Любители на кучета-9

• 60 813
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Cофия
Лелелелее бебетата са много сладки  Heart Eyes

# 526
elndim много са сладки имат си вече и очички да ги нагушкаш и нацелуваш по сладките нослета и ушета . Hug
джоджо  Сара в  началото като беше по малка се страхуваше по Нова година от военното положение но след това започна да се ядосва като гърмят и да лае .

# 527
elndim  Hug супер сладки бебета

Да ви питам нещо. Дали ще му стане нещо на бебока ако яде грейпфрут? Питам защото захапа една кора и си я загриза. Е, веднага отреагирах но се чудя дали пък няма да му е от полза newsm78

# 528
  • София
Цитрусовите плодове не са препоръчителни за кучета. Няма проблем да хапне малко, но не бива да се прекалява. Бела обожава портокали и мандарини, така че й давам по парченце-две и не съм забелязала да й влияят по някакъв начин.

# 529
Благодрая ти Малко Сладко Коте   Hug

Разбрах защо е искал грейпфрут  Grinning Някак си се е сдобил с кора и беше една игра, едно чудо  Crazy
Лае по кората, подмята я, разнася си я из стаите  Joy Явно не му е било за ядене, ама кой да зне  Grinning

# 530
  • София
Само да не ви я подложи като бананова кора...  Mr. Green
Аз неведнъж се подхлъзвах на кокала на Бела, като бяхме при баба ми, че там се слива с шарките на килима и... Laughing

# 531
Момичета, моят 'убавец прясно стана на 2 години и му предстои да търси девойка. Тъй че, ако някоя има женски голдън и има интерес, можем да направим нещо:)

# 532
  • София
А защо му търсите женска?

# 533
Ами за да продължи хубавият му ген:) А и да проверим дали не е хомосексуален  Laughing Laughing

# 534
  • София
Темата може да е много забавна само за хора, които не са се сблъсквали с реалността в места като Сеславци.
http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ
http://www.youtube.com/watch?v=CTBtYsw7CeU

# 535
  • София
Темата може да е много забавна само за хора, които не са се сблъсквали с реалността в места като Сеславци.
http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ
http://www.youtube.com/watch?v=CTBtYsw7CeU
Тези кучета са там именно заради идеята на някой да "продължи хубавия ген" на кучето си... #Cussing out
Двоен пост, извинявам се.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 23:44 от Малко Сладко Коте

# 536
Ами за да продължи хубавият му ген:) А и да проверим дали не е хомосексуален  Laughing Laughing

Аз пък ще ти кажа че дори да си има приятелка, не му пречи да е и обратен  Crazy при тях това май е по-скоро нормално отколкото изключение  Mr. Green

# 537
Още един глас, апелиращ към разума - не развъждайте кучетата си само за да - как беше - "продължите хубавия им ген"! Ами ако се родят седем-осем-десет и повече? Какво ще ги правите?
Преди време Аркана беше пуснала много полезна и поучителна статия по въпроса, но сега не  мога да я открия.
А видеото е потресаващо. Tired

# 538
Е, добре де, ти какво очакваш да отговоря на такъв въпрос? Кучета няма да развъждам, обожавам породата и искам да отглеждам още 1-2 голдъна. Оттук нататък и собствениците на женската трябва да си правят сметката. Аз съм си я направила и имам възможност да дам най-доброто, което мога, на животинките. Айде сега да не се нападаме излишно, а? Никак не ми се ще да ме приравняват и категоризират към онези собственици, които смятат, че да имаш животно е ташак работа.
ПС: Имам предвид, че няма да развъждам постоянно с цел продажба.

# 539
  • София
Ами купете си още един-два голдъна. И аз искам още 2-3 хъскита, но не съм тръгнала да заплождам мойта кучка.
Добре, ще вземеш 1-2 бебета, ами другите? Стопанина на женската да му мисли, нали? Ако попадне някое кутре на лоши стопани... какво толкова, това са само кучета, нали?
Да не говорим пък за наследствените болести точно при голдъните. Ще направите ли поне снимки за ТД и на двете кучета? Силно се съмнявам...

Общи условия

Активация на акаунт