Кодове за Ларедут - 32

• 45 677
  • 688
  •   1
Отговори
# 225
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
пробвах да пусна пекарната от страия акаунт, който ползвам- не се хваща. цената стои 65 евро  Weary
най - тъпото е, че в момента нямам карта, с която да пусна поръчката от новия акаунт.
някой може ли да ми каже докога е валиден кода?

# 226
този код ми се хваща, но не ми дава подарък  newsm78

Даде подаръка като сложих хлебопекарната от линка даден няколко поста по горе  Peace Ако искаш разгледай какви символи има за да прецениш какво трябва да имаш в кошницото, на мен не ми е ясно.

П.П.......... и ми се хваща  и става 10 евро на акаунт от който съм направила 1 поръчка, на другите не се хваща.

# 227
  • Пирдоп
на мен ми се хваща на акаунт с 2 поръчки и ми дава и подаръка

# 228
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
на мен ми се хваща на акаунт с 2 поръчки и ми дава и подаръка

28894- какво е условието за подаръка, че на ме не ми го дава newsm78

# 229
  • София
Предполага се,че е тази хлебопекарната    -за 750 и 900грама,с отложен с 1ч. старт (или нещо такова  Embarassed) +купа и мерителна лъжица.
И все пак,явно има ограничение в теглото,защото преди малко пробвах с втория линк за хлебопекарната и станаха 2 броя в кошницата + 2-3 блузи от новата колекция за проба на кодовете  и ми излезе този надпис- Poids Commande supérieur à la limite autorisée.-   
Поръчаното тегло надхвърля лимита.

dtra,още не знам какво е условието за подаръка,мисля,че на повечето не го дава.

Код 64432 --40% от текстил,-20% от колекция Есен/Зима + подарък-сервиз Pop Design от 12 части,в кошницата ми го изписва така- VAISSELLE