LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 667
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 90
Може ли накой да ми каже как да си изтрия акаунт?

Май не може.
Можеш да променяш имена, адреси и т.н., ама за изтриване не съм виждала и не съм чевала някой да е споделял да е открил опция.

# 91
  • into the blue
Отзиви за това?

# 92
  • София
Девойчици, не МЪ бийте, ето и пари плащам , само някоя да ми каже как да разбера дали един долен чершаф с ластик има ластик навсякъде или само в ъглите! Че слона-мъж така спи, че събира всичко в неговия вгъл... Flutter

# 93
  • София
Еми шефовете ще трябва оттук-нататък да се поизпотят за моите 4лв, от утре смятам да се обърна към всички възможни инстанции по въпроса.
Ще се поразправям пак и с Меглена Кунева, писна ми да ни правят на маймуни, а иначе уж имаме българка еврокомисар в защита на потребителя.

Събудих духовете във всички

преди няколко месеца.....първо писах на комисията за защита на потребителя
ето и отговора:

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО В............,

Видно от изложеното в жалбата Ви става въпрос за Ваше оплакване срещу
пощенска станция на Софийска Митница.

Уведомяваме Ви, че „Европейския потребителски център” – България се занимава
единствено с транс гранични спорове възникнали в рамките на ЕО, а именно
български граждани закупили стоки и/или услуги в други държави членки на ЕС,
както и чужденци от ЕО закупили стоки и/или услуги на територията на
България. Във Вашия случай се касае за взаимоотношения между Вас и български
държавен орган, което попада извън компетентността на ЕПЦ – България.

В случая компетентен да разгледа Вашата жалба е Министерство на финансите –
гр. София 1040, ул. „Г.С.Раковски” 102, телефонна централа 9859 1, e-mail:
feedback@minfin.bg или към Агенция Митници – Централно митницеско
управление – гр. София, ул. «Раковски» 47, тел.: 02/ 381 11 29, факс: 02/
980 68 97, e-mail: contacts@customs.government.bg.

С уважение,

Ива Боцева - сътрудник

след това на мин на фин ето и отговора им

Здравейте, г-жо В....................,

Таксата от 4 лева се събира от Български пощи и касае техни услуги. Въпреки
това, трябва гражданите трябва да знаят, че всички пратки, без значение дали
се идват или заминават към страни от ЕС, или към трети страни, преминават
през митнически контрол.
Повече информация за това може да намерите на адрес
http://mitnici.eu/?action=n&id=824
и http://customs.bg/
С уважение
Вяра Генова
"Връзки с обществеността", Агенция "Митници"

и накрая до Бг пощи
ето го самото мое писмо

г-жо Кичукова

За трети път Ви пиша с молба за отговори.

КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ИЗПРАТЯ ВЪПРОСИ ТЕ СИ ЗА ДА МИ БЪДЕ ОТГОВОРЕНО??????

преди повече от 3 седмици изпратих писмо до вас с няколко въпроса, който късаят всички българи, ползващи услугите на БПощи - отговор все още нямам.

Ето и въпросите:

Здравейте

тъй като ми се налага да ползвам услугите на Български пощи и получавам пратки от страни членки на Европейския съюз, моля да ми отговорите на следните въпроси:

1. Как се сформира цената на таксата, която Български Пощи ни начислява при получаване на пратки от ЕС над 2 кг?
2. За какво се начислява тази такса?
3. Кой определя тази цена? Защо цената варира ( от 0 лева до 4,00 лева) за различните градове, а не е еднаква?
4. Защо в клона към Софийска митница ни взимат 1,15 лева за информация дали има пристигнал колет на наше име ?

Чакам бърз и изчерпателен отговор на всичките ми въпроси.

поздрави

В.....................
29.04.2009

Добавям още един въпрос:
5. Защо работното време на клона към Софийска митница е напълно несъобразено с работното време на гражданите в България? Защо не е както на всички пощенски клонове - от 7,00 до 19,00 от понеделнек до петък  и разбира се и съботите поне до обяд!!!

ако нямате желание да ми отговорите, ме уведомете и аз ще се опитам чрез някоя медия да получа отговорите!

поздрави

днес ще поискам писмения отговор и ще го копирам тук.... нямах вече нерви да се разправям и затова на последното писмо ми бе отговорено само устно

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 07:50 от vanina_nina

# 94
  • София
Може ли накой да ми каже как да си изтрия акаунт?

Май не може.
Можеш да променяш имена, адреси и т.н., ама за изтриване не съм виждала и не съм чевала някой да е споделял да е открил опция.

Аз също търсих такава опция - но не открих, най-вероятно няма такава

# 95
  • София-Младост
Момичета, тези дънки съм сигурна, че някоя ги имаше...май и снимка съм мяркала. Дайте някакви размери.

# 96
Благодаря Сиси, сега чакам и отзиви за това ако има : http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pantalons-bebe-fille.aspx … &numberpage=1       bouquet Money
Панталонките са много хубави, и са за пролетно есенно време. Тук:Pantalon bébé fille en velours PRIX MINI има размери и реална снимка. Peace

# 97
  • София-Младост
само някоя да ми каже как да разбера дали един долен чершаф с ластик има ластик навсякъде или само в ъглите!
Май всички са с ластик само в ъглите...или поне аз до сега не съм получавала друг вид. Не мисля, че го пише.

# 98
Девойчици, не МЪ бийте, ето и пари плащам , само някоя да ми каже как да разбера дали един долен чершаф с ластик има ластик навсякъде или само в ъглите! Че слона-мъж така спи, че събира всичко в неговия вгъл... Flutter
Нема да тъ бийми Mr. Green всичките ми долни чЕршаВчета са с по едно тъничко ластиче по краищата и ако не се подпъхнат добре под матрака ги пиши бегали Peace

при нас в Ст.Загорско доскоро ни тарашеха по 5.09 грешни лева на кашонче - за освобождаване, както му казваха. нали съм си плесната, веднъж отидох и викам отдалеч - "идвам да си освобождавам заложника" - да не ви казвам какви погледи, какво чудо беше. сега са мили и любезни и не искат 5лв. Mr. Green и не че им влиза в работата, но голямо любопитство, голяма завист - ние дето поръчваме от Франция сме богаташки, чорбаджийки и т.н., какво толкова съм поръчвала, как съм го поръчвала, що толкова много пакети и колети - то бива, бива, ама българската завист край няма Laughing един път взех да им се обяснявам, че аз, "богатата" си обличам семейството с дрешки и обувки на цени от 1 до 5 евро, а те, "бедните" дават по "евтините" пазари за неща със съмнително качество 5 пъти повече пари. на което, естествено, ми беше хвърлен презрителен поглед и процедено през редки пощаджийски зъбки - "съмнявам се" . оттогава си викам - що ли им се обяснявам, и като получа голям кашон ги питам - "ами сега, дали има някой да ми помогне да си го натоваря в мерцедеса последен модел" Mr. Green hahaha Joy хич не ме дишат горките Mr. Green

между другото чакам поръчки от 23.06 и 26.06  Cry

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 08:38 от Mila_N

# 99
  • Sofia
Този форум с кво ли не се пребори,само с Бг пощи за момента не е успял Close

# 100
Добро утро само да кажа че току що ми донесоха в къщи поръчка от 8.07 Peace

# 101
  • сусурлево
Зи

Преди време писах жалба до Бг Пощи - след като го пратих около 7-8 пъти и след като накрая се обадих и по тел за да разбера защо след 1 месец чакане още нямам отговор... ми бе обяснено любезно:
относно 4-те лева - били ги взимали защото колетите минавали на скенер.
Там им бях писала и за измисленото раб време на митницата -  щели да вземат мерки.
Така и не получих писмения отговор, но утре така или иначе пак ще си говоря с тях, та ще им го поискам -  бяха казали че на специално заседание са обсаждали моята жалба, и че отговора им е подписан от самиа шеф.
Там ги питах и за тези измислени 1.15 който взимат за информация......
Да ги купят по-скоро Австрийците ... че ми писна от некадърници....  Crossing Arms
4лв ги взима митницата , не пощите нали ?
Живея близко до София и ми изпращат колетите в пощ.клон таксата която плащам 1.14 лв . както за неща от ЛаРедут , така и за неща от GoJane ,но при GoJane  идват нещата от САЩ нормално е да минат през митница .
и по -горе питах Какво ще стане ако не отидете до митница ? Нима ще върнат всички колети ли ? Аз мисля , че ще ги разпращат по пощите .
За GoJane  няколко пъти пускахме и на адрес в Сф , ходдиха момичетата до митницата , но защотот нямахме търпение да си видим обувките , но иначе ги носят , втория път трябваше да се отиде заради различния билдинг и шипинг адрес и излезна , че едното момиче ги продава на др. и в такъв случай се дължи мито , но ни се размина . Като отидете до митницата ги питайте , защо пратки дошли от САЩ ги носят на адрес , а такива от ЕС се взимат от митница . Това което плащаме за пратки от САЩ е 1.14 лв.

# 102
някой да е виждал магнитни съдинки за подправки? от тия, дето можеш да си ги окачиш на абсорбаора? ако да, може ли линк, моля?

# 103
  • Sofia
4лв ги взимат пощите за обработка на колета,поне на мен това са ми отговаряли Peace

# 104
Добро утро само да кажа че току що ми донесоха в къщи поръчка от 8.07 Peace

Юхууу...значи и аз да очаквам днес  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт