Сладко МАРТенско човече за море мечтае вече!

• 10 182
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Имам въпросче към мамите, захранили със зеленчуково пюре - запекоха ли се бебетата, т.е. станаха ли им твърди акитата? Софи по начало си акаше през ден, кашаво, ама сега взе през 2 дни да ака и то твърдичко newsm78

За олекотена количка и аз съм се замислила. Нашата също е огромна, тежка, комбинирана,  не е удобна за пътуване. Но сега се чудя каква да е. Гледах една Hauck лятна в Хиполенд, знам че са страшна марка, нямат грешка, ама докато се начудя са я купили (нещо не се намират Hauck вече). Сега съм харесала една на АБС дизайн, пак лятна, но не знам що за качество са?

Като запохнах да давам на Светланка пюрета не ми беше акала може би два дена подред. до този момент си акаше по два пъти на ден. От около седмица вече си ака редовно, всеки ден, понякога по два пъти. Първите акита бяха отвратително зелени, сега се регулираха. Стават такива само като й давам броколи. За да не се запича започнах да давам и сок от круша, пък да видим дали ще ака по-често. Акито вече й е твърдо, не като преди бозаво Laughing

Лятна количка си взех преди два месеца, че и повече. На чиполино е, и се преродих. Комбинирана е адски тежка и като чучнеш и детето ставаше мазало. А тази е лекичка и нямам проблеми. Единственото е, че има само две положения на гръбчето, но малката вече иска да седи, така че и това не е проблем. Сама си взех белята като я вдигнах в градинката да яде. Оттогава не иска и в кошарката да лежи.

Малката си е удвоила теглото, роди се 3450, а преди месец беше вече 6700, във вторник ще видим как й се отразяват пюретата. Така като гледам бузите, здраво сме качили

# 196
На мен педката когато Иво ревеше по цяла нощ ми изписа Дормокинд. Хомеопатични са. И на Иво му действаха. Дават се при нужда а ако е много тежко положението 3*1 на ден. Ако искате питайте вашите педки Peace

# 197
Здравейте мамитааа.
Честито на всички бебоци с месечинки
Ние днес бяхме на консултации качили сме 700 гр. и 4 см. - та сега сме 7400 гр. и 65 см.
От вчера започнахме зеленчуковите пюрета.Ама само какъв рев беше като спрях да му давам Joy
Неможаха да ни сложат ваксината защото се оказа че няма 30 дни от последната и ще трябва пак да ходим.
Ами засега от нас толкоз Hug

# 198
Аз пак не съм честитила месечинките Rolling Eyes
Хайде да са ни живи и здрави бебоците!!!

Ние ходихме до Хит за пюрета, та на пазарих за 1 месец напред.

за захранването- ние не си бяхме удвоили теглото. Даже леко сама си измества яденето и май ще махаме още едно. Та ще стане 4 пъти на 5часа.
за акото- ние откакто сме на пюрета и сокове, акаме по 3-4 пъти на ден. Не се е запичала до сега. Понякога са твърди, друг път по-течни и цветни.
за активните гимнастики- вие сега купувате, а на нас вече ни писна там.
за количките- и аз ще купувам догодина лятна. Сега се качих до 4ет пеша с количката и ми излезнаха ангелите.

Ние сме големи скици от вчера. Издава едни звуци като делфин и много се кефи. Сега уж лежи на активната, но се обръща по корем и се нервира, че не може да си извади ръката, а като я извади се ядосва, че не може да пълзи.

Хайде ще се къпем и по леглата.
Лека и мека  Hug

# 199
Ехоо  wavey
подред
Честито на порастващите с още 1 месец съкровища  bouquet да са ви живи и здрави  Hug
ние още се мъчим да ядем каша,на обяд,по скоро му е смешно,отколкото вкусно,само се смее като му се изцапа носа и като му подам лъжичката,другото отива по лигавника  Joy
Алекс-мама,честито ви придобивка ,хареса ли му на Алекс?Щото на нас и поредният опит за веселба не се получи  smile3515
днес получих бънжито и килимчето,като го сложих първия път рева до бога (но мъ се спеше и беше мн изнервен,таможе и от това да беше ),после се събуди и хоп на килимчето,уви само направи хммм... и се обърна на другата страна ,после пробвах пак в бъджито,гледаше учуден наоколо,закрепихме го на двора,има една тръба и стана идеално,но и това не му достави голям кеф  Laughing,та така,малък е още,аз много бързо искам да расте и да се впечатлява от това,онова,но не става така  Naughty
иначе  беба вие като сте в бънджито стига ли земята  newsm78,нашия е мнооого далече от нея  Joy,аз го полюшвам нагоре-надолу  Laughing
И аз съм за лятна количка,да видим кога  newsm78
Глафира,коя на чиполино купихте,аз съм се загледала по Омнията,но съм в чуденка,нещо не я харесвам тая
марка  Thinking
спряла съм се и на Косато,имат 2 хубави модела на прилични цени,с пълно легнало и само 6 кг  Peace

# 200
  • София
 Здравейте!
 Гледам една от основните теми пак е захранването и лично за мен - полезна. Peace
 Ние сме в критично положение с хемоглобина..не знам какво ще се случва, обзема ме отчаяние, всичко ми се струва неясно и дори не знам какво да напиша..

# 201
  • София
Здравейте и от нас. Днес чух, че било голяма жега "из града", но ние се крихме с едно майче цял ден из парка и така не я усетихме  Mr. Green

Таквоз... абе какво е това растително масло от рапица  newsm78 Нали дадохте акъл за пюре картоф - на Семпер, ама там има ей туй нЯщо...

GalinaG24, получих всички пари за юни - от болничен и от декларация. Всичко е точно и до сега не съм имала проблеми никакви.

*Elle*, какво каза лекарят за хемоглобина, какви са тези черни мисли. Доколкото помня ходенето на Витоша качвало хемоглобин, та се замислям за среща на Витоша да направим, ама ще е малко по-сложно... но ако има навити, освен мен...

СОФИЙСКА СРЕЩА: неделя (26.07.2009 г.) от 11 ч. в западен парк - Централен вход. Носете си нещо за хапване (чешма има).
записвам: зелено човече, ?Елвинг, Тони_ст
Гледах прогнозата за времето, че някакви дъждчета има за неделя, споделете мнение....

# 202
Здрасти и от мен. Аз Денис го захраних като наавърши 4 месеца .Сега сме на 3-ти плод.Карам по 6 дена от един компонент.Да питам кайсия мога ли да давам? И след нея си мисля да почвам зелнчуковите,като почна от морков или картов.Сокчетата ги давам от 3м и 11 дни навършени.Днес почнах да цедя сок от сини сливи(харесва му).От пъпеш не иска да пие-не беше хубав нещо.
 И ние активната гимнастика много не я ползваме.

Зеленко http://www.brevoil.com/bg/products/vegetable/rapeseed.php

# 203
kikoikris  защо не опиташ да даваш кашата от шише. Тя нали става течна като я оставиш след 5 мин.Ние така правим и яде по малко.
Кайсията се въвежда доста късно. 10 12 месеца.Заради мъха.
Елле какво казаха докторите?Какво ще правите да го повдигнете?
Много играчки ми се струва че купувате за бебоците. Ние имаме само шезлонг и въртележката над леглото и не им обръща много внимание вече. Все сме на вън и си играем ние с нея. Може би за зимата може и да вземем нещо за игра.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 22:32 от asturiana

# 204
asturiana Мерси,значи ще започвам направо зеленчука.То май освен слива,ябълка и круша няма какво друго да давам толкова рано.

# 205
  • Стара Загора
Светле манго също можеш да даваш  Peace

# 206
Във наща схема пише и сок от портокал. От 5 месец. Банан.

# 207
Светле манго също можеш да даваш  Peace
Ееех как ми се прияде на мен  Embarassed Embarassed Embarassed

# 208
Забраняват ягодите , кивито и пъпеша до годинка.

# 209
kikoikris  защо не опиташ да даваш кашата от шише. Тя нали става течна като я оставиш след 5 мин.Ние така правим и яде по малко.

Ами знам ли  newsm78,нали уж идеята е да се научи да яде с лъжичка и по гъста храна,поне така си мисля,ако му го дам от шише нищо няма да усети  newsm78,още не ми се иска да замествам хранене,но то се видя,че първо ще ''Захранвам'' после ще ''храня' Laughing,сега като е опитал каша,след 1-2 седм ще му дам и пюре и така,малко ми е умотано,ама все ще се захраним,няма къде да идем  Mr. Green
иначе вечер му слагам 1 лъжичка в млякото да не се буди за АМ и за сега има някакъв ефект  Peace

Общи условия

Активация на акаунт