Отговори
# 30
  • в здрача
И така - отчета 7,500 /+600/, 71 см /+1/, но докторката установи, че пробива 5-тия зъб /горен/ и явно затова днес е толкова крива, гледа само в ръцете ми да стои. До тоалетна не ме пуска да отида.

Опити да вървене няма, само обикаля леглото си или около мебелите. Иначе се изправя самичка. Зъбките - има 4, 5-тия както споменах е на път. Както вървят 2 по два значи тази седмица ще е крив период.

# 31
  • при любимите ми хора
Tsv,много са готинки кака и бебе в този басейн../аз така им викам на тези неща Crazy/

Музе,думай за блузките с такива оригинални надписи...от къде се снабдяваш с тях? Mr. Green

Пуки,как си се задоволила с такъв отговор...поне обеснение да ти бяха дали,за твое успокоение... Close

Тинти-16,малката е същата,понякога пропуска предиобедното спане.Като сме навън и всичко е интересно ,няма спане...У дома спи добре иначе!Не забравяй и жегите,зъби и превъзбуденост също влияят...или поне аз така си го обеснявам  hahaha за мое спокойсвтие

# 32
Ей ,луд умора нема...я ходете се прегледайте  драга Възмутена..

newsm78 За кого става въпрос?

# 33
Но ва, няма значение, просто пак се намесиха недоброжелатели в темата Hug

Пуки, питай още някой, няма ли информация в нета. Имам много близка зъболекарка, мога да я питам, ако ми обясниш, или снимаш, стига да искаш.

Тсв-нце, много ти сладки момите заедно, умирам за такива мили картинки Heart Eyes

Мойто тати е навън с децата, прати ме вкъщи да си почивам Mr. Green (ама не мога да си гледам къщата наопаки, та ще е голяма почивка..... ooooh! всъщност наистина при смяна на дейността си почивам)

# 34
Здравейте, ние също ще се отчетем. Анастасия е на 9 месеца и 12 дни. Постоянно стои права в легълцето, изправя се самостоятелно, но бързо тупва. Ходи ,хваната за показалците ми. Вкъщи я слагам и в проходилка и прави поразии вече- сама си докопва киселото мляко. Относно зъбките- днес ни изкара девета поред бройка. Последните три са малко кривички, но мой познат зъботехник ме успокои, че няма страшно. Ето сега чух някакво туп и май пак докопахме нещо интересно, защото следват радостни писъци.

# 35
  • Варна
Цитат
Пуки, питай още някой, няма ли информация в нета. Имам много близка зъболекарка, мога да я питам, ако ми обясниш, или снимаш, стига да искаш.

А, неща да търся под вола теле. Laughing То все някога някой ще му постави диагноза ако ровя, а това едва ли ще ме зарадва.

# 36
Добре,мила, аз също мисля, че е нещо безобидно, но ако липсва някой микроелемент или нещо подобно Embarassed, би могло да се оправи рано-рано,....ама ти си знаеш, нЕма да чопля вече Hug

Малееее, 9 зъба..... Tired Laughing

# 37
Ако искате-за блузките мога да питам има печатница наблизо/на центъра де/но мога да разуча колко парички ще ни излязат ако си направим блузки с еднакъв надпис за децата.Само блузки трябва да изберем и надпис де Peace
Може Одата да си напечатим на гръбчето newsm78
Или нещо такова.....Ама и аз пуснах една мухааааааааа ooooh!

С тия 9зъба,Ив, сте готови за п'ръжоли бре bowuu...

Ей направих страхотни тиквички на скара Whistling-нарязах ги на тънки филийки на дължина и по липса на скара ги метнах в оребрения тиган.Цър-цър и с малко копър,магданоз,1 скилидка чесън и малко оцет станаха божествени.Хич не са блажни като пържените и даже хрупкат.  chef
Айде от мен толкова-отивам да си вземам душ и да спя,че сега метнахме звяра в леглото Laughing

П.П. И от любопитство да попитам-сега по колко/като количество/ и колко/като пъти/ ядат децата ви?Щерката покрай тия зъби яде на 3 часа #Crazy. Вече яде пюрета 220гр или КуФня със сухар,че не й стига,я млякото е по 210мл...НЕ че ми се свиди яденето,ама не е ли много #Crazy newsm78.И покрай тия хранения,я бисквита,я бананче,я на майка си пръститие перфорора hahaha

# 38
"Някой(?) скача до тавана-ОКТОМВРИйче вика 'мам-ма,мам-ма"                                        

и
"Вкъщи радост е голяма-ОКТОМВРИйче вика 'мам-ма,мам-ма'"

и
"Туй награда е голяма-ОКТОМВРИйче вика 'мам-ма,мам-ма'"

П.П. Това по повод една следобедна случка,танцуваме си с Хриси салса #Crazy hahaha и както си се фръцкаме,тя ме погледна и каза-'мам-ма,мам-ма......Ей,ревнах. Cry Laughing Heart Eyes.Ама от щастие.Дали е осъзнато или нещо си срича няма значение за мен,важното е че най-накрая чух най-нежната думичка Wink Laughing

# 39
Цитат
Момичета, тези с по-големи дечица ,родени 2003 , дето им предстои ваксинация на 6-годишна възраст, моля да споделят инфо, щото вече много реакции давал този тетраксим на по-големите. Нали са били със жива ваксина едно време.....Имаше тема, там съм писала, но не мога да я намеря - "До майките с деца , родени 2003" се казва

Ние сложихме ваксината и нямахме никакъв проблем или реакция... Дано и при вас да е така  Peace
Ние сме във Варна от една седмица и много малко време намирам за форума и интернет въобще.... Ходим сутрин на плаж, до обяд, а надвечер по разходки, много добре си почивам, въпреки че съм без мъжо и с двете деца..... Днес ходихме и до Балчик, ботаническата градина е върха..... На малката нито водата й хареса, а за пясъка да не говорим, вдига си веднага краката като попарена и почва да мрънка. Е, чичо й успя да я потопи във водата, де, но не й харесва особено... За сметка на това каката не мога да я изкарам от водата, голяма е жаба... Айде, оставям ви, че утре рано ще ходим на плаж...... Ето и малко снимки, на който му се гледа:

http://picasaweb.google.bg/megche77/YmhWlE#

# 40
Да се отчета-обривът ни почти мина Hug, така че не сме ходили на доктор. Разбрах, че баба и я мацнала с Гентамицин  Wink Купих си и сребърна вода и от утре мисля да я почвам. Не че мрънкам, но тук май е по-скъпичко-шишенцето ми излезе на 3.70 лв. newsm78.
Музе, ти направо ме шашна #Crazy Нека си папка детето Hug Ние сме на периоди-или хапваме или не. Кухнята съм решила да я спирам- два пъти вече се случва манджата да налютява дали е от лютеницата или от червения пипер незнам. Иначе мляко / кисело / яде около 100-120 мл., а понякога и по-малко, и то през ноща обикновено. В 10 може да хапне бисквитка, круша, каша. В 12 ч. манджа, после в 16-17 лека следобедна закуска, в 18:30-19 ч. задължително се хапва по-стабилно / пак манджа / и около 21 супа. Количеството не надвишава 200 гр. на хранене. И поздравления за мам-ма newsm51. Страхотни заглавия, ама  така като си имаш вдъхновение Wink
Честито на всички с нови попълнение в устанките, завиждам Ви благородно за зъбчетата - ние сме с 2 отдолу от 7-мия месец. Мъчат ни, но ...божа работа.
Tsv, Megche страхотни снимки.
Стига толкова от мен, че тоя пост го пиша от половин час / имам проблеми с нета/.
 Лека нощ на всички!

# 41
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug Да не ме забравихте, ей WhistlingАз малко зачезнах, но пък ви следя редовно. При нас нещата са стандартни. Зъби излизат, придружени със сополи и помрънкване от време на време. За сега са три излезнали и два на път.
Музе, и нашето дЯтИ хапва доста, но за разлика от всички други /поне така като чета за размери/ му се отразява Embarassed
Много хубави снимки гледам на дечицата и се радвам, но и в същото време ми е леко мъчно, че така бързо минава времето, и докато се обърна вече ще е голям. Ама да са живи и здрави, пък другото се преживява.
За сега сам се изправя, но е като спагетче - демек тъкмо се изправя и хоп - огъва се и по дупе пада на земята. Пълзи, или поне си мисли, че го прави, и ако това, което иска да достигне е прекалено далече, се отказва. Никакво желание за стъпки да прави няма. Ама и аз не бързам.
Много целувки на бебешорите и пак ще пиша.

# 42
Верно е ,че с 9 зъба сме готови за пържоли. Миналата  вечер си тафна 2 парчета луканка от чинията на баща си и имаше див протест, че не й дадохме още, ама мен ме е страх. То деветия зъб сега избива и врещя цяла нощ, милата. Дори имаше малко разстройство сутринта, но сега вече е спокойна- ръфа бисквита и всичко е наред. Simple Smile

# 43
Здравейте момичета!  love001
Моя дивчо като го приспах в 10 без 15 (уж само за 40 мин.както обикновено) спа до преди малко Mr. GreenНе ми се мисли как ще се оправим днес с графика Whistling
За изправянето,Стефано се изправя сам откакто стана на 7м. и половина.Пристъпва сам в кошарата и се катери по нея, опитва се да излезе ooooh!Иначе ходи като го държа за китките Mr. GreenДаже се е научил в градинката, в която излизаме да ме заведе до една люлееща се кола(знаете ги)и си иска да се вози, много е смешен, прави струва все до там ме закарва LaughingИ да ви се оплача, че съм мноого притеснена SadНали ви разправям какво диване е ooooh!, вчера вечерта докато и аз и баща му бяхме в стаята при него падна от креватчето си SadДоста е височко.Обадих се на доки, каза да го наблюдавам дали е кисел.Ми той си е кисел постоянно от може би десетина дена ThinkingЗа спането сега ме учуди, че спа толкова , но и друг път се е обърквал сутрин и е спал по толкова.Притеснено ми е. Sad Извинете, че ви се оплаках Embarassed
За папкането какво да ви кажа ooooh!, трябва да имаме забавна програма, че да хапва.Плюс телефони, дистанционни...ит.н. Crossing ArmsИначе гледам по 200 мл. на хранене, но рядко си изяжда всичко(остават по 5 лъжици)
Музе, много е хубаво като чуеш тази думичка, как се разтапяш самооо Blush
Вили, браво, че ви е минало обривчето Hug
Влюбена, не ти даваме да зачезваш така Hug
Айде, че ме викат Mr. GreenЦелувки  love001

# 44
Ниелче, гледай дали ще разфокусира очите и дали повръща.. Няма страшно.Аз винаги съм с Арника подръка.

Музе, после ще добавя заглавията - суперски сааааа. Laughing
И ние ядем по толкова Embarassed и ни се отразява Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт