МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 15, чуй я, виж я ,наслади й се

• 23 992
  • 426
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
ИСКАМЕ!!!Моля!!!

# 226
  • София
Пуснете линк с 38 серия, моля.  Praynig

# 227
не е качена още

# 228
В Торентс Мастерс ги качват най-рано, струва ми се. Някъде към 18-18.30 същата вечер.
Ето тази, която търсите е качена в 17.45

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%EC%E5%EB%EE%E … =1&searchrs=0

# 229

И още един бисер от 38-ма: Джемил и пашата са на кея. Макбуле гледа през прозореца.
Макбуле: На брега са.
Нимет: Какво правят?
Ламия: Разговарят.
Макбуле: Ама за какво?
Нимет: Според мен - за тапетите!

Laughing

# 230

Болницата е същата и в Сълзи над Босфора.

естествено, че НЕ Е същата болница. Това, че има един и същи надпис, с червени букви, не означава, че е същата болница. ACİL (Спешно) с червен цвят пише на всяка втора болница, в случая спешно отделение. Сравнете на стоп кадър двете болници... няма нищо общо, нито сградата, нито нищо, единствено надписа.

а иначе искам да уточня за най- най- първия постинг, където са снимките, под снимката на Саиб Паша, пише "саит"...
Все пак е Saib Paşazade в оригинал.
Ето го в официалния сайт на SHOW TV http://showtv.com.tr/dizi/dudaktan-kalbe/
на втория и третия ред го пише... Saib Bey (Няма Т)
Cemil Paşazade (тоест Джемил, не Джамил), няма А

Ето го 38ми епизод: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=181295&hit=1

Но ако искаш, за да не ти трябва конкретен линк за всеки епизод, ето общия линк за всички епизоди в Замунда http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%ED%E0+%F1%FA% … =0&incldead=1
Ако си го запаметиш, там ги качват още същата вечер.
Преди време трябваше да го пусна в инфото с линковете в най-първия пост...  Герадост, ако може, нека го добави

# 231
Добро утро, момичета  Grinning Някоя сънувала ли е (или още сънува) Джемил или Кенан? Ако не, можем да си гледаме и на кафе  Wink:

# 232
  • 221B Baker Street
Добро утро и от мен:)

# 233
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Гюнайдън къзлар! Анубисче и Трачианлинче- рано сте станали че и с кафенцето сте готови! Днес отново Sad няма да съм с вас и ще ми е мъчно! Ама не разбрах на Герито аз ли и липсвам или Ренате... Wink Peace  Гера да не та напече силно слънцето джанъм беним? Mr. Green Laughing Вчера от филма дочух една супер страхотна музика - ако може някой да пусне линка че като се върна от работа да си я слушам! Hug Така сега ви оставям мерси за сутрешното кафенце не излизайте в горещините и приятно гледане!!! Целувки от морска Варна! Hug Heart Eyes  bouquet

# 234
redemi, Hug И двечките ми липсвате  Wink ,а бе липсва си ми онази темичка  Wink Сбърках ся к'во да направя -ще ти купувам риза  Laughing Уж се пазя от слънцето,ама знае ли човек  ooooh!
Мерси за кафенцето и сладкото   bouquet

БГпапа на официалния сайт си е Саит паша

# 235
На турски не е ли Саид?
И аз го чувам Саип.

# 236
  • Русе
Някой да напише кога ще разкарат Питбулето от филма,че не мога да я дишам вече.Пък и пашата курбан ще даде.

# 237
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро девойки,как сте тази сутрин. Hug
ThracianLina ,на последък нищо не сънувам та може да ми гледаш на кафе. PeaceДа видим днес Питбула какво ще сътвори,че вчера и се върна л...ото ама и тая Плюлай голема дзверотиня.Мълча,мълча и се разговори точно когато не трябваше.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:33 от zisska

# 238
Добро утро, момичета! Много разтръсни булки сте - станали рано, направили кафенце, кроасанчета, сокче ... мммм много благодаря.  Hug

Саиб паша е - мернах го на някой от мобилните телефони във филма, пишеше "Saib bey arıyor"  Peace

# 239
Sait Paşa
ve Köksal Engür
ето така е написано на официалния сайт
ще го поправя  Peace
Бубе,някои сме имали преживявания  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт