LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 659
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте!
Имам един въпрос към вас.Като вляза в мес командес ми излизат всички суми на направени поръчки и вида на плащането-с банкова карта,с ваучер и трети вид- а ла ливразион.Какво означава това-че парите не са взети от картата ли?Това са поаръчки за 2 евро и за 6 евро.Тази от 2 евро съм я получила,а сегща поръчах един панталон за 6 евро. 
Да си сменяла адреса на получателя?
Не нищо не съм сменяла,а се чудя дали въобще от ларедут ще си вземат парите като поръчката е под 10 евро.Аз иначе си ги получавам.
А как докарваш поръчка за 2 Е - това не го разбрах, че то само кърпите да сложиш за БД са ти 2.25Е  Thinking

# 376
Предчуствам, че никаква промяна няма да има утре. Щяха да пуснат уведомителни мейли...си мисля...
Някой да има за продаване бански цветето- 40? Колегата го хареса, ама докато го поръчаме сега, пък и не знам дали е наличен.

# 377
Мацки, много от вас поръчаха тези бермуди-бански за мъжовИтИ :

Много моля някой да ми каже как са като размер - точно, умалени, уголемени? От сайта на Вени не ми става много ясно...сякаш са по-малки. За мъж който носи 44, 42-44 ли да взема или следващия?
 мога да дам размери на 46/48:талия в неразтегнато положение-41см,максимално разтегната-51см.Широчина в ханша-59-60см,дължина 42см,идеални са за къпане!Бандажа е мрежест.

Според мен за мъж ,който носи 44 номер 6те са тесни 42-44,аз купих за приятел,който от редута носи 42 за панталони и са му добре.не мога да дам мерки понеже си ги взе отдавна

# 378
  • София
Mona

ще ти дам мерки за 38/40
талия 34-44
ханш 54
крачол  долу 29
дължина 40

# 379
Здравейте!
Имам един въпрос към вас.Като вляза в мес командес ми излизат всички суми на направени поръчки и вида на плащането-с банкова карта,с ваучер и трети вид- а ла ливразион.Какво означава това-че парите не са взети от картата ли?Това са поаръчки за 2 евро и за 6 евро.Тази от 2 евро съм я получила,а сегща поръчах един панталон за 6 евро. 
Да си сменяла адреса на получателя?
Не нищо не съм сменяла,а се чудя дали въобще от ларедут ще си вземат парите като поръчката е под 10 евро.Аз иначе си ги получавам.
А как докарваш поръчка за 2 Е - това не го разбрах, че то само кърпите да сложиш за БД са ти 2.25Е  Thinking
Ами с някаква калъвка беше и кода за късия тренч,който за нищо не става.И се получи,просто пробвах,не за друго.

# 380
  • София

Сестрата на мъжа ми си поръча тази рокля. Някъде по страниците се коментираше, че била уголемена. На нея обаче и стана Simple Smile

Имам я от зимата, много е хубава - отговаря си според мен ( 36 номер имам ).
http://picasaweb.google.com/katiousha31/LaRedoute#5318333906871821442

# 381
  • Малка къщичка - близо до морето!
   Днес в Несебърската поща си получих оооогромния-14.700кг. колет от 06.07. За сега нямам снимки и подозирам, че едни черни Найкове за мъжа ми са умалени, макар че поръчах 47, а той е 46.5! Не знам, дано да има късмет, но като ги гледам......?

# 382
Mona. От шортите взех за сина ми 38-40 Той е с мерки : талия 80 ханш 100 и малко са му тесни, но ги носи Сега му поръчах следващия номер в друг цвят. Така, че мисля, че е по-добре да вземеш по големия номер.

# 383
  • ПЛОВДИВ
ох помагайте, newsm17
получих писмо по пощата в което пише: newsm12
Chere Madame,
Je suis desolee de ne pouvoir vous expedier le lot de servirttes 5503590.
Nous ne faisons pas d'envoi contreremboursement dans vote pays.
Je vous invite a renouveler vos instructions en joignant un paiement.
Passer vote commande en toute tranguillite,a toute heure du jour du et de la nuit,payer en toute securite,suivre l'evolution de votre commande...
c'est possible sur laredoute.Fr.
Notre site internet vous propose aussi des guides d'achats,l'actualite de la mode et vous reserve des tas de surprises!
Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir, chere Madame,mes meilleures salutations.
става въпрос за една сбъркана поръчка от 08/07/2009 само с тези кърпи,която аз не желаех и им писах  newsm03
Сабине ми отговори че ще ми анулира поръчките от този ден,но още я има в сувито " в процес на подготовка"
и те ме питат за нея доколкото разбитам,т.к. писмото е от 13/07/2009.
Какво да направя пак ли да й пиша или да не се занимавам,те ще ми я изтрият ли щом не им отговарям? smile3505
Въобще какво да правя? newsm12

и все пак няма ли някой да ми отговори newsm45 smile3525

# 384
Polly-Wolly  нямаше я в наличност до скоро сега са я пуснали, но в определени номера
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5040612& … ue&ksource=-1
Много ми харесва и затова питам за размери и материя дали ще мога да се напъхам в 40 номер  newsm78
Заповядай, има размери на номер 40: http://veni05.wordpress.com/2009/02/28/jupon-3-volants/ Peace

jabka_28  , заповядай: http://veni05.wordpress.com/2009/01/31/ballerines-pailletees-rocket-dog/ , но имай напредвид, че са умалени.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 20:11 от Вени05

# 385
  • Ботевград
Мацки, много от вас поръчаха тези бермуди-бански за мъжовИтИ :

Много моля някой да ми каже как са като размер - точно, умалени, уголемени? От сайта на Вени не ми става много ясно...сякаш са по-малки. За мъж който носи 44, 42-44 ли да взема или следващия?
Точни мерки ще ти дам и на двата размера, но според мен са леко умалени или много точни, но повече клонят към 42 номер.
Мъжът ми носи 42-44 и този номер специално леко му беше тесен, но ги носи, отпуснаха се малко.
Но определено казва, че 44-46 му е удобен и свободен размер.

Ето мерките:
На № 42-44 ластика отгоре е 37 см
Дължина от колана 40 см
От чатала 12 см

На № 44-46 ластика отгоре е 41 см
Дължина от колана 43 см
От чатала  16 см

# 386
Здравейте!Искам да попитам за мъжките маратонки " адидас " - " порше" дали отговарят точно на номера си ?Благодаря Ви и се извинявам, ако е задаван подобен въпрос!!

АДИДАС +1 ВИНАГИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ МОДЕЛА

ralitooo_   - отдавна се каня на тази тениска, която си получила:

http://www.ralcheto87.snimka.bg/album.php?album_id=326943&pid=13673336

Ти кой размер си взе и как ти се струва - отговаря ли на размерите, за да не ми е като рокля  Crazy

Iva-1977 еми тя е мъжка и аз я взех за приятеля ми който като видя цвета леко се стресна  Joy и му поръчах М-ката която му седи леко свободно а той е доста слаботелесен.Ако искаш ще ти дам размери.Според мен си отговаря на номера

Днес взех поръчка от 09.07 за пощатата в нея една ризка и панталон за мен ризка за тати и един потник за да стане 10 евро поръчката който ще ходи в продавалника.Ето снимки на ризката и панталона smile3509 и потника които отива в продавалника:
А и btw имам известие за митницата предполагам че е поръчката от 07.07 в която няма нищо за мен  #Puppy dog

# 387
  • последна надежда
днес мъжът ми взе две поръчки от митницата 1.07 и 5.07. Трябваше да са за пощата, НО са опаковани в големи и тежки кашони и с много хартия в тях за да се запълнят празните места в кашона  #Cussing out.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-denim-stretch-large-taill … &numberpage=1
тези дънки 36. Седят ми много добре Peace. Материята е малко по твърда, но имат много хубава кройка, а и на тази цена....
http://www.laredoute.fr/vente-pull-v-femme.aspx?productid=324131 … &numberpage=3 36 идеално се допълва с дънките, цвета е една идея по светъл, машинно плетена и мекичка. Очаквах да е по-тънка, но ми харесва  Peace
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda.aspx?productid=324150865&a … mp;numberpage=130 тези бермуди 36 са ми малки едвам ги обувам и не мога да ги закопчая  Rolling Eyes крачолите са ми много широки, явно не са за моята фигура  Embarassed, а толкова много ги харесах в сайта.... аз ги взех на 3Е, а сега са 4Е. Това се казват намаления  hahaha
Другите неща са за приятелки.

# 388
 iveeeta,моля те за р-рите на  дънките(или твоите мерки),че аз им се чудя на 38р-р.За есен (мека зима)стават ли  bouquet

# 389
Може ли линк към тези балеринки?
Другото,което искам да попитам е докога са намаленията?

Общи условия

Активация на акаунт