа принцесата... /то па една принцесаааа/

# 213
# 214

Направих както ми казахте,сега ще видим дали ще излезе картинката...

# 215

Направих както ми казахте,сега ще видим дали ще излезе картинката...
пак я няма...

качих я по-долу

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 21:33 от silas_83

# 216
има една нова песен в филма.. коqto puskat otskoro ако q znaete bihte li mi kazali kak se kazva.

sujalqwam za nachina po koito pisha no mi  e razwalen koputura

# 217
дами днес ходих на татуист и там гледах серията до 16.10. Как да кажа на човека, чакай да си я догледам и ще си ходя. Представете си как ме изгледа като отивам и първото ми изречение беше-Имаш ли Нова телевизия и мога ли да гледам нещо? И той - да не те дават по тв. Та молбата ми е да ми каже някой от 16.10 когато Питбула четеше дневника до края какво стана.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 19:26 от vania_61

# 218
  • Бургас
Днес коя серия даваха 37 или 38,че гледах само началото и изписаха 37 ама дали не е преговора от нея-не разбрах   33uu

# 219
# 220
Доста сте писали днес и  за Кенан има както винаги. Тази песен дето я сътвори в днешния епизод ми е любима радвам се че най накрая е чух и във серияла  newsm10

# 221
Историята е за три деца, израстнали в дом за сираци,които са имали много силна емоционална връзка помежду си. Момиченцето го осиновяват, едното момче умира пред очите на другото.
И след 20 години ги дават отново- съдбата  ги е стбрала, но момчетата са смъртни врагове. Бурак е ченге, другото момче- част от престъпна група. Interesen e, za]oto w mnogo posoki se razwiwa dejstwieto- ne e l\bowna drama kato Melodiqta.
http://www.mevzuforum.net/archives.php/kaybolan-yillar/7881
в този сериял май играе едното детенце от Сълзи над Босфора

# 222

наййй-послеееее да кача проклетата картинка...   Praynig

# 223
- със сина му

-  това е жена му

# 224
момичета стана малко дългичко с тия снимки,но не можах да се сдържа да ги кача...Имам и на Джамил,ако искате пишете.

Общи условия

Активация на акаунт