Отговори
# 150
Крисси, пропуснала си - пак мъж бе! Ако ви кажа колко съжалително ме гледат някои хора като им кажа и само поклащат глава и викат " Е, нищо!", ще речеш, че знаят аз какво съм искала! Направо ме напушва смях вече от такива. Пък за мен няма никакво значение пола, важното да е живо и здраво!
Иначе като цяло се чувствам доста по-добре от миналото лято по това време, защото тогава много ми се подуваха краката, не от албумин, а от жегите и ходенето, че още бях на работа. Сега проблем имам с навеждането, но кой ли ме пита, и се навеждам и го вдигам малкия, няма как.
 Hug Hug Hug

# 151
Здравейте момичета! smile3525
Честити зъбчета на всички озъбили се! newsm47И сили на майчетата за още зъбаци newsm62
Тези дни съм луднала направо WhistlingВсе е кисел и мрънкоти, явно жегите хич не му понасят ThinkingДа ви се похваля, вече започна повече да стъпва и на цяло стъпало и аз се поуспокоих WhistlingСамо че навън(а и вътре) вече да седи се оказа"мисията невъзможна"все иска да ходи, да си събира боклуци по земята и т.н. ooooh!Дадоха ми едни каиши но не смятам(поне на този етап)да ги ползвам, защото според мен децата не се научават на упора и вървят напред:thinking:Все си мисля, че ще ги използвам най-вероятно чак като проходи...
Та така да ви кажа какво ме притеснява, авие ако може да ми кажете имам ли основание ThinkingПо принцип като е жега и на малчо почти винаги му излизат едни пъпчици около врателето и раменцата, но сега има (малко) на сгъвките на ръчичките и съвсееем малко(почти незабележимо- 4,5 например) и по предмишницата.Много се притеснявам да не е алергия SadВъпреки че от 20 дена(поне)нищо ново не съм давала Преди повече от месец въведох глутена, а от повече от 20 дена сиренето.Все се надявам да е от жегите PraynigДнес доки ще го гледа, и се притеснявам защото вече 3 седмица отлагаме последния прием на пентаксим именно заради жегите и сега ако е алергия и тя му го трясне... Sad Ох, извинявайте че ви занимавам EmbarassedА и забравих да ви кажа, че вкъщи каквото и да правим си става особено нощем 29 градуса Sad
Нова, браво че се оправило детенцето HugМиличката ти-с големия корем и малко дете с Т... Hug
Музе, ами друго си е на село...чист въздух, дебела сянка, спокойствие...еххххх LaughingП.С. Ще чакаме снимките Laughing
Какъв е този воден цирк? EmbarassedИли аз нещо пак не съм разбрала Embarassed
Целувки на всички!  love001  love001  love001

# 152
И ние днес сме с такива ситни пъпчици, докторката каза от жегите, не се притеснявай. Глутена такава реакция няма да ти даде, а и сиренето, пък и вече 20 дни са минали. При тях мисля може да очакваш реакция от храносмилателната система най-вече, така че следи акото какво е, но не мисля, че ще имаш проблем. Heart Eyes

# 153
Нова, много ти благодаря за успокоението! HugИ аз мисля, че не е от храна newsm78
а и да те питам, вие имате ли по сгъвчиците на ръчичките?

# 154
Ниелче,от жегата е,вервай ми.Щерката на село седя по памперс само и накрая и по кръстчето отзад й избиха пъпки от жегата.Ама от водата в басейна й минават hahaha
Не се коси,по-голичко дръж детенце и го обливай с водичка от време на време Peace

# 155
Здравейте мамчета. Ние се прибрах ме - по принцип ние сме с диагноза алергия към белтъка и караме на хип ХА и козе сиране,ама преди седмеца настоях да ни се вземе секрет от нослето защото сме с хрема от както се е родил и страшно хърка ,оказа се че е някаква бактерия която борим 10 дни със спешал антибиотик ,та се оказа че тази бактерия може да провокира реакции към белтъка на кравето мляко.Та като се излекуваме от нея ще кажа да ли сме се оправили. Иначе вече 6 ден на антибиотик и детето спря да хърка и за първи път диша нормално. На всички болновци да оздравяват. А за обривите сега се получават страшно много от жегите ooooh!

# 156
Ниелче, на Момчил днес за пръв път му излязоха и то мъничко, по сгъвките нямаше, но по принцип те излизат точно на такива места, които се потят(от баткото знам, много се престаравахме и редовно беше претоплен Mr. Green). Добре са ти казали, оставяй го детенцето по-разсъблечено, особено щом е толкова горещо у вас. А нашите пъпчици сега гледам изчезнали!  Laughing

# 157
Ниелче, на Момчил днес за пръв път му излязоха и то мъничко, по сгъвките нямаше, но по принцип те излизат точно на такива места, които се потят(от баткото знам, много се престаравахме и редовно беше претоплен Mr. Green). Добре са ти казали, оставяй го детенцето по-разсъблечено, особено щом е толкова горещо у вас. А нашите пъпчици сега гледам изчезнали!  Laughing
На Деа и излизат на корема и гърдичките затова я оставям да спи голичка по пампа само и изчезват  Peace
благородно завижда, на бременелките, но сега ми е рано за трето въпреки че много ми се иска финансово и психически няма да издържим Sad

# 158
Момичета, Hugмного сте готини, благодаря ви мноого!  bouquet

# 159
Ниел малко късничко, но да споделя. Митето имаше такива пъпчици, като на сгъвката
станаха доста. Мажех с балсама на д-р Тайс до консултацията, когато доки каза, че
мога да почиствам с ментолов спирт. Ефекта беше поразителен - след два дни нямаше и следа от пъпчици.
Тези дни само успявам да ви чета. Не знам как са вашите бебоци, но моя иска само да ходи,
не си играе, не иска проходилка и други забавления - само ходим. Вече не си чувствам
кръста, има спокойствие само на разходка и то известно време.
 И тук жегата е убийствена, престраших се за климатика.
Днес ще си купуваме лятна количка, то лятото свършва, но до третия етаж и то няколко пъти на ден
и с прохождащо бебе трябва по-лек вариант. Криси ще ме разбере - количката ни е много хубава,
но доста тежка .Та приемам идеи ако ви се пише и споделят впечатления от количките ви.
Хайде лека, че вече прекалих.

# 160
Пепениче,моята е Пег Перего Ариа,води се лятна-5,8кг е,но към нея има дъждобран и покривало.ТОва е перфектното возило според мен,ние я взехме още пролетта-Хриси нямаше 5месеца май newsm78.Само че цената не й е на лятна-350лв беше тогава,но и ма година гаранция и ако нещо се счупи-правят Peace.Взехме я от вносителя и ния докараха без пари.Потърси ако искашв Гугъл "Вито де Симоне" имат каталог,но нямат цени,ако им пишеш отговарят почти веднага.Имат и телефон-много разбрани хорица Peace
Предполагам всеки би похвалил возилото си Peace
Хриси пък от вчера я слагам в проходилката-няма такъв кеф-постоянно вика и "пее" нещо.Щъка като хлебарчица навсякъде и е учудващо мноооого бърза.
По повод пъпките от претопляне и аз вчера имах ooooh!
Хайде-оставям ви,че ме дърпат и ми викат "Айдееееее".Какво ще рпавим зимата-не ми го побира главата #Crazy

# 161
Здравейте. Моето малко диване снощи се удари по окото с дистанционното /любимата играчка/. Днес видях, че има леко кръвоизливче. Не ми се ще да го водя на лекар, че сигурно ще му изпишат АБ капки. Някой не знае ли някакъв лек  Praynig
Пепениче, моята количка е Омния 3 и също има покривало и дъждобран. Струваше към 200лв. Тежи около 5кг. и на мен лично ми е много удобна, но е триколка и много зависи на каква количка си свикнала  Peace

# 162
  Добрутро!

Сега бързам за парка и кухнята, следобед повече само да кажа:

Пепеник, Музето ти е дала супер идея -много е хубава нейната и лека и маневрена.Аз късно я видях и ако имам второ ще съм с такава и зимна и лятна.Тя е страхотна!Аз си взех лятна Чиполино Бъбъл яркосиня с две дръжки.Сгъва се като чадър, много ми е удобна за колата.Лека е много.Макар че съм с асансъор още от партера на кооперацията голям зор ми е докато сгъна кенгарото за което говориш.Иначе наесен ще ни е идеално и зимата.Много са ни проходими Hug с тия задни гуми.

Ако искаш по-евтин вариянт ето ти сегашната ми в синьо е, но ако имаш възможност взимай Ариата, аз как късно я видях ooooh! Rolling Eyes много я харесвам:

http://www.-spam283-/rw/items/ChiKoBubble-lqtna-detska-kolichka-babul.html

# 163
Каменце, няма нужда от капки, то не е замърсено очето (предполагам там е кръвонасядането)..В такива случаи веднага, или на другия ден, давам 3 зрънца арника 9 СН, разтворени във водичка малко. Там й е силата на нея - веднага разнася кръвонасядания, отоци и тем подобни. Даже ако се даде веднага, предотвратява образуването им Peace Работи безотказно и при бебета , и при големи. Вече доста мои приятелки се убедиха в това.

Моята лятна количка е пълен отврат - не взимайте на бертони оная с табличките, дето преди време ви пуснах снимки с монтираните  дръжки за бегач Twisted Evil

Ниелче, Hug

Снимката на количка, дето е дала Крисси, е удобен вариант, но на мене ми е ниска. Има и друго. Гледайте отпред предпазителя при коланите за бебето да се сваля. Защото повечето са с нитове и нямат сваляне. А точно зимата като тръгнат децата - слизай, сядай, слизай, сядай..... Това е постоянно вдигане на вече тежкото дете , да го измъкнете от количката, пък му се закачат и ботушките..... ooooh! въобще умора е.... С каката бях с такава количка и накрая мъж ми разнити предпазителя и го махна. Ама после пък няма слагане Tired

# 164
Нова, относно съжалението на другите хора към тебе.....тъпа работа....
Я кажи как се правят толкова мъжки Mr. Green  Аз много исках второ момченце, ама нейсе....здраве да е....
Между другото объркахме работата с мъжо тоя месец (по моя вина Mr. Green), днес ми е денят...ако до 5 дена ми го няма(щото си ми е много редовен цикълът)....стана ....манджа с грозде.....
И понеже ако стане, знам , че ще е женско..... ще сме с тебе баш от "Трима братя, три сестри" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт