Отговори
# 135
Крисси, ама точно и аз това си мислех.. Бебокът изперка, добре , че мъж ми е тука, та играят долу на килимите....
На нашия термометър на терасата му свърши скалата Mr. Green мина 45-те на шарена сянка.... Tired

(аз правя маратон със сериите на Дъщерята на Елиза от сутринта Mr. Green)

# 136
  • Варна
Ох, на нашата тераса хем е сянка следобед и от чадър няма нужда, но...е 38градуса на сянка ooooh! Не сме мърдали от 11 сутринта седим на климатика.Вече къра хващам и се чудя къде да идем..но в тая жега много не ми се ще.Ужас е.Дано утре се захлади както го дават.

Днес точно докато се потяхме и ние по терасите, даваха едно предаване по ББТ, за и против климатиците.  Laughing Една патка седнала там да плюе климатиците, обаче като й излезе наопаки един човек от магазин за климатици, и като й заобяснява сега какви климатии има, дето не духат, с антибактериални и дори плазмени филтри, с озонатори, оная се оказа абсолютно неподготвена.Накрая дори взе да пелтечи и си обърна гледната точка, изтъквайки колко полезни са озонаторите и ако на хората климатиците нямат такива,да си купят отделно само озонатор. Laughing Изгледах цялото предаване и така и не разбрах какво вредно има в климатиците, освен че ако си изпотен и влезеш на 19 градуса ще истинеш. В тая жега вредно или не, си е направо здравословно да имаш климатик. Mr. Green

# 137
Добър деннннн Hug
Ние си имаме още едно зъбче та станаха 2 като на зайче Joy
На Деа предполагам ор жегата цялата и пупа е вситно пъпчици.Съмнявам се да е от храна защото нищо ново не съм и давала.Като я оставя да спи голичка и се поизчезват пъпките после пак и така
Вчера бяхме на плаж на "Леда".Деа си умр от кеф все искаше във водата да ходи и плува JoyКато я сложа по корем в басейна вирва дупето на горе и почва да цопка с крака и ръце.Изкарахме си супер.В събота пък бяхме на Батулийската река изобщо пътници сме ние Joy

# 138
Ехо къде се загубихте,нищо не казвате newsm78

# 139
Честити зъбенца Hug

Ние се прибираме от "водния" цирк....пълна щуротия откъм забавления за децата беше.... по-скоро е за възрастни Tired

# 140
да така е.Аз не съм ходила но приятели ходиха и казаха че не си струва.

# 141
Ето ме и мен.
На село голям кеф и няма да ви лъжа-аз жега не усетих.Има асмалък и сянката му е много дебела,а и покрай малката и аз поседях доста в басейна.  Laughing Mr. Green
Снимки с Неди има,ама са на нейното фото.Каза,че ще ги пусне като се прибере в Бургас Peace
Но-ва,как е бебчо?Насълзиха ми се очичките като разбрах,че има пак болни дечица Cry.Да ви минава бързо гадната болест. Peace
Вчера успях да бръкна на Хриси в устата-ами че те отгоре 6 зъба я напъват да растат-не 4 ooooh!.И да се похваля-на село не е хапнала нито едно пюре-все съм й готвила,а баща й като дойде да ни вземе каза,че е порастнала много-на бузи и дупе hahaha

Много целувки на всички,прегръдки също. bowuu
Отивам да обличам момата и да се изнасяме преди да е станало 1000 градуса #Crazy

# 142
ДУ и от мен. Моят дребчо вчера ме подлуди, от като се събуди след първия си дневен сън /някъде към 11ч./, заспа едва в 19.30. От 13 до 19 нон стоп рев Ви казвам, направо съм като изцеден лимон Tired, чак съседката идва да звъни защо плачел толкова много  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
но пък днес си имаме пробил 2-ри зъб.  tooth

# 143
Каменце, честито зъбенце. От това ще да е било, но .....6-7 часа рев биха ме ощурили и мене Close Hug

Музе, признала съм те за кулинарка Heart Eyes

(Анита, струва си.....към 90 лв цялата щуротия Twisted Evil - билети, 2 балона, 3 минерални води и една близалка....кошмар)

# 144
Мале Мецо къде тея цени.
Аз вече не изтрайвам да дойде време за морето писна ми да  newsm64 hang wash 1ironing newsm28 newsm79 newsm75 1dishes newsm55 knit  food002 newsm71 baby cook cook clean clean prostor clean needle и все да е мръсно и да няма нищо за ядене  smile3515 smile3511

# 145
Здравейте!  Hug
Бебо днес е по- добре, Т беше 37,5 тази сутрин. Пак го водих на болницата, да го прегледат, най-вече гърдичките,че нали знаете тия вирусни дават усложнения понякога. Докторката каза вирусна ангина, продължаваме си изопринозина и ще му пръскам тантум Верде 7 дни. Бяха ни изписали една гадост за пръскане с невен и прополис, горкото дете сега стиска уста независимо какво се опитвам да му дам! освен това му направиха и схема за захранване с млечни, май бях споменала, че лежахме в болницата като беше на 1 месец заради АМ - беше се надул и зачервил, абе ужас. Сега ще хапваме козе сирене, после почваме краве, ще може и краве масълце, абе изобщо кеф! Не можете да си представите колко е гадно да ограничаваш детето си от разни работи, почти никакъв избор от готови пюрета...Айде стига съм се оплаквала.
Лек ден на всички!  Heart Eyes  Hug

# 146
  • Варна
Нова, там при деца с АБКМ не се ли прави провокацията с мляко само под лекарски контрол? Тука първо правят тестове кръвни, след което ако е отрицателен правят провокация но или в болница или в кабинет където може да се реагира веднага при реакция. И тука ми казаха че това става първия път като е на годинка, не по -рано.

# 147
Абе тук сме дива Индия, дето викат м***та си джаса. Никакви тестове не са ни правили, да ти кажа честно, съмнява ме дали изобщо е с АБКМ в истинския смисъл, защото се оправи тогава за два дни и сме на Фризо НА, а то по принцип не е за деца с доказана алергия. но тогава си беше направо страшно, той взе да се подува и затова избягвам всичко с краве масло, мляко и т.н. Сега в болницата го заведох точно при тази, която тогава го лекува( тя завежда отделението) и тя каза, че просто е бил много мъничък тогава за такъв мощен белтък и сега бавно ще почваме да захранваме със сирене - белтъкът в него бил пресечен и не давал такива реакции.  Ще видим, ще пиша как се справяме, но първо чакам да оздравеем, че на болно детенце нови храни не бива да се дават.
А за самото прясно мляко наистина е след годинка.
А нямаше ли и друга мама от нашите с алергично детенце?

# 148
 Здравейте момичета!Честити нови зъбчета!Да са бели и много здрави.Аз съм в очакване за горни Laughing Снощи се будеше на всеки кръгъл час за по две глътки вода и аз притичвах до неговата стая.. ooooh! Добре че беше и баща му де..половината смяна я пое той Joy Днес съм на три кафета и сега отивам да си направя едно фрапе докато спи.

Нова,
гледах ти сега линийката..ми то не остана бе душко HugНе пишеш как върви бременността?Казаха ли пола на бебчето?Може и да си споменала, но да съм пропуснала ..от жегите ще да е Laughing

# 149
Гери роз, и у нас е така Tired  ама вече не си давам зор (с подкрепата на мъжо), щото няма смисъл, само нерви троша....
Билетчетата за  цирка - 18 лв за дърти и 10 лв за деца от 3 до 6 години. Над 6 години - пак 18 кинта.
А трите водички и близалката са общо 7 лв Laughing

Крисси, и ние имаме 2-3 такива нощи, ама.... Tired
Нова, радвам се за малкия, че е по-добре. За другото не мога да дам мнение, не съм наясно с тази алергия Sad

Общи условия

Активация на акаунт