Сладко МАРТенско човече за море мечтае вече!

• 10 337
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Тони аз си купих на томи тайп с две преградки и лъжичка,която се прибира в поставка на капака на купичката.От безвредните е. Струва под 10 лв . ,мисля,че към 8 и нещо беше.

Благодаря! Дано ги има във Вис Виталис. Ще поразгледам утре, като ходим за памперси.

veselina_s_p, най-вероятно за на вън ще ползвам и аз контейнерчетата на Авент. Така и така стоят неизползвани /имам комплекта на Авент с помпата и стерилизатора и куп различни шишета и контейнерчета/, но за в къщи май ще взема и комплектче, пък да видим... Peace

# 91
  • Варна
Маймунке, от април ми се възстанови цикъла и все още сме само на кърма Wink

# 92
днишният ни опит с кашата беше що годе по добре  Mr. Green,дадох му след млякото и то с любимата му лъжичка,с нея му давам капките от новороден,та според мен от 5 лъжички,в остата му да влезе една,но и това е нещо,бавно но славно за никъде не бързаме  Naughty Mr. Green,накрая му се потресе и  спряхме  Sick Laughing.
Сега като идем да му слагаме последния Пентаксим,ще питам педи дали да продължаваме така или да спра и да го пробвам по-нататъка  с пюре newsm78
Алекс-мама,дано скоро избие това зъбче  Praynig Praynig Praynig
Бодливка,честито зъбче на вас  tooth,все така пезпроблемно да излизат  Peace

# 93
  • София
Здравейте и от нас. Честито на патерица на вчерашните именници и месечинки, а и на днешните празнуващи   bouquet

Аз забравих да се пУФаля, че Калин се обърна от корем по гръб, вече няколко пъти, но все става, докато не го гледам и си мисля,  hahaha че просто някак си пада и не знам брои ли се. Иначе от вчера е мнооого гласовит, както преди все мълчеше, така сега както си седи, и започва да вика силно и се смее  Joy

Вчера ходихме до Кауфланд, Памперс Джъмбо Пак до събота са по 26 лв. Пюрета има мнооого на Ганчев, има иначе Хипп, съвсем малко на някакви Литъл Бий (пчеличка), има също Гербер и май още някакви имаше, ама не помня марката. Ето някои цени:
Хипп 125 гр. 1,95 лв.
Гербер 80 гр. 1,49 лв.
Това са най-малките разфасовки на двете марки.

И сега ще питам нещо, обаче ако обещаете да не ми се смеете. Нали се препоръчва да се почне с морков или картоф от зеленчуците. Ами то очевидно картофеното пюре трябва да се прави домашно, защото не видях да се предлага. Така ли е или аз не съм се ориентирала добре  newsm78  Помня преди време, че се коментираше какво се слага и аз се изненадах, че слагате маргарин/масло, сол и т.н., та явно е така  newsm78

Есме Вихронрав, Калин е само на кърма и сок не съм давала. Но от другия месец (6 навършени) педиатърката каза, че на всяка цена почваме захранване.

СОФИЙСКА СРЕЩА: неделя (26.07.2009 г.) от 11 ч. в западен парк - Централен вход. Носете си нещо за хапване (чешма има).
записвам: зелено човече

# 94
 Hug newsm51 txtloves
ЗАПИС И ОТ НАС. !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ВРЪщАМ СЕ ДА ЧЕТА.....

# 95
  • София - Рим и обратно
АлЕкС-мама кучешките излизат най-последни, дори след първите кътници. Ама да ти кажа, вече нищо не ме учудва, щом на едно съседче на 10 мес. му избиха най-напред задните кътници #Crazy  newsm78
Аз съм се зачудила за какво са ви тия купички, контейнери? Нали пюретата са си в бурканчета, аз директно от тях давам. Друго освен лъжички не съм си взела  newsm78 Или може би за кашите и домашно приготвените пюрета? Извинете за идиотския въпрос, днес нещо съм зациклила тотално. Обзела ме е една мирова скръб, иде ми да ревна без причина Rolling Eyes

# 96
  • София
Аз съм се зачудила за какво са ви тия купички, контейнери? Нали пюретата са си в бурканчета, аз директно от тях давам.

Ами не са ли за докато почне да се изяжда едно цяло пюре? Нали трябва да се отсипе в нещо от бурканчето при отварянето му, за да не се "заразява" с бактерии от лъжичката остатъкът от пюрето? А и нали трябва да се затопли...
Аз така си мислех и още няма да купувам купички, имам мнооого контейнерчета....

И я да ви питам още нещо, ето сега сме с Калин в кухнята, той играе на пода на активната гимнастика, а аз се правя, че ме няма и му се радвам. А се налага да пусна микровълновата за 1-2 минути. Трудно ми е вече много да го вдигам с моите кьопави ръце и се чудя дали се втелясвам, като мисля дали да го изнасям за тези 1-2 минути от стаята или просто да го оставя и толкоз... а и се е заиграл...

