LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 624
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Разправяхме се преди 2 години с кой ли не.
Писахме Н на брой жалби до който можете да се сетите.
Миналият месец една мама писа на Меглена Кунева.
Отговорът беше трагичен... не искам да се сещам какви глупости пишеше в него!
По-добре въобще да нямаме еврокомисар, отколкото да си върши така работата!
Да ги купуват по-бързо, за да се приключи тази трагикомедия, наречена "БГ пощи".

Нищо де, пак ще им подосаждам Peace
Драснах едно писъмце на г-жа Кунева, като не пропуснах да отбележа, че знам, че вече са и писали по въпроса, но явно не са разбрали какво ги питат и отговорът им е меко казано неадекватен.

ПП. Между другото всеки път ми е жал за жените, които работят в пощата, едно такова студено и мизерно ми изглежда. Ако поне с тия такси бяха направили приятно и хубаво помещение нямаше да ме е яд.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 00:21 от NBM

# 76
Момичета харесах си това беличко яке на Adidas
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe.aspx?productid=32414 … amp;numberpage=16
не съм срещала коментар за него.Много моля ако някой има информация да пише,може и на лични.Благодаря Hug

# 77
  • МИНДЕРА
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe.aspx?productid=32414 … amp;numberpage=16
не съм срещала коментар за него.Много моля ако някой има информация да пише,може и на лични.Благодаря Hug
види ми се добро провах с код 101 54 и се заблудих 4е го намаля ooooh!но не......

# 78
види ми се добро провах с код 101 54 и се заблудих 4е го намаля ooooh!но не......
Момичета как се използват тези кодове, аз като го въведах сега за проба и вижте какво ми излезе: http://www.laredoute.fr/Shopping_Basket/ViewBasket.aspx?NopeCode=10154, може ли обяснение ... Confused

# 79
Няма как да ти влезем в кошницата Peace
Копни надписа,който те притеснява.

# 80
Мисля че вече разгадах, че ми подаряват куфар... ама защо при някой се прави отстъпка в цената, а на мен куфар дават ?  newsm78 Много ми е сложно .... Не знам как ще се оправя с тази моя 1-ва поръчка Simple Smile

# 81
  • Варна
За тази блузка някакви отзиви:

jabka_28, прочети първия пост на темата за кодовете и ще ти се изясни всичко около тях. Peace

# 82
  • Там....където всичко е възможно ....
Не можеш да го намалиш ,то е от червения сектор Peace

На мен не ми взимат никаква такса за колетите от ларедут,малките пакети ми ги носят в къщи.Така като ви чета коментарите си мисля ,че тези от БГ пощи направо се гаврят с вас.Пуснете една подписка,да се обединим всички по въпроса(вече сме доста) ,та да се спре този безпорядък веднъж за винаги Crossing Arms
Мисля че вече разгадах, че ми подаряват куфар... ама защо при някой се прави отстъпка в цената, а на мен куфар дават ?  newsm78 Много ми е сложно .... Не знам как ще се оправя с тази моя 1-ва поръчка Simple Smile
Прочети една две теми за кодовете и нещата ще ти се наредят  Peace

# 83
ALLERINE     violet     39     1      01 26/06/2009           A domicile
Пускам само първи ред, на всички статута накрая е същият.

Момичета, както виждате поръчката ми е от 26 юни. Това последното го преведох като "В процес на обработка". Как мислите, защо не съм получила още нищо?
Гледам, че сте пускали поръчки след тази дата, които вече дори са пристигнали. Какво да правя? Помогнете със съвет!  bouquet

# 84
  • МИНДЕРА
Мисля че вече разгадах, че ми подаряват куфар... ама защо при някой се прави отстъпка в цената, а на мен куфар дават ?  newsm78 Много ми е сложно .... Не знам как ще се оправя с тази моя 1-ва поръчка Simple Smile
код 1054 примерно намаля ненамалени http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-missy-elliott.aspx?produc … &numberpage=2 -номер 36 от 65 евро ми го свали на 35евро+подарък #Crazy

# 85
  • Sofia
Срокът за доставка е 7 седмици. Верно, че напоследък идват доста по-бързо (моето известие е за поръчка от 05.07) но не е задължително. Съветвам те да изчакаш поне още седмица преди да им пишеш. Междувременно можеш да провериш в пощата.

# 86
Срокът за доставка е 7 седмици. Верно, че напоследък идват доста по-бързо (моето известие е за поръчка от 05.07) но не е задължително. Съветвам те да изчакаш поне още седмица преди да им пишеш. Междувременно можеш да провериш в пощата.

bouquet Благодаря ти!
П.С. Макар, че ако се наложи да им пиша, не знам как ще го направя. Не знам грам френски newsm78

# 87
Момичета съжалявам ,но изтървах края на предната тема,но отсъствах от град,та въпроса ми е,получи ли някой вече тази парка http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … &numberpage=1 34 размер,да даде размери  Praynig

Алекс Благодаря ти   bouquet

В предишната тема бяха дадени р-ри ,но за жалост не помня кой Peace

# 88
  • София
Разправяхме се преди 2 години с кой ли не.
Писахме Н на брой жалби до който можете да се сетите.
Миналият месец една мама писа на Меглена Кунева.
Отговорът беше трагичен... не искам да се сещам какви глупости пишеше в него!
По-добре въобще да нямаме еврокомисар, отколкото да си върши така работата!
Да ги купуват по-бързо, за да се приключи тази трагикомедия, наречена "БГ пощи".

Нищо де, пак ще им подосаждам Peace
Драснах едно писъмце на г-жа Кунева, като не пропуснах да отбележа, че знам, че вече са и писали по въпроса, но явно не са разбрали какво ги питат и отговорът им е меко казано неадекватен.

ПП. Между другото всеки път ми е жал за жените, които работят в пощата, едно такова студено и мизерно ми изглежда. Ако поне с тия такси бяха направили приятно и хубаво помещение нямаше да ме е яд.

Дано поне този път има някакво развитие по въпроса и се променят нещата,въпреки че се съмнявам... Confused

А служителките в пощата на митницата настина са много мили и любезни,за съжаление,те отнасят скандалите и негодуванието на хората,без да са пряко виновни за таксите и останалите неразбории в БГ-пощи.

Доколкото разбрах , и в Стара Загора,където беше по-висока таксата,не се плаща вече,някой наскоро спомена...  newsm78

И накрая-благодарности на  Алекс за темата и труда!   bouquet

# 89
Момичета, на касовите ви бележки от разменна пощенска станция към митницата какво пише срещу тези прословути 4 лв? При мен е "Други услуги НУПУ", а при справка - "Пощенски ценности"  Confused

Жените в пощата при митницата наистина са много мили и също им съчувствам за мизерните условия, в които работят. Сред тях обаче има някоя, която вече 3 пъти праща известията на моя адрес, а не на получателя и се налага аз да се занимавам (и 3-те пъти със сигурност вината не беше на ла редут - после проверих лепенките на кашоните и там си беше напечатан адреса на получателя, не моя). Относно долната част на фактурите много се съмнявам да ги взимат във Враждебна, защото преди няколко месеца като бях до митницата на гишето вляво (по-близо до вратата) видях как точно тези части бяха захванати с телбод към нещо като известие и жената ги отделяше настрани преди да даде другия лист на тази отсреща (гишето вдясно) – ама и аз как го обясних.  Embarassed

Разрових се аз из Интернет и се оказа, че НУПУ означава "Неуниверсална пощенска услуга", а според Чл. 34. от Закона за Пощенските Услуги ал.2. /изм. - ДВ, бр. 37 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г./ приемането, пренасянето и доставянето на вътрешни и международни пощенски колети - до 20 кг е Универсална пощенска услуга, а не Неуниверсална пощенска услуга Rage

Ето закона, ако на някой му е интересно:
http://www.paragraf22.com/pravo/zakoni/zakoni-d/44128.html

Ще съм благодарна, ако някоя от вас е по-наясно с нещата и ме светне дали според член 36 от същия закон не би трябвало да си получаваме колетите в съответния пощенски клон, вместо да се разкарваме до митницата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт