Отговори
# 15
Добро утро, момичета  Laughing Моята хубавица още спи- нещо се обърка тая сутрин, а и моите планове обърка  Mr. Green
Александрина сама се изправя и прави крачки като се държи за нещо. Не смея още да я хващам за китките, че ме е страх. Но пък вчера я хванах за лактите и си ходише душицата. Пълзи като ракета, не се спира и иска само да я гоня- голям смях пада като я хвана  Laughing  Няма още зъбче  Mr. Green Май сме на последно място с тия зъбенца  Mr. Green.....О събуди се айде да бегам, че да си върша работата по хладно. Лек и хубав ден на мамите и бебешоците  Laughing

# 16
Ани, Laughing, нали са ми през ден родени, та си спомням Александра взе да прохожда октомври, беше студено, с дебелите дрехи да пада колкото ще Mr. Green. Гледам сега летните бебета като прохождат, то наколенки им слагат....едно горкото с каска беше....ма няма начин. Аз затова най-вече. Голям мързел съм Embarassed Mr. Green А и с тоя ръст, без каишки за прохождане, съвсем зян ще стана Mr. Green (айде стига да мрънкам)

Каменце, въобще не сте назад. Али проходи и чак тогава взе да пълзи. За зъбите, на моята дружка Зоя детето си ядеше солети, гевреци, ходеше (година и месец) и чак тогава взе да вади зъбета ....ама едно ваденеееее.....по 6 накуп Laughing

# 17
оле 6-наведнъж ужас ние с три наведъж видяхме зор пък незнам с толкова много newsm78

# 18
Здравейте и от нас.
Много хубава тема сте пуснали.
При нас положението е следното:не желае да пълзи(дори не се напъва),но иска да върви хванат за китките и на ден върви по 2 часа.После е толкова уморен,че заспива още като го сложиш в леглото.Незнам дали не е много,но като излезем вечер на площадката,ако не върви започва рев-без кръст останах(нали и аз съм леко дълга).Иначе сам не се изправя,само ако има за какво да се набере или ако го оставя подпрян на канапето стои стабилно и се премества бавно настрани,като го следя разбира се.Зъбките ни са вече 4 ама голям зор за четвъртия температура мрънкане,другите не ги усетихме.
Айде пожелавам на всички бебоци скоро да проходят.
 Hug

# 19
Ние сме още на фаза пълзене и изправяне. Крачки не ще да прави, но не съм се притеснила, че то нали е в края на месеца родено мойто, има време. По-дългичките да не се оплакват, питайте мен какво ми е с това шкембе да се навеждам! Joy Hug

# 20
  • в здрача
Минавам да се отчета след вчерашното празненство, че днес мъника е много крив, макар да проспа по-голямата част от него.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402042&pid=13663119
След малко тръгваме на мерки и теглилки и после ще се отчитам пак  Mr. Green

# 21
   Здравейте момичета.Сега се прибрахме от покупки.Страшна жега е пак ooooh!

Гледам за ходенето си говорите.Боби обожава да ходи, но сам само в кошарата обикаля.Вече се изправя сам стига да докопа нещо за което да се хване.Ходи с моя помощ.Аз за китките не го държа, нито под мишниците.Уча го да пази равновесие и той се държи за двата ми показалеца и така си ходи.Напоследък само за единия за да може с другата ръка да пипа всичко дето му попадне.Доста е напреднал.Задържа се и сам прав за 4-5 секунди, но това е.После тупва по дупе и се смее.Той все още не пълзи и се надявам да го направи едва след като проходи.
 Единствено с гърнето е зле работата.Хич не го свърта.
  По зъбния въпрос - два броя долу има.

Тсв, много хубави снимки Hug

Нинче, ади ся кръста ти..ще мине бе!Важното е дятиту да е доволно Laughing

Благодаря ви за милите думи за снимките.Радвам се че са ви харесали Hug

# 22
Нинка, направо ме разби с тия зъби- 6 наведнъж...Ние като гледам на там сме тръгнали, нямаме зъбче, че и наченки за излизане няма....Ще ми се ....майката...