# 97
Кафе с мед,може би,за да се дава 2 пъти от едно пюре,че наЛИ ако се смеси с лиги не ставало за второ ядене  newsm78
Зеленко,аз знам,че се слага малко масълце,за сол не знам  Thinking
а зеленкото вече ме е изпреварила  Hug

# 98
  • София - Рим и обратно
Кафе с мед,може би,за да се дава 2 пъти от едно пюре,че наЛИ ако се смеси с лиги не ставало за второ ядене  newsm78
Ей виж, за това пък не се бях сетила newsm78 Може би има логика.

# 99

Ами то очевидно картофеното пюре трябва да се прави домашно, защото не видях да се предлага. Така ли е или аз не съм се ориентирала добре  newsm78 
[

Не четеш ,не четеш Naughty В няколко теми коментирахме ,че има -на семпер чист картов и на семпер и хип има смао морков

# 100
Веси честита ти зъбла tooth и все така неочаквано да ги намираш Mr. Green
и аз май ще си взема големите контейнерчета на Авент,накъде ги гледах 5 броя за 6 лева без капачки.

и аз не съм срещала само картоф newsm78 гледах толкова много,но не видях,може би е нямало налично,затова си купих картоф с тиква (почнах да се запасявам с пюренца)

# 101
Привет и от нас  Hug
първо да ви почерпя, че и ние днес чукнахме 5-тарката  Mr. Green

Честити месечинки и на двете госпожици от 21 март   bouquet
Ние след обяд сме на консултация, така че после ще се отчета колко е пораснал дундьо.
Весе, честито първо зъбче  Hug Когa и ние ще се похвалим - много е кисел напоследък - само реве и нервничи, даже нощно време спи много неспокойно - спи и реве милото...

# 102
Мале,Cvetka-koketka,както съм гладнаааа! Crazy

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БОРКАТА И НА ОСТАНАЛИТЕ БЕБОЦИ!!!ДА СЛУШКАТ,ДА ПАПКАТ И ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Grinning

# 103
Честити месечинки на бебоците родени на 21  Hug
Весе, честито зъбче ! Дано на всички бебоци поникнат така лесно. И нашето кръщене ще е на 22 август.
Зеленко, и аз купих чист картоф на Семпер 135гр мисля около 2лв беше.
Дайте идея за някое хотелче с басейн на поносими цени. Чудя се дали да не отидем за 2-3 дни някъде.

# 104
Аз съм се зачудила за какво са ви тия купички, контейнери? Нали пюретата са си в бурканчета, аз директно от тях давам.
Ами не са ли за докато почне да се изяжда едно цяло пюре? Нали трябва да се отсипе в нещо от бурканчето при отварянето му, за да не се "заразява" с бактерии от лъжичката остатъкът от пюрето? А и нали трябва да се затопли...
Аз така си мислех и още няма да купувам купички, имам мнооого контейнерчета....

Кафе с мед и аз съм се зачудила за същото.. С Дарина никога не съм носила купи,контейнери и прочие.Отварям буркана и давам,даже се е случвало по път за парка да купя 1-2 пюрета,само ги забърсвах отвън и да лапа. Laughing Не съм и топлила, то такава жега беше,как да и дам топла манджата.. Laughing За първите порции купувах от малките бурканчета,после от големите и да останеше нещо,аз го изяждах-нямаха време никакви бактерий да припарят до манджата. Mr. Green После бурканчето-в кофата. Peace
А това с бактерийте от лъжичката..хмм..само ще се усмихна. WinkЗа да се зарази една храна с бактерий,трябва да е седяла доста време отворена и на топло.И бактерийте от слюнката,не са ли същите,които остават по чесалки,дрънкалки и биберони? WinkНе казвам че не трябва да се стерилизират,но едва ли някой има време да го прави на всеки половин час,а и аз за себе си имам една теория-организма да се сблъсква с чужди тела,за да се стимулира имунната с-ма да гради антитела. Peace

И дуго се сетих да ви питам-щом има отук-оттам информация,че Авентските шишета са с бисфенол,сигурни ли сте че контейнерчетата им не са? Wink
Аз и Дарина изгледах с Авент,и сега имам всичко на всичко две големи шишета за хранене и едно малко за вода/сок,та смятам с тях да продължа.

Бодливка,честито зъбче на вас  tooth,все така пезпроблемно да излизат  Peace

newsm78 Нямаме още,ама дано наистина излязат безпроблемно, като на каката.

От къде да си купя от новите памперси Премиум кеър? В Била и Кауфланд няма,та ей сега мъжа ми е взел този промо-пакет на Памперс за 26лв. Иначе си бях доволна от Хъджис,но от любопитство исках да ги пробвам,а се оказа че и хъджиса е свършил в Кауфланд. Thinking

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 14:53 от БОДЛИВКА

Общи условия

Активация на акаунт