LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 541
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 810

anny_  аз също пуснах поръчката си във вторник, ама не са ми дръпнали парите... Не искам да чакам 10 дена да ги дръпнат...  Thinking Дано днес да стане чудо Wink
Aз имам две поръчки от 8-ми до днес,само за едната са дръпнати,за другата -не,така че не виждам защо се притеснявате толкова,ще ги дръпнат няма да пропуснат да ви вземат парите Peace

# 811
  • Варна
Добро утро  bouquet
Пловдивчанки...получихте ли от 22 и 23 юни. Да се надявам ли още?

и аз все още се надявам да си получа поръчката от 23 юни ... Не съм я отписала още  Wink

# 812
Добро утро  bouquet

и аз все още се надявам да си получа поръчката от 23 юни ... Не съм я отписала още  Wink

Оо,отдавна.Вчера си получих и пратката от 8 юли Peace Сега ще чакам от 17-ти...

# 813
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montants-bebe-garcon.aspx? … &numberpage=1

Тези обувчици сигурно са коментирани, но нямам време да претърся всички страници. Моля, ако някой има инфо за качество, как вървят като размер - да спделят. Мерси много! (детето ми е с 16.5 см краче)   bouquet

аз ги имам в кафяво.Номер 25.Хубави са.

# 814
аз да похваля някой неща, които чак днес стигнаха до мен
полата на левис от 16е е страхотна, една мекичка. отговаря си на номера, не я намирам в сайта
едни панталони на адидас, много добри. имат панталон памучен отдолу, който най-долу се стеснява и е като ластик, а отгоре пада друг панталон, който е лека материя не знам каква. не е за лято, защото ще топли, ниска талия, абе супер. намалени са от голяма сума, защото са на стела макартни. отговарят си на номера. анима, ако не си поръчала още, има твоя номер, препоръчвам

Много ти благодаря, НевенчоHug

# 815
Добро утро  bouquet

и аз все още се надявам да си получа поръчката от 23 юни ... Не съм я отписала още  Wink
Чакам 2 поръчки от 23 юни, които са поща (много странно е това забавяне). Фактът, че има и други момичета, които чакат от същата или близки дати, подхранва надеждата ми, че ще си ги получа (евентуално).

# 816
Има ли някой, който вече да е получил това яке?

http://www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-enfant-garcon.aspx?prod … &numberpage=1
Може ли отзиви дали си отговаря, заслужава ли си, материята, цвета - ей такива неща ме вълнуват.

И още нещо този анцунг ставаше ли за момче ?????

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8729646& … ue&ksource=-1  

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 10:48 от Mimoza-Plovdiv

# 817
  • София
Много ми е неудобно да си задам за трети път въпроса. Знам, че много от вас са ги поръчвали. От тези дънки за мъжо кой номер да поръчам http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-5-poches-denim-longueur-3 … &numberpage=1 ??? Бяхте го оразмерили за 46 спортни панталони, но в по-стари теми намерих за подобни дънки (които са longuer 30), че за мъж с проблизителна талия е добре номер 50 . Моят е с талия 109 и ханш 113. Много ми е спешно, че ги дебна няколко дни и вчера се бяха изчерпали някои номера, но днес пак има.
  bouquet

# 818
Много ми е неудобно да си задам за трети път въпроса. Знам, че много от вас са ги поръчвали. От тези дънки за мъжо кой номер да поръчам http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-5-poches-denim-longueur-3 … &numberpage=1 ??? Бяхте го оразмерили за 46 спортни панталони, но в по-стари теми намерих за подобни дънки (които са longuer 30), че за мъж с проблизителна талия е добре номер 50 . Моят е с талия 109 и ханш 113. Много ми е спешно, че ги дебна няколко дни и вчера се бяха изчерпали някои номера, но днес пак има.
  bouquet

На моичкия му взех тези дънки р.48, с талия 100 е и са му широки, ако това те ориентира донякъди...  Peace , 46 ще са му добре

# 819
  bouquet

Аз сега да не те подведа, но ми се струва, че 50 ще е голямо точно от този модел. Поръчвах зимата за мъжа ми 48 номер-с талия 100 и му бяха много широки-като торба и се наложи доста да се стеснят. Може би твоят мъж е за 48. Виж в сайта на Вени, не може да няма там размери.

# 820
Добро утро  bouquet

Чакам 2 поръчки от 23 юни, които са поща (много странно е това забавяне). Фактът, че има и други момичета, които чакат от същата или близки дати, подхранва надеждата ми, че ще си ги получа (евентуално).

От 22 юни имам неполучена поръчка, а от разпродажбите дойдоха 4-5, поръчани в периода 24.06- 9.07. За Хасково става дума.

# 821
Тези дънки май са форумските, имаме 48-дооста са големи вече, че то заслабна малко. 46 му поръчах сега- добре са му. Талията му е по-малко от 100, май 97-98 беше...От тези дънки сега му поръчах 44 дори, ама си мисля, че може да са му тесни...ще видим. Май 46 му е номера.

# 822
 newsm44 newsm44 Имам покана за колет-поръчката ми е от 9.07 Simple Smile
довечера ще докладвам

# 823
  • София
И аз чакам от 9 и 10, дано дойдат днес  smile3521

# 824
  • Пловдив
Добро утро  bouquet

Аз отдавна я получих от 23-ти - може би преди 10 дни, а 7 дни преди това е отлежавала в пощата... затова предпочитам митницата  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт