LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 468
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 155
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ДАДЕ РАЗМЕРИ НА ТЕЗИ ДЪНКИ ЗА РЪСТ 168 ЗА МОМИ4Е
http://www.laredoute.fr/vente-slim-couleur-morpho-standard-ado-f … &numberpage=1
 Praynig БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сега ще ти напиша размера на 162. На мен са ми големи, дори и след като ги изпрах. Външен ръб 98, вътрешен ръб 79, ширина при колана 37, при чатала 45-46см. Имай предвид, че са еластични. Ако ти вършат работа ги продавам или заменям, за по-малки. Моите са бели.
може ли реални снимки и да споделиш кой номер носиш по принцип панталони по френската номерация, предварително ти благодаря  bouquet  и ако може дълбочина на дънките

# 1 156

може ли реални снимки и да споделиш кой номер носиш по принцип панталони по френската номерация, предварително ти благодаря  bouquet  и ако може дълбочина на дънките
Снимки мога да пратя по скайп или на мейл. Дълбочината е 23-24см. Досега съм купувала единствено от юношеската номерация 156, но разликата специално с тези панталони е поне 10см в талията.

# 1 157
пратих мейл за неполучена пратка, а те ми вьрнаха това:
Document sans nom
LA REDOUTE    Avis de non distribution

Cher Client,

L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.

Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Merci de votre confiance.

A bientôt ...

до колкото разбирам, не сьм пратила мейла на правилния адрес. сменили са адреса или това е нещо временно?

# 1 158

http://picasaweb.google.com/mimi.svetlio/LaRedoute?authkey=Gv1sR … 55347149606827666

ако някой се интересува от това 34 номер, нека ми пише, продавам го за колкото съм го купила, много съм се подценила с този номер Blush

Дай размерчета, може и на лични.   bouquet
на марката наф наф
отстрани има цип, 2 джоба отпред и 2 отзад
отзад има ластик, 100% памук
ето и размерите
талия 34 см, без да разтягам ластика, когато го разтегна стига до 39 см
дължина 80 см, без презрамките
ханш 45 см

# 1 159
# 1 160
  • София
С риск да ядосам Алекс или другите знаещи, ама ....
Чак днес успях да влеза в профилът си - след опитът за поръчка в петък сега видях че имам изписано -  A domicile, но в моите команди пише - A LA LIVRAISON  срещу поръчката в петък /коята след всички отстъпки е 9Е /, а на предишната ми поръчка си пише карте банкере.  newsm78 Чудя се - до колко време след направена поръчка ти я отказват и как я отказват - с меил или с някакъв надпис в профила? Питам ви за да се ориентирам да правя ли нова поръчка със същите неща или да изчакам още 1 ден??? То вече и без това повечето неща ги няма като номера, най-много съвсем да се откажа  Confused
Още нещо - само при намалението ли има кръгли цени? Тоест ваучерите подарък за регистрация ще могат ли да се ползват когато свърши намалението?

# 1 161
А защо правиш поръчка под 10 евро, като знаеш, че ги отказват в повечето случаи?
Най-вероятно няма и да ти пишат, че я отказват, защото не са ти изтеглили парите за нея.
И просто няма да я получиш.

# 1 162
# 1 163
  • Бургас
Здравейте искам да попитам на 22,07 си пуснах поръчката в суиврето е отразена но още не са ми дръпнали пърите поръчката беше за към 70 лв ако това е от значение
трбва ли да се притеснявам че няма да  я получа

# 1 164
Здравейте искам да попитам на 22,07 си пуснах поръчката в суиврето е отразена но още не са ми дръпнали пърите поръчката беше за към 70 лв ако това е от значение
трбва ли да се притеснявам че няма да  я получа

А аз искам да попитам, толкова ли е трудно да погледнеш поне поста над твоя???

Общи условия

Активация на акаунт