LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 647
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 390
намаленията са до 28.07
през един пост и се задава този въпрос, изчитайте поне 1-2 страници назад.

# 391
Така, за 20 евро - на просия дето го ударихме  Tired
Besoin d'une conseillère pour
terminer votre commande ?
1 Cliquez sur : sauvegarder ma commande
2 Appelez le 0 892 350 350 (en savoir plu
На този бутон се клЯка на трета стъпка. Това един вид запазва поръчката. След това им пиша имейл от моя си имейл. Като им писах, че имам поръчка и да ми я валидира. Получих отговор от Събинчето/много ме е яд на нея/, че поръчката ми възлиза на 2 по 7,90, тоест 15,80 и да потвърдя фиксирано плащане с картата ми на стойност 5 евро/аз разбирам, че това е доставката/. При което аз се ядосах и изкарах всичко от кошницата.Така и до плащане и поръчка не стигнах.
Защо ме е яд. Ами защото поканих 3 приятели от един акаунт. Два часа преди Събенчето да ми обясни новия метод на плащане тя, самата тя ми даде номер на ваучера на първия пирятел. И след два часа реши, че вече има нов метод на плащане. първия приятел си получи поръчката и аз им изпартих копие от фактурата му две седмици преди другите двама. Още една седмица аз пиша, те мълчат, аз питам какво става с другите двама, те пак мълчат. И накрая - БУМ!
Сега ще копна писмото с разясненията от нея

Hi,
At present, we do not sent vouchers. You must place an order online and to safeguard it. At the end of your order after paying by credit card, you have under the basket : Besoin d'une conseillиre pour terminer votre commande ? 1Cliquez sur sauvegarder votre commande. You click on "sauvegarder votre commande" and you leave a message in order we apply the discount of 20 ¤. However, you cannot use an other offer because you can use only one offer per order and the discount could not be applided on items with low prices or Mini prices.

Best regards.
Тук разяснява не само начина на плащане,  но и кои цени влизат в офертата. Е те тва ме ядоса най-много. Няма да дам 5 евро за две блузи Crossing Arms, които ще станат по 1,50-2 евро след 2 месеца, само защото те така казват да направя. Не искам поръчка без код, без подарък или БД. Не и щЪ 20 евро. Продължавам да я тормозя, обяснявам и, че преди два часа ми е дала номер на ваучер и че това, което сега прави е некоректно. Ще спра да поръчвам от този акаунт.

# 392
  • последна надежда
terzieva сега се измерих талия 78 и ханш 93  Embarassed - напълняла съм  Embarassed
дълбочина отпред 22см, отзад 30см, талия 35см,
крачол по външен ръб 102см, а по вътрешен 79см
ширина крачол  в най-тясната част 17см, в най-широката 27см.
Платът е твърд (мен ме устройва защото ми прибира корема и паласките  Embarassed) 73% памук 25% полиестер и 2% еластан. Плътен е (разбирай дебел), но едва ли ще топли, защото му е много изкуствената нишка  newsm78.

# 393
 iveeeta   bouquet  bouquet Peace

# 394
Здравейте и от мен и аз да питам за тези маратонки,някоя мама дали ги има в албумчето си и евентуално да сподели мнение,за което ще съм благодарна от сърце  Grinning,тука в БГ са към 250-лв300лв,мен лично ме интересува 42номер(черните)

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-shox-vital.asp … &numberpage=7

# 395
Отново да помоля ако някой е поръчвал от тези мъжки маратонки Puma да сподели отзиви за качеството и дали моделът е умален.

# 396
Момичета ,да помоля за оразмеряване на снахата - 83 - 70 - 95  Praynig

# 397
  • София
Дами, искам да помоля тъй като ще пускам поръчка за оразмеряване на мъжо и майка:
мъж ми- гр. обиколка 95см; талия - 81 см, ханш - 91см
майка ми- талия - 82, ханш - 110, гр. обиколка- 102см

Предварително благодаря!

# 398

34/36 за блузи, за панталони и поли - може би 38  newsm78

# 399

36.

Дами, искам да помоля тъй като ще пускам поръчка за оразмеряване на мъжо и майка:
мъж ми- гр. обиколка 95см; талия - 81 см, ханш - 91см
майка ми- талия - 82, ханш - 110, гр. обиколка- 102см

Предварително благодаря!

Мъжо ти е за панталони 40 и блузи М.
За майка ти не се наемам да кажа.

# 400
Здравейте,
моля ако някой може да ми помогне.Изпратили са ми следния мейл
À l’occasion des SOLDES, vous avez créé votre panier sur laredoute.fr.

Peut-être avez-vous oublié de le valider ? Et pourtant ces bonnes affaires ne sont valables que pendant quelques jours.

Alors, n’attendez pas, cliquez simplement sur le lien et suivez le guide !

а парите от картата са изтеглени. Какво трябва да направя.

# 401
Днес получих писмо /по пощата - в плик/ от LA REDOUTE, в което явно пишат, че няма да си получа поръчката, но не мога да разбера защо и дали /и как/ ще ми върнат парите. Писмото е следното:
Chere ....,
Je suis desolee de ne pouvoir vous expedier le colis №....
Nous ne faisons pas d`envoi contreremboursement dans votre pays.
Je vous invite a renouveler vos instructions en joignant un paiement.
Passer votre comande en toute tranquillite, a toute heure du jour et de la nuit, payer en oute securite, suivre l`evolution de votre comande...
C`est possible sur laredoute.fr.
Notre site internet vous propose aussi des guides d`achats, toute l`actualite de la mode et vous everve des tas de surprises!
Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir, chere ..., mes meilleures salutations.

Моля помогнете с превод и с акъл какво трябва да направя. Praynig

# 402
Момичета, моля за помощ мъжките ризи отговарят ли си на размера......  Praynig много ми е важно, не съм купувала досега и ще се изложа  Rolling Eyes

# 403
Благодаря ти VK за разясненията   bouquet!
Пробвах и така, запазих си поръчка, писах пак на франсетата, но малко ме съмнява да имам положителен отговор. Ще дам информация при успех.

Да използвам поста да помоля за оразмеряване на мъж:
го-120 т-125 х-115 височина 186

# 404
  • Монтана
an4etto имаш неща в кошницата и те приканват да си пуснеш отново поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт