LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 486
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 975
Момичета при положение, че съ получила имейл от страна на Ла Редут-а с артикулите които съм поръчала и в началото кошницата ми беше празна, а сега пак се напълни, значи ли това че поръчката не е приета? В суивито си стои Ma livraison!

1. направила си поръчка и тя е приета
2. сумата много вероятно е под 10 евро и е малко вероятно да си получиш поръчката
3. ако я получиш шЪ почерпиш \виртуално\ Grinning
4. айде успокой се  Peace
Ама сумата е над 30Е ... Sad за това питам, сега ми дойдоха още 2 имейла, еднакви... значи общо три...

сипи си нещо Wine Glass и спазвай точка 4  Mr. Green
все нещо ще стане Peace няма смисъл да трошиш нерви. а и нали сайта се беше бъгнал днес - споко, не си направила н-на брой поръчки Peace
п.п. пък и кой искаш да ти отговори - по това време само вампири като мен не спят Mr. Green

# 976
  • София
Момичета при положение, че съ получила имейл от страна на Ла Редут-а с артикулите които съм поръчала и в началото кошницата ми беше празна, а сега пак се напълни, значи ли това че поръчката не е приета? В суивито си стои Ma livraison!

1. направила си поръчка и тя е приета
2. сумата много вероятно е под 10 евро и е малко вероятно да си получиш поръчката
3. ако я получиш шЪ почерпиш \виртуално\ Grinning
4. айде успокой се  Peace
Ама сумата е над 30Е ... Sad за това питам, сега ми дойдоха още 2 имейла, еднакви... значи общо три...
Вероятно са ти отказали артикули и сумата е паднала под 10 евро,наистина,ако я получиш,ще е късмет.
Относно подтвърдителните писма-нали и на други се случа днес,успокой се,бъг в ЛР е,ще го оправят.

С какви артикули пак се е напълнила кошницата ти,с вече поръчаните или с предишни?
Ако е с предишни-изтрий си кеша на браузера,а не бисквитките.

ПП-Mila_N,има и такива като мен,пристрастени,дори и  на морето,пак ви наглеждам. Mr. Green

# 977
Ами дано не са свършили артикулите и от бъг-а в сайта!  Confused Благодаря за отговорите!

# 978
Днес през деня пуснах една поръчка - как съм успяла - незнам - с код за 10 Е отстъпка при нова регистрация - от тогава съм получила 7 мейла че ми е приета поръчката. В суивито ми я има само 1 път и статусът и е A domicile. Не ми се вярва да вземат да ми я пратят 7 пъти една и съща поръчка нали? а чак сега се усетих че крайната сума за малко не стига 10 Е - сега какво да я пускам ли нанова и да прибавя още някакъв артикул или след като статусът ми е A domicile -значи че са я приели така??? newsm78

Ще споделиш ли кода за отстъпка 10Е и аз имам един новорегистринаг акаунд Praynig !

# 979

ПП-Mila_N,има и такива като мен,пристрастени,дори и  на морето,пак ви наглеждам. Mr. Green

Евче, ти си златна \казах ти го и в другата тема\. добре, че има и такива като теб Hug
Жабке, и ти не се тормози излишно - всичко ще бъде наред Peace.

# 980
Koгато jabkata28  си получи пакетчето... лично шъ метна ларедутската покривка, шъ напълня ларедутския коктейлен сервиз, шъ нарежа гръцки домати и шъ ливна нашенска рАкия... демек ще вдигна банкет Grinning

Cvetelinka, за това сако ми лепнаха очите... ако е удобно... ще дадеш ли мерки, моля:)
и сега съм в драма, благодарение на любезната Eva... с прекрасните й кодчета - кой да употребя:)

# 981
момичета някой знае ли дали ако не ми стигнат парите в картата веднага ще ме отхвърли или след време ще ми откажат поръчка

# 982
Детски дънки, 94
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-morpho-stan … &numberpage=6    , по тъмни ми се виждат. Имат ластик за регулиране (в описанието няма Taille reglable)!!!

плътни ли са и стават ли за есен-зима  newsm78

# 983
момичета някой знае ли дали ако не ми стигнат парите в картата веднага ще ме отхвърли или след време ще ми откажат поръчка
ще те отхвърли, не ами ще те изрита като куцо, дръгливо магаре, иначе казано - одма са ти били шута. ноу мъни - ноу фъни Peace
Koгато jabkata28  си получи пакетчето... лично шъ метна ларедутската покривка, шъ напълня ларедутския коктейлен сервиз, шъ нарежа гръцки домати и шъ ливна нашенска рАкия... демек ще вдигна банкет Grinning

Cvetelinka, за това сако ми лепнаха очите... ако е удобно... ще дадеш ли мерки, моля:)
и сега съм в драма, благодарение на любезната Eva... с прекрасните й кодчета - кой да употребя:)
сипи, мила ми azia, да го полеем предварително, белким вземе да дойде Mr. Green
а сега сериозно - и аз ще изчакам Cvetelinka, че сакенцето е прекрасно за тия пари. но напоследък се понапълних със сакенца, якенца, тренчове, сахариени, палетоти и... каквото ми е паднало пред очите - няма лошо, но ме е страх съпругът да не ми поръча от ония палатки Tired smile3513 \сега е топло, ама зимъска...\

# 984
  • Козлодуй
Здравейте, мацки!
5-та поръчка правя и за първи път срещам трудности. На четвърта стъпка от плащането се появява ето това:

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.

Не можах да го преведа. Много ще съм ви благодарна ако ми кажете какъв е проблема.

# 985
Ох,казвам ви,тая русата ми писна да я гледам днес..........исках да пусна поръчка ама нъц, ooooh!

# 986
  • Козлодуй
Ох,казвам ви,тая русата ми писна да я гледам днес..........исках да пусна поръчка ама нъц, ooooh!
И аз така.  Sad

# 987
honey™ ти добре че поне имаш известие, а моята пратка от 30.03 все още я чакам и вече я прежалих изгорях с 50 лв.  #2gunfire
Писах и на франсетата и нищо  #Cussing out #Cussing out #2gunfire

Имам,но сега трябва да се моля или да го дадат без л.к. или наистина да ги държат 20 работни дни,защото най-рано около 3-4 мога да ида да си я взема.
Ето какво получих:
саката(
уж са 38 номер,а на мен са ми много добре,а по принцип нося 36-ти като малко на  bombs ми теснее,а тези са ми добре,но според мен са умалени,а може и моите да са някакви нестандартни,то с моя късмет)
Тази пола (видях,че е обсъждана,при мен си е добре,стои като на снимката).
Пижамите+несесер (много съм доволна от тях)
Този панталон в бяло и в бяло и черно/може и синьо да е(белият е хубав,но др. с райето е страхотно-много красив ,чак ме хвана яд че не е той за мен)
няколко ризи
тези ,нося 38,но поръчах 39,малко са ми широки,но мъничко,38 може би щяха да ми стягат  Rolling Eyes
това 'нещо' за поливане на цветя (много е удобно,за саксии качени на високо)
тези панталони (много са хубави за равни обувки)
както и още една пола и два потника,но все русата мацка ми се появява  Confused [/tt]

# 988
за камуфлажните бермуди някой питаше преди 2-3-4 страници - не ги препоръчвам за сега, платът е доста плътен. Имам ги в зеленикакво, поръчах 38 и ги преправях. Стоят широки отпред и отзад Peace

а иначе към настоящия момент сайтът е меко казано отФратителен - и тази вечер няма да ми вземат парите  Mr. Green Party

# 989
От детските чаршафчета с ластик дали ще успея да нахлузя 60/140 на матраче 70/140?

Общи условия

Активация на акаунт