LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 677
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 360
Панталона върви с тирантите,аз го имам от миналогодишното намаление,много си го харесвам
Даже и в момента съм с него Wink
Точния размер ли поръча или +1, така свободно ли ще стои ако си е моя номер и талията ниска ли е или се коригира?
Благодаря ти  Wink

# 361
  • Sofia
Панталона върви с тирантите,аз го имам от миналогодишното намаление,много си го харесвам
Точния размер ли поръча или +1, така свободно ли ще стои ако си е моя номер и талията ниска ли е или се коригира?
Благодаря ти  Wink
моя номер си поръчах 40,на мен ми седи свободно,талията също ми се пада като ниска Peace Презрамките не ги слагам,защото иначе ми се скъсяват панталоните,може да пробваш +1 и да седят самите презрамки свободно
ако този намер те устройва довечера късно мога да дам р-ри

# 362
Благодаря ти  Wink
моя номер си поръчах 40,на мен ми седи свободно,талията също ми се пада като ниска Peace Презрамките не ги слагам,защото иначе ми се скъсяват панталоните,може да пробваш +1 и да седят самите презрамки свободно
ако този намер те устройва довечера късно мога да дам р-ри
Ако не е проблем измери ги, да преценя Simple Smile Благодаря   bouquet

# 363
  • Пловдив
  А тези балеринки, дали все пак някой ги е получил, за да даде реални отзиви. Чудя им се от началото на намаленията  newsm78.  Аз нося предимно 38-ми номер, но  имам и 39, със супер тесен крак съм. До колкото разбрах се поръчва +1 номер. Дали 39 ще ми е добре или да се мятам направо на 40 Rolling Eyes?

# 364
# 365
Моля за отзиви за тези мъжки маратонки. По-рано мисля, че съм мяркала  коментари за същия модел в черно, но сега не мога да открия, а не съм се зачитала, когато му е било времето, т.к. вкъщи чак сега им хвърлиха око.

# 366
  • София
  А тези балеринки, дали все пак някой ги е получил, за да даде реални отзиви. Чудя им се от началото на намаленията  newsm78.  Аз нося предимно 38-ми номер, но  имам и 39, със супер тесен крак съм. До колкото разбрах се поръчва +1 номер. Дали 39 ще ми е добре или да се мятам направо на 40 Rolling Eyes?

Хубавки са. Аз ги поръчах преди време.. наистина се поръчват +1. С нормален крак съм, поръчах точен номер (37) и ми бяха малки. Съответно ги продадох. Иначе са много симпатични  Peace

# 367
Привет! Днес мъжо ми е взел от пощата малък колет от 07.07, аз пуснах от мое име от същата дата, но моят го няма.
Питал служителката в съответния клон какъв е реда и какво да направим за преопакования в София колет с липсващия артикул, не знаела, да ес обадим в СОфия ,ама нито телефон, нито имейл.
СТранна работа... И за преопаковане от митницата трябва да издадат някакъв АКТ, който липсва...липсват всякакви документи за това тяхно дело. ЩЕ пусна една рекламацийка макар да не вярвам да стане нещо, но трябва да си търсим правата. Пиша всичко това, за да имате някаква представа, но дано не се случва на никой.
Да не те разочаровам, но нищо няма да стане. Аз веднъж си взех колета изсипан в голям син чувал - втре дрехи, кашони....Излязох от митницата точно като Дядо Коледа. При липси тук на митницата казаха, че изобщо не е техен проблем, така идвали от София и толкова! Едва ли не всеки да се спасява!

# 368
  • София
VK благодаря, че ми каза... щях по пощата да го пускам  Crazy
Само че,ако искаш ваучер,им пиши изрично да ти го пратят на мейла,и то на френски,че може да ти пратят чек,с който
не можеш да пазаруваш,а се осребрява в банка.  Peace

Здравейте!
Имам един въпрос към вас.Като вляза в мес командес ми излизат всички суми на направени поръчки и вида на плащането-с банкова карта,с ваучер и трети вид- а ла ливразион.Какво означава това-че парите не са взети от картата ли?Това са поаръчки за 2 евро и за 6 евро.Тази от 2 евро съм я получила,а сегща поръчах един панталон за 6 евро. 
Да си сменяла адреса на получателя?
По-скоро А ла  ливразион значи,че се плаща при доставка,което за Бг няма как да стане.
Точно по тази причина повечето поръчки под 10 евро не идват,късмет е,че си я получила тази от 2 евро.
А ако получиш и панталона,ще трябва да черпиш.  Mr. Green

# 369
Здравейте!
Имам един въпрос към вас.Като вляза в мес командес ми излизат всички суми на направени поръчки и вида на плащането-с банкова карта,с ваучер и трети вид- а ла ливразион.Какво означава това-че парите не са взети от картата ли?Това са поаръчки за 2 евро и за 6 евро.Тази от 2 евро съм я получила,а сегща поръчах един панталон за 6 евро. 
Да си сменяла адреса на получателя?
Не нищо не съм сменяла,а се чудя дали въобще от ларедут ще си вземат парите като поръчката е под 10 евро.Аз иначе си ги получавам.

# 370
Мацки, много от вас поръчаха тези бермуди-бански за мъжовИтИ :

Много моля някой да ми каже как са като размер - точно, умалени, уголемени? От сайта на Вени не ми става много ясно...сякаш са по-малки. За мъж който носи 44, 42-44 ли да взема или следващия?
 мога да дам размери на 46/48:талия в неразтегнато положение-41см,максимално разтегната-51см.Широчина в ханша-59-60см,дължина 42см,идеални са за къпане!Бандажа е мрежест.

# 371
  • София
vATA,прочете ли поста,над твоя,преди да публикуваш?

# 372
Момичета, някоя дали има от това яке размер 38 или 40, за да даде размерите:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-femme.aspx?productid=32413 … &numberpage=1
Имам 38 размер Peace
От рамо до рамо-48см
Ръкав от вътрешната страна-49см
Талия-50см
Дължина на цялото яке-61см

# 373
Момичета, някоя дали има от това яке размер 38 или 40, за да даде размерите:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-femme.aspx?productid=32413 … &numberpage=1
Имам 38 размер Peace
От рамо до рамо-48см
Ръкав от вътрешната страна-49см
Талия-50см
Дължина на цялото яке-61см
Интересуваме ти 38 номер ли носиш по принцип или по-малък! Стои ли свободно, ако ти си реално 38 номер? Че и аз съм си го сложила в кошницата, ама искам да съм сигурна в рамера...

# 374
jabka_28
38 нося, това ми е прилепнало особено в бюста с тънка блузка е ок, но то и не става за по-хладно време Peace

Момичета, някой по-назад беше писал, че очаква това горнище. Ако го е получил, може ли да сподели размер, че се чудя м/у 36 и 38
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8823758& … ue&ksource=-1
Аз го чакам, но още не е дошло Tired

Общи условия

Активация на акаунт