LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 468
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
а всъщност- би трябвало те да си го снимат и да си задържат копието, а на теб да си ти дадат оригинала, защото е твоя собственост.
Ей това им обяснявам всеки път. Онзи ден дамата ме изкоментира с колежката си, че не съм попълнила данните си според техните правила (в долния десен ъгъл), защото ги попълних горе вляво, за да не ми се налага да заличавам от другата страна писано, в случай че ми се наложи. Ей, пак не я изтърпях. Казвам и: "Този отрязък не е ваш. Изпращачът го изпраща за мен." А тя: "Ха, ами ние къде ще пишем?"  Да не говоря, че от 3 кашона, получих само 1 фактура. newsm61 smile3511 smile3515
Отдавна се каня да пиша на пощите първо, а ако нищо не направят и на ла редута (на тях пък горките само това ще им липсва - специално за БГ да слагат ф-рите вътре). Ако някой желае да ме подкрепи в това начинание, ще бъда много благодарна. Ама не може някой си някъде си да прави каквото му скимне, а пък ние да го отминаваме с махване на ръка. Много сме и можем да променим това. Peace
на Ларедут някой беше писал и отговора беше че заради нашите пощи не могат да променят политиката си, а БГ пощи няма да се трогнат  Peace

# 1 021
  • Монтана
Днес си взех поръчка от 10.07 за митница бях е пуснала с кода за матрака и се надявах да получа тенжерите но получих прахосмукачка, а на банския са ми пуснали само горнището. Иначе всичко от колета е коментирано.

# 1 022

този панталон умален ли беше или си отговаря на номера,че не помня какво съм чела за него?и някакви отзиви за този?

Дългият бял имам - не е умален Peace

# 1 023
И аз с драмите по поръчката направена вчера и потвърдена 9 пъти на меил - окозо се че поръчката ми е за стойност от 9 Е - след кода за 10 Е отстъпка - в суивито ми пише, че поръчката е за доставка, но е под 10 Е - мислите ли че ще я получа или има още време да ми я откажат??? вчера статусът и беше - за обработка , а сега е за доставка ???

с надеждата да не ми се скарате макар и забележката че въпросът ми не е за тук но виждам подобен, моля да ми кажете какво трябва да пиша в това пусто суивито за да разбера какво точно става! Sad  bouquet

# 1 024
И аз с драмите по поръчката направена вчера и потвърдена 9 пъти на меил - окозо се че поръчката ми е за стойност от 9 Е - след кода за 10 Е отстъпка - в суивито ми пише, че поръчката е за доставка, но е под 10 Е - мислите ли че ще я получа или има още време да ми я откажат??? вчера статусът и беше - за обработка , а сега е за доставка ???

с надеждата да не ми се скарате макар и забележката че въпросът ми не е за тук но виждам подобен, моля да ми кажете какво трябва да пиша в това пусто суивито за да разбера какво точно става! : (  bouquet

Може би не ме разбра. Ако искаш да ти направи някой поръчка виж на първа старница на тази тема за момичета, които правят поръчки за други хора.
   А за конкретния ти въпрос сега - пак казвам, че нищо не можеш да направиш оттук нататък, а да чакаш.

dioni и за теб  същото. Как може някой тук да знае дали ще си получите поръчките? Има случаи с получени и с неполучени такива.

Просто изчакайте търпеливо, момичета.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 11:55 от Уни

# 1 025

с надеждата да не ми се скарате макар и забележката че въпросът ми не е за тук но виждам подобен, моля да ми кажете какво трябва да пиша в това пусто суивито за да разбера какво точно става! Sad  bouquet
Мила в моето пише A domicile, което преводача ми дава като ДОМ, поръчката ми е от 22.07 и си мисля че това трябва да пише... На мен също ми беше 1-ва поръчка и силно се надявам да е успешна, жалко че с теб не можахме да се оправим вчера Sad Толкова ме е яд!!! #Cussing out

# 1 026
  • София
jabka_28 , чакай си поръчката. A domicile щом пише значи е минала и всичко е наред.

# 1 027
  • Пловдив
jabka_28, щом в графата Ma livraison пише A domicile, то всичко е ОК. Peace

# 1 028
Вчера направих поръчка от офиса, веднага ми се изчисти кутията, виждаше се в Suivre mes commandes, получих потвърдителен мейл, парите бяха блокирани.
Като се прибрах вкъщи кошницата ми беше пълна. Сама си я изтрих, за не дублирам поръчката. 
Очевидно, че стават странности в сайта, но искам да успокоя всички с поръчки от вчера, че проблеми има при всички. Не  е само при вас.
Всеки втори пост е "Ще си получа ли поръчката".

# 1 029
Здравейте, едва вчера в mes remborse или както беше там, ми изписаха, че за поръчката от 13.07. ще ми пратят ваучер за 28 евро. Изобщо не знам за кои стоки става дума, но все още всичките ги има в нета и то размерите, които съм поръчала. Днес смятам да пусна последна поръчка, но ми се искаше да използвам ваучера. Някой беше писал, че поискал номера на ваучера и веднага получил отговор с номера. Ако някой се сеща как става това, моля да ми отговори.

# 1 030
Здравейте, едва вчера в mes remborse или както беше там, ми изписаха, че за поръчката от 13.07. ще ми пратят ваучер за 28 евро. Изобщо не знам за кои стоки става дума, но все още всичките ги има в нета и то размерите, които съм поръчала. Днес смятам да пусна последна поръчка, но ми се искаше да използвам ваучера. Някой беше писал, че поискал номера на ваучера и веднага получил отговор с номера. Ако някой се сеща как става това, моля да ми отговори.
пиши на сабине и ще ти го прати с обичайната бързина, с която отговарят на писма

# 1 031
Според мен не е,но с райе е по-хубав, не е като на снимката сиво с бели райета,а е бяло с сиво/черни и поне според мен е 10 пъти по-красив от белия вариант ,за съжаление обаче не е при мен сега да го покажа. Rolling Eyes

# 1 032
Добре, че си пия валериана.  Mr. Green

# 1 033
  • Монтана
Моля ви кажете ми какво писмо трябва да напиша на французите изпратили са ми артикул който не съм поръчвала а този който съм го поръчала ми го няма. Проверих и реф. номера различни са.
Бях поръчала този бански http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … &numberpage=4 а ми е изпратено само горнище. Във фактурата пише soutien gorge аз това си го превеждам като сутиен дори не е горнището на банския. Иначе това горнище дето съм го получила на външен вид прилича на това от картинката.
Май нищо не обясних.

# 1 034
  • Варна
Някой да е поръчвал тия:
http://www.laredoute.fr/vente-joggers.aspx?productid=324158865&a … &numberpage=5

Ако може реална снимка?! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт