МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 15, чуй я, виж я ,наслади й се

• 25 102
  • 426
  •   1
Отговори
# 255
пуффф слушам тука песните от филма и всички ги свързвам с Ламия и Кенан единствено тази "Yine Yalniz" свързвам с Ламия и Джамил незнам защо така, а върхо тази "Bulutlarin Ustunde" може да се направи клипче за Пашата леко закачлива е  Laughing  но все пак това си е мое мнение автора си решава  Simple Smile

# 256
  • Варна
Като сме зачекнали темата за имената, да питам и аз -  Кенан се казва всъщност Хюсеин Кенан, а фамилията му е Гюн така ли? Или името е с чертичка Хюсеин-Кенан Гюн. В началото мислех, че Кенан е фамилията му, а това  гюн е някакво допълнение - Като Евгени Димитров Маестрото. Blush

# 257
ето в това видео пише имената на актьорите във филма и в реалния живот дано ти свърши работа  newsm10 http://www.youtube.com/watch?v=Czd-aG1rzTI&feature=related

# 258
  • Варна
Благодаря desi dd, но тук Кенан е представен като Хюсеин Кенан, няма го Гюн. newsm78

# 259
А дали и в Турция героините Афифе и Макбуле са толкова мразени. Може ли някой да намери какво казват актрисите за ролите си. Дали на улицата ги  #2gunfire или   bouquet за довре свършена работа.

# 260
Благодаря desi dd, но тук Кенан е представен като Хюсеин Кенан, няма го Гюн. newsm78
ами така е те Хюсеин Кенан Гюн го пишат само по весниците май в начало са казвали цялото име май, а сега се му казват Хюсеин Кенан. А между другото да споделя вчера стоях с бабите от входа отпред и си говорихме за филма направо съм се попикала с тях яко са " влезли във филма" на Кенан едната викаше Кемал, а на Джамил казваха Жамил Joy

# 261
Kitikett,ти да не мислиш ,че всички ще ги бият като Еда(Джанан) от 1001 нощ  Crazy  Mr. Green

# 262
Kitikett,ти да не мислиш ,че всички ще ги бият като Еда(Джанан) от 1001 нощ  Crazy  Mr. Green
хах наистина ли са я били

# 263
охх geradost
аз като я гледам питбулето и искам косъм по косъм да я оскубя ... smile3511
та и аз това съм си ги мислила като Kitikett
но инъче евала за добре свършената работа като актриса ... щом така ме дразни

# 264
Да,имаше такова инафо от някой -не помня вече кой,че са я били нападнали на някакъв пазар  Mr. Green ,заради ролята .
Да тониак права си -наистина много добре играе  Peace

# 265
Ох, Питбула ми се струва по-лоша от Еда от 1001. Не мога да разбера как от такъв благороден баща може да се пръкне такова зло. Иде ми да я... смачкам, най-малкото. Ама и Ламия хич не й се опъва.

# 266
  • гр.София-Красна поляна
Ох, Питбула ми се струва по-лоша от Еда от 1001. Не мога да разбера как от такъв благороден баща може да се пръкне такова зло. Иде ми да я... смачкам, най-малкото. Ама и Ламия хич не й се опъва.
Ми тя Ламия нали е научена все да се свива и гледа все едно се е о..ала та как ще й се опъне. Whistling

# 267
сигурно на майка си се е метнала #Crazy

# 268
  • гр.София-Красна поляна
Ай ма къде ми е снимката на аватара? newsm78
Моля някой беше пускал линк със снимки ако може да го пусне пак.

# 269
Ай ма къде ми е снимката на аватара? newsm78
Моля някой беше пускал линк със снимки ако може да го пусне пак.
http://dudaktankalbelabia.blogcu.com/ тук има някой друга, зависи и на кого ти трябва снимка

Общи условия

Активация на акаунт