За олекотена количка и аз съм се замислила. Нашата също е огромна, тежка, комбинирана, не е удобна за пътуване. Но сега се чудя каква да е. Гледах една Hauck лятна в Хиполенд, знам че са страшна марка, нямат грешка, ама докато се начудя са я купили (нещо не се намират Hauck вече). Сега съм харесала една на АБС дизайн, пак лятна, но не знам що за качество са?
Като запохнах да давам на Светланка пюрета не ми беше акала може би два дена подред. до този момент си акаше по два пъти на ден. От около седмица вече си ака редовно, всеки ден, понякога по два пъти. Първите акита бяха отвратително зелени, сега се регулираха. Стават такива само като й давам броколи. За да не се запича започнах да давам и сок от круша, пък да видим дали ще ака по-често. Акито вече й е твърдо, не като преди бозаво

Лятна количка си взех преди два месеца, че и повече. На чиполино е, и се преродих. Комбинирана е адски тежка и като чучнеш и детето ставаше мазало. А тази е лекичка и нямам проблеми. Единственото е, че има само две положения на гръбчето, но малката вече иска да седи, така че и това не е проблем. Сама си взех белята като я вдигнах в градинката да яде. Оттогава не иска и в кошарката да лежи.
Малката си е удвоила теглото, роди се 3450, а преди месец беше вече 6700, във вторник ще видим как й се отразяват пюретата. Така като гледам бузите, здраво сме качили