LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 659
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 405
NELCHO изчистити си кутията плс
Сори за спам-а

# 406
Някой може ли да ми препоръча възглавница,която да става за дете?Малката вече иска да спи на нашите,а са високи!Но не знам каква е подходяща да й взема.
  bouquet

# 407
tanq_mt  кошницата ми е празна.... даже ми изпратиха потвърждение .Доколкото аз ги разбирам не съм натиснала бутона VALIDATION само че сега не знам как да се оправя:(

# 408
Някой може ли да ми препоръча възглавница,която да става за дете?Малката вече иска да спи на нашите,а са високи!Но не знам каква е подходяща да й взема.
  bouquet

Тук по магазините за спално бельо продават едни детски, тънички по 2-3 лв.
Аз лично съм много доволна.

tanq_mt  кошницата ми е празна.... даже ми изпратиха потвърждение .Доколкото аз ги разбирам не съм натиснала бутона VALIDATION само че сега не знам как да се оправя:(

Изпразването на кошницата няма нищо общо с поръчка.
Дори и да ти се е изпразнила кошницата, не значи, че имаш направена поръчка.
Какво потвърждение са ти изпратили?
Какво искаш да се оправяш?

# 409
iveeeta деколтето на пуловера голямо ли е?Така изглежда на манекенката?

# 410
някой поръчвал ли е това сако - http://www.laredoute.fr/vente-veste-denim.aspx?productid=3241312 … &numberpage=3 , като материя тънко или дебело? става ли за есен?

мнения за това яке? плътно ли е? http://www.laredoute.fr/vente-paletot.aspx?productid=324132509&a … &numberpage=3

# 411
Аз пак да попитам някой получи ли това детско якенце?Ако може отзиви и реална снимка.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7446624& … ue&ksource=-1

# 412

Ето това панталонче го беше  получил някой, дали е тъничко за лятото или е от по-плътен плат?
Моя приятелка го взе за детето си,панталончето е за лятото.

# 413
  • от Луната

Ето това панталонче го беше  получил някой, дали е тъничко за лятото или е от по-плътен плат?
Панталончето е страхотно. Става за лятото и с тия джобчета е много сладурско. Само къде нали съм още новак и уж чета  Embarassed но явно съм поръчала за слабо дете та на моята кокона не и стана и го подарих. Има и ластик за регулиране на талията Peace

# 414
  • Пловдив
Пак няма да успея да ви изчета,но да се похваля с взета поръчка за митницата от 01.07. (от вчера имах известие,но днес успях да ида)
Ето и реални снимки Почти всичко май е коментирано и сега няма да търся линковете,ако някой има въпроси за размери или друго - съм насреща,но по възможност на лични,че тук успявам да ви изчета с ден закъснение  Embarassed Детските дрешки са страхотни, гащеризоните си взех уж за мен,ама хич не се харесах как ми стоят,не са мой тип Simple Smile Ще ги продавам или подаря,ако се сетя на кой Simple Smile

# 415
Този панталон на RIP CURL получих вчера-харесва ми.Широки крачоли,плътничък е,ако се носи лятото то трябва да е вечер.36 е моя,в сиво (сиво-бежово по-точно),отговаря си на номера.Аз съм 172 и ми е абсолютно точен за ниски обувки.
И тези ескарпинки в сиво,харесват ми определено и са удобни.
Детските дрешки,както обикновено много ми харесват Grinning

Аууу,сега видях тези обувки-пуснали са ги като нова колекция,аз ги имам от зимните намаления,не си спомням точно,но някъде към 25Е ги взех (намалени пак от толкова),страхотни,много красиви,бих си главата,че поръчах №38 като знам,че от тук взимам все 39,всеки път като ги погледна ме е яд за тях,а още не съм се натуткала да ги пусна за продажба някъде,някой ако го интересуват да пише,ето снимка на моите,пак такъв цвят,но с малко индигово по шевовете,стои много свежо.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 01:27 от бингъл

# 416
Здравейте, да се похваля и аз с взетите си първи почръчки от laredoute от 3.07 и 9.07.  Flutter
Като цяло съм доволна, с някой малки изключения.
Но ми се струва и че са  объркали и вместо плик за завивка са ми пратили чаршаф. Моля ако някой си е поръчал "enveloppe couette" Moove :

да ми пише какво точно е получил.

Навсякъде,и в сюивито, на фактурата и на плика пише enveloppe couette, което си е точно плик за ол. завивка,и цената си е същата като за двоен плик,както и да го погледнеш,а в пакетчето имам просто един огрооомен чарфаш  Tired
Посъветвайте ме какво да правя?
Ако им пиша,че са объркали и искам да ми пратят плика, а не чарфаша, а плика така или иначе вече и изчерпан, какво ще се случи?
Или да им пиша да ми пратят ваучер за разликата между дете цени?  Thinking Възможно ли е това?

И за да съм полезна и на останалите, ето това са поръчаните неща, някой ако иска отзиви или реални снимки, да свирка :

бански 1 - горнище
- точно е

бански  1- долнище - точно е

бански 2 - горнище - много е умалено  Naughty

бански 2 -долнище - точно е

бебешка пижамка

бебешка рокличка

бермуди - мисля че е са ок

рокля 

# 417
  • близо до морето
бингъл колко сантиметра е стелката на 38-ми номер?

# 418
  • Пловдив
Добро утро !Моля ви за малко инфо.Пазарувам доста време ,но с кредитна карта.Сега колегите направиха Виза електрон на Сибанк.От вчера се опитваме да пуснем поръчка,но не става: предполагахме ,че парите не са минали по картата,но не вярвам още да не са.Ще попитам в банката като отида на работа ,но исках  да попитам : имаме 21 артикула ,а знам ,че максимума беше 23 или 25 ...
Да няма някаква промяна?
За пръв път ще поръчваме от нов акаунт.Моля ви за мнение какъв евентуално може да е проблема!
Благодаря ви   bouquet

# 419
  • София
1. Парите може да не са ти осчетоводени
2. Някои карти искат първата им транзакция да е през банкомат

Общи условия

Активация на акаунт