диария при 8 месечно бебе

• 26 480
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • след Околовръстното
След 10 "течни" дни, всякакви медикаменти+лечебна Хумана+банани+чай от шипки и какво ли още не, това, което свърши работа беше:
- сока от буркан кисели краставички
- препечена филия, поръсена с ябълков оцет
Възрастта беше 10 мес. Peace
Какви кисели краставички и оцет на 8 месечно бебе newsm78
Най-добре да потърси второ лекарско мнение и ако не минава с нищо да прибегне до антибиотика.
И аз не съм привърженичка на антибиотиците, но ако се налага по-добре антибиотик, отколкото системи в болницата.
Обезводняването при разстройство може да бъде доста опасно.

# 16
  • България
Как е детенцето?Има ли подобрение?Дано вече да си овладяла ситуацията Praynig

# 17
  • Абсурдистан
Дано е взела адекватните марки /не сок от кисели красатвици/
и детенцето да е добре.

# 18
  • София
Дано е взела адекватните марки /не сок от кисели красатвици/
и детенцето да е добре.
Много ми е интересно, вие да не разбрахте някоя чудовищна марината, дето не се диша от оцет и то излята в гърлото на детето до капка?
Или просто решихте да се заяждате?
Или пък, най-доброто, което можем да направим при най-малкия проблем е да почваме да наливаме детето с антибиотици?
Боже, как ли съм го устискала жив малкия до сега с тия ненормални методи???
Айде, със здраве  bouquet

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 11:28 от svetoslava_d

# 19
Ентерол сутрин на гладно,Смекта (поне 6ч.след даването на ентерол),чай от шипка,Лечебна хумана
Най-добре послушай мнението на лекар(ако не се доверяваш напълно на педиатърката ви потърси и второ лекарско мнение),че миналата година заради разстройство стигнахме до болница,а нямахме нито темп.,нито зачервено гърло.

Само с лечебната хумата на Милупа винаги сме преборвали разстройството.  Peace

# 20
Благодаря мамчета ,преодоляхме диарията без антибиотици,засега сме добре акаме си нормално,благодаря за съветите ви ,излекувахме се благодарени на вашите бързи отговори.Винаги като имам някъкъв проблем задавам въпроса си тук ,защото знам че помагате много бързо.Благодаря наистина.Забавих отговора защото изчаках няколко дни да видя дали няма пак да се върне диарията.Справихме се с нея точно за 2 дни с вашите съвети.

# 21
  • София
Имай предвид че ентерола и хидрасека не запичат.
Смектата действа запичащо.
Печени ябълки - пектина действа запичащо.
Сварени кори от нар, но те са гадни на вкус.
Може да пуснеш и изследване на акото, за да изключих какво стомашно разстройство.

Общи условия

Активация на акаунт