Лято,плаж,море-ЯНУАРСКА чета коремчето пече-2010 (11тема)

• 14 161
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета Simple Smile
тооооолкова отдавна не съм писала, но следя всички редовно Simple Smile
Violetblue,  напълно те разбирам за повръщането, и аз бях като онова момиче дето Мама Це разказва - на едни системи в болницата по цял ден без грам храничка. Отначало пробвах с Вомитусхил, после с ония другите хомеопатични - Ипека и още едно. Сега от месец и нещо съм на деган, ама няма оправия Sad За мен най-доброто лекарство е стоенето вкъщи и разходките, но трябва да ходя на работа, няма как. И така в офиса най-редовно си тичам до WC-to, а вечер съм като парцал - лягам и умирам  Tired И аз все се надявам, че в четвъртия месец няма да е така, ама ей го на - той почти дойде, пък резултат никакъв  Rolling Eyes но трябва да стискаме зъби, няма как...
На Ela и Veselyshko - честито за хубавите новини, само с такива да ни радвате  Hug
Дано и аз в петък да се похваля след прегледа, а мисля да си взема час за ФМ за към 20г.с., дано се вредя Simple Smile
И аз съм "ЗА" среща, но този и следващите 2-3 уикенда ме няма в София, за другия път съм първа пушка Simple Smile
Много прегръдки на всички, на работещите като мен повече  Wink

# 91
olemale, аз също съм късогледа и с астигматизъм. По време на първата ми бременност диоптъра не се покачи, ходих на лекар в един център, който мога да ти препоръчам ако си от София. Работи със здравната каса и имат много добри специалисти и техника. Трябва да ти прегледат състоянието на ретината. При мен въпреки диоптъра всичко беше наред и си родих нормално. Даже след раждането диоптъра се понижи  #Crazy. Малко странно, но е факт  Peace

Ще ти бъда благодарна.   bouquet

# 92
viola78,nelito_v  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Да следващият път живот и здраве съм на 20.08. на доки на 4Д и тогава каза, че със сигурност ще се види пола  Flutter
nelito_v,violetblue много съжалявам, че се чувствате толкова зле и това повръщане не спира- миличките  Hug Hug Hug Дано наистина 4 месец да е последен с повръщане и скоро да се радвате на едни хубави и безпроблемни бременности  Hug Hug
А наистина какво става с Мишона    не е писала отдавна Thinking
ivalex,Мамо Це как сте, минават ли неразположенията вече  Praynig Hug

# 93
 newsm59  party023 Честит рожден ден на KVJ!!! Леко да минат месеците, стресът да е по-малко, пък радостите повече! Пък дано се видим на щатска земя Simple Smile

Добре дошли на всички нови мами! Поздравления на всички, дето са видяли ритащи крачета newsm18

И аз подкрепям идеята да сложим линкче към сайта със снимки, че да не забравим да го пълним Simple Smile)

Ох, а на повръщащите да им минава бързо! И аз ви мисля, Ивалекс и Мама Цоци!

Hug

# 94
Късмет, честит рожден ден, мила! Здраве и много любов ти желая!

Мнооооооооого сте изписали бе хора.....какво е това нещо от вас....Срам нямате.....Ще ви карам за такива като мен дето сядат от време на време на компа - на всеки 2-3 страници, да правите пост с резюме на горенаписаното....Че ще ви изгубя дирите.....Като ви прочета - тогава ще пиша......Че иначе рискувам да пропусна нещо важно за отбелязване!

# 95
  • Madrid
Момичет,багодаря на всички,които ми честитиха! Heart Eyes

Чстит рожден ден на днешната рожденичка,KVJ,да си жива и здрава,много щастлива и да се радваш януари на едно здраво и красиво бебе!  bouquet

Радвам се на хубавите новини,които прочетох! Grinning

Аз съм си на работа и така ми се спиии... Tired

# 96
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и от мен мили, мами!

И аз нямам с какво да се похваля напоследък - има още време до следващия преглед (4 август), и мнооого време до така чаканата ФМ (7 септември).

И аз се оплаквам от придърпване ниско в корема, но го отдавам на естественото разпъване на матката и коремната стена.
Вече не ми се гади, но продължавам да спя. А мъж ми вчера каза, че ако IQ-то ми падне с още една единица, ще стана фикус.   Mr. Green

Чак сега изчетох и предишната тема и не мога да не кажа на Fallen - браво, браво, браво - толкова се радвам за теб  Hug  bouquet

Стискам много, много палци на момичетата, на които предстои амниозентеза - сигурна съм, че всичко ще е наред. С вас сме и чакаме новини!  Heart Eyes Hug

Да ви разсмея малко. В събота имахме нещо като сбирка с роднините на мъж от страна на свеки. И бяхме на селото им. Аууууу - разбиха ме! Немога да повярвам, че имат суеверие за всяко човешко действие. Получих страшни съвети  Joy hahaha. За изостаналите с материала, давам някой по-ценни:
1. да не прескачам канали, щото ще ми изпадне бебето  newsm78
2. Аууууу, ама ти нямаш червен конец!
3. Трябва да хапнеш от всичко на масата, независимо дали ти се яде - иначе ще се подуеш!  bowuu
4. Котката ти е в краката - да не я ритнеш - че бебето ще е космато!  Whistling....... М даааа
5. В никакъв случай да не се подстригваш, че ще му отрежеш "пишката" и ще остане момиче! О ужасна драма  ooooh!

И моят най-любим съвет за всички времена

6. Ако ти се дояде нещо, а го няма (цитирам) - "вадиш си бозката и я близваш"  Tired Thinking Shocked - чудно дали може да се приложи в центъра на София!!!

Останалите, са по-добре известни бабини деветини, които повечето от вас са чували.......... Така че момичета - вземете се в ръце и действайте!  Whistling hahaha

Честит рожден ден на KVJ и само хубави мигове и приятни емоции ти желая!   bouquet

Уф, улях се - извинете!  Flutter

# 97

Да ви разсмея малко. В събота имахме нещо като сбирка с роднините на мъж от страна на свеки. И бяхме на селото им. Аууууу - разбиха ме! Немога да повярвам, че имат суеверие за всяко човешко действие. Получих страшни съвети  Joy hahaha. За изостаналите с материала, давам някой по-ценни:
1. да не прескачам канали, щото ще ми изпадне бебето  newsm78
2. Аууууу, ама ти нямаш червен конец!
3. Трябва да хапнеш от всичко на масата, независимо дали ти се яде - иначе ще се подуеш!  bowuu
4. Котката ти е в краката - да не я ритнеш - че бебето ще е космато!  Whistling....... М даааа
5. В никакъв случай да не се подстригваш, че ще му отрежеш "пишката" и ще остане момиче! О ужасна драма  ooooh!

И моят най-любим съвет за всички времена

6. Ако ти се дояде нещо, а го няма (цитирам) - "вадиш си бозката и я близваш"  Tired Thinking Shocked - чудно дали може да се приложи в центъра на София!!!

Останалите, са по-добре известни бабини деветини, които повечето от вас са чували.......... Така че момичета - вземете се в ръце и действайте!  Whistling hahaha

Честит рожден ден на KVJ и само хубави мигове и приятни емоции ти желая!   bouquet

Уф, улях се - извинете!  Flutter
Tatitt, ще ме умориш  Joy ами аз вече се подстригах в събота, край, сега ако не е момче незнам  Rolling Eyes

# 98
  • Тракийка в Софийското равно поле....
.........ами аз вече се подстригах в събота, край, сега ако не е момче незнам  Rolling Eyes

Crossing Arms Сега ще си носиш последствията. Аз също - още даже не знаех, че съм бременна  Embarassed. Това дали се брои?!  Whistling

# 99
  • Пловдив
и аз така се подстригах без да знам,че съм бременна,но на видеозона е момченце  smile3504

# 100
Tatitt, е страшно ме развесели Simple Smile
Присъединявам се към майките, чакащи момиче - ха-ха, женско царство. Отрязах си косата до лактите един ден преди да направя тест за бременност съм резнала момчешките атрибути Simple Smile.

KVJ, Честит Рожден Ден - само щастие и най-вече здраво бебче, което да ви радва повече от всичко на света Simple Smile

nellito_v, аз закъснях с записването на час за ФМ за 20 г.с., а се обадих миналата седмица и ще ходя чак 23 г.с., но зависи къде ще пробваш, предполагам, че на различните места е различно натоварването.

Успех на всички, очакващи резултата и предстоящи прегледи Simple Smile

# 101
Привет, момичета! Пиша ви от морето, изкарахме в Приморско 7 дни и утре сутринта си тръгваме. Слава богу, почивката мина без проблеми, а и оттървахме големите жеги, но като гледам прогнозата пак се задават нови. Гледам, че някои от пловдивските момичета говорят за ФМ при д-р Даскалов. Аз имам час за утре следобед при него и след това ще пиша по-подробно как е минал прегледа. Също споменавате за д-р Минев. Той наистина приема в частния си кабинет на ул. Киев, както беше написал някой /извинявам се , но не помня кой/, а д-р Матев, който също работи в Селена, той има кабинет в Карлово, явно оттам е станало объркването. Аз също мисля, да се запиша при Минев, за да ходя на частно при него, а може би и да раждам при него в Селена. Това е засега от мен. Стискайте ми палци за утре, че умирам от страх!

# 102
  • Пловдив
Куин
стискаме палци всичко да е наред и чакаме утре отзиви за д-р Даскалов
в коя г.с си?

# 103
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала, повече чета.
Възнамерявам скоро да се подстрижа защото не смятам да следвам суеверия. Косата ми е нацъфтяла и не смятам да чакам съвсем да парцаляса. Но ще избера възможно най-чистия салон който успея да намеря.
Аз също се интересувам къде в Пловдив мога да отида на ФМ и преглед като цяло, така че ще се радвам на мнения за пловдивските специалисти.
И един съвет от мен към всички.
Яжте здравословни храни - мюслита, колкото можете плодове, цедени лимони с мед, ядки, мляко и сирене и т.н.
На мен ми се гади от много от тези неща, но понякога ям и насила.
Подсилвайте имунните си системи, това е много важно за здравето, нашето и на бебетата.
Лошото е че в тия жеги не може много да се движим, но яденето може да си подбираме Simple Smile

# 104
Чстит рожден ден на днешната рожденичка,KVJ,да си жива и здрава,много щастлива и да се радваш януари на едно здраво и красиво бебе! Hug

Общи условия

Активация на акаунт