LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 582
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 60
Имам известие от митницата за последната поръчка. Уж само няколко неща, а пак до митницата ще ме разкарват.  newsm78  Ако не е над 2кг ще се разправям.
Така както ви чета утре и аз ще поискам обяснение за какво ми таксуват 4лв.

Веднага ще ти кажа: за да може кирливите им шефове да си возят тлъстите задници в лъксави лимузини и да търкат скъпите столове на луксозните си кабинети!

smile3532 Сори за спама.Не се стърпях Joy

# 61
Аз съм от провинцията и за всеки колет над 2 кг. ме таксуват с 5.50 лева заради обработката на митницата  Mr. Green
Пазарувам от сайта вече четвърто намаление и рядко имам проблеми със закъснения и доставката на колетите, и то само един път по вина на французите, за сметка на нашенците, който винаги по намаленията са в отпускарски период и съвсем не им се работи.

Чакам от 08.07, но според мен колетите от началото на месеца не би трябвало да ги търсим преди краят на юли
Успешни покупки  Hug

# 62
  • Монтана
Какви са тия такси при вас в Монтана не плащаме нищо нито за колети под 2кг нито за над 2кг. Явно Софиянци сте по подозрителни и по -богати нас в дълбоката провинция за нищо не ни търсят. Laughing

# 63
  • МИНДЕРА
Аз съм от провинцията и за всеки колет над 2 кг. ме таксуват с 5.50 лева заради обработката на митницата  Mr. Green
Пазарувам от сайта вече четвърто намаление и рядко имам проблеми със закъснения и доставката на колетите, и то само един път по вина на французите, за сметка на нашенците, който винаги по намаленията са в отпускарски период и съвсем не им се работи.

чета и си викам на акъла-''добре че няма митница в малкия ни  град'' Whistling

# 64
в Монтана не плащаме нищо нито за колети под 2кг нито за над 2кг.
и ние от провинцията да имаме един +  Mr. Green

# 65
  • от Луната
И тук не дадох стотинка като си взех първата поръчка newsm78. А тя беше с прахосмукачката Mr. Green

Може ли накой да ми каже как да си изтрия акаунт?

# 66
  • Варна
Здравейте и от мен.Чакам поръчки от 08 и 11.07 но ще ви помоля за помощ-защо в едната ми поръчка пише това:
 Coloris Taille Qté Prix catalogue
 PULL
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale  
 LILAS 42/44 1  300,00 ?

TEE SHIRT 2 EN 1
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale  
 GRIS FONCE / PARME 42/44 1  400,00 ?

Другите артикули са си на редовна цена но тези двете  ме притесняват

така излизат цените мисля когато са кръгли или по намаленията въобще, не се притеснявай, едното ти е 3 евро, другото 4

xai на стъпката с плащането, където си вкарваш номера на картата, преди него има друг бутон за плащане с ваучер, там го въвеждаш, потвърждаваш и после доплащаш с картата

За детските джинси - тънички са, доста широки според мен в кръста, за по- пълно детенце, нямат ластичета за регулиране, цветовете не си отговарят напълно, но си ги носим, досега с колан и ще си ги носим. За ясла - моята не ходи още и не съм съвсем наясно, но би трябвало да стават, стига да са ви по мярка и да не ги носите с колан

# 67
  • Sofia
Еми шефовете ще трябва оттук-нататък да се поизпотят за моите 4лв, от утре смятам да се обърна към всички възможни инстанции по въпроса.
Ще се поразправям пак и с Меглена Кунева, писна ми да ни правят на маймуни, а иначе уж имаме българка еврокомисар в защита на потребителя.

# 68
Разправяхме се преди 2 години с кой ли не.
Писахме Н на брой жалби до който можете да се сетите.
Миналият месец една мама писа на Меглена Кунева.
Отговорът беше трагичен... не искам да се сещам какви глупости пишеше в него!
По-добре въобще да нямаме еврокомисар, отколкото да си върши така работата!
Да ги купуват по-бързо, за да се приключи тази трагикомедия, наречена "БГ пощи".

# 69
Имам известие от митницата за последната поръчка. Уж само няколко неща, а пак до митницата ще ме разкарват.  newsm78  Ако не е над 2кг ще се разправям.
Така както ви чета утре и аз ще поискам обяснение за какво ми таксуват 4лв.

ПП.Вижте какво пише тук http://info.mitnica.com/index.php?p=coment65 Информацията е на агенция митници.
"За получена пратка се получава известие от митницата в два случая. Когато за нея се дължат мито и ДДС и когато тя е в рамките на безмитен внос, но митническите органи изискват проверка в присъствието на получателя, поради някакви съмнения. "

Какви са тия съмнения?

Това, което цитираш, е за пратки идващи от страни извън ЕС. Peace
Например, купуваш техника от Америка, и молиш продавача да ти декларира по-ниска стойност. Обаче виждайки кашона, митничарите се усъмняват, че телевизора струва 5 долара, например, Wink  и те викат за да отворят пратката в твое присъствие.

Това, че получаваш известие от Веслец, е просто, защото от там са решили да оставят софийските колети над 2 кг. да минават през тях. Няма друга видима причина за мене, поне. Е, освен таксата, която само от нас, ларедутковците, е доста голяма сума, като знам как поръчваме.  Laughing Но това не касае само нас, а всички софийски получатели на колети над 2 кг., идващи от ЕС. Идеята на ЕС е свободно движение на хора и стоки  Peace

Цитат
Свободното движение на стоките
В ЕС има пълна свобода на движението на стоките, което е регулирано със стандартни ориентирани към пазара и икономиката конкуренти директиви. Във вътрешния пазар не се изискват никакви митнически формалности.
http://www.ueapme.com/business-support%20II/Flyers/Bulgaria/BG-Baker.pdf

От 01.01.2007 год. БГ Пощи пречат нерегламентирано на това свободно движение!!!

Цитат
01 януари 2007 г.
    България в ЕС от днес
    България и Румъния вече официално са членове на Европейския съюз
    С това приключи успешно петото разширяване на съюза и страните в него вече са 27. От днес отпадна и митническият контрол на страната ни по границите с Гърция и Румъния, като в сила е вече Европейското митническо законодателство. То визира осъществяването на контрол само върху движението на стоки за и от трети страни от и към Общността.
[/b]

http://info.mitnica.com/index.php?p=archiv&page=24&src=2215

Аз съм от провинцията и за всеки колет над 2 кг. ме таксуват с 5.50 лева заради обработката на митницата  Mr. Green

МДа... сигурно сканират 2 пъти и обезпаразитяват с Райд.  ooooh!

# 70
Може да напишем едно писмо на френски с благодарности за бързината на пристигането на поръчките и да си изредим вместо подписи е-майлите  Thinking

Алекс 10х   bouquet

# 71
# 72
  • Пловдив
Момичета съжалявам ,но изтървах края на предната тема,но отсъствах от град,та въпроса ми е,получи ли някой вече тази парка http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … &numberpage=1 34 размер,да даде размери  Praynig

Алекс Благодаря ти   bouquet

# 73
Да се запиша и за протокола да кажа, че пазарувам от ЛаРедута вече втора година. Всичко пристига в пощата. Дават информация по телефона без никакви такси. За колетите под 2кг не плащам нищо, за колетите над 2кг плащам - 1,10лв. Така като чета всеки град си има различни такси и правила, което е странно, БГ пощи нали са една структура и би трябвало да имат един ценоразпис. Не се натискам обаче да плащам по 4,00лв. за колет и 1,15лв. за информация обаче Grinning

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 12:09 от bubanka

# 74

Общи условия

Активация на акаунт