# 23
  • при любимите ми хора
Ей ,луд умора нема...я ходете се прегледайте  драга Възмутена..

По същество..
Да си кажа за ходенето..Маги се изправя навсякъде ,но не й стига акъло да крачи..стига й ,колкото да пълзи с бясна скорост.. Crazy
Днес е с температура и сега съм на педал да не се повише довечера.Сега е с 37.7...минах през ГПто прегледа я и каза че не вижда нищо..можело да е от зъбите.. Crazy това и аз го знаех ..хихи
Та така..да видим какво продължение ни чака..

# 24
  • софия
честито на всички празнуващи............на Илинден  bouquet

# 25
Възмутена,не ни разваляй раздумките сладки със сплетни,моля ти се Naughty

Хриси яде с голям кеф КуФнята-омита се всички до троха.
И мен взе да ме боли кръста нищо че съм "кинта и 20" hahaha.Вкъщи също пада голямо пълзене-тя пред мен,аз я гоня.Как се хили самооооо.На нея не й трябват наколенки,но аз май ще си купя ooooh!
Купих си телешко сърце най-накрая.Давайте рецепти,че сега го варя,ама нямам тенджера под налягане и е в обикновена.Има да го готвяяяяяя ooooh!.Не че само осоленичко не става де  chef.Даже видях и страхотна рецепта за пастърмица,но ще е наесен-да захладнее.
На Хриси й никнат 6 зъба наведнъж-елате ни вижте ooooh! #Crazy. Всичките кучеки и горните резци.Педи като ги напипа се хвана за главата ooooh!
И да ви се похваля каква блузка закупих на момата.Има надпис: "Аз съм сладурана,мама е сладурана,а тати е късметлия" hahaha. Много е сладка,има и с други яки надписчета,но ще бъде наесен с дългия ръкав.

Ще ви оставям да си видя сърцето hahaha

# 26
Здравейте момичета!!!
Не ми остава време да пиша от хайманлък!!!  Crazy
Криси също се опитва да върви с помощта на мама, разбира се!!!
Хващам я за ръчичките и върви. Обмислям да и купя каишки за прохождане. Веднъж пробвах тези на една приятелка и ми се стори доста удобно, но ще видим!
Да ви се оплача имаме проблем с дневния сън. Вече не иска да спи в количката и на обяд се прибираме. Сега спа два часа от 12,00 до 14,00 и май това ще е за днес, а до скоро спеше по три пъти на ден. Иначе вечер спи поне по 10 часа. Но през деня направо ще ме попърка. Спи й се две невижда а не иска да заспива и това е. Само мрънка!!!

# 27

(Форумът вече е чужда собственост)

Музе, уби ме с това телешко сърце....(викахме така на една приятелка, ега ти спокойствието беше hahaha)
Звучи много вкусно. Не мога да ти дам рецепта , щото никога не съм яла такова.... Laughing
И надписът е върхът. Откъде ги взимаш такива дрешки
Пуки, Hug

# 28

(Форумът вече е чужда собственост)

Музе, уби ме с това телешко сърце....(викахме така на една приятелка, ега ти спокойствието беше hahaha)
Звучи много вкусно. Не мога да ти дам рецепта , щото никога не съм яла такова.... Laughing
И надписът е върхът. Откъде ги взимаш такива дрешки
Пуки, Hug

Музе, за момчета няма ли такива с надписи и от къде ги взимаш кажи Hug

# 29
  • Варна
Одеве влязох да споделя резултата от зъболекарския преглед на Дани, ама разбираемо се отнесох за малко. Прегледаха го и ми обясниха че нищо му няма. Подробности няма,защото лекарите не бяха склонни да изпадат в подробности отговаряйки на въпросите ми. Бях нахална, но всеки път ме отсичаха " Нищо му няма, просто такива са му зъбките" Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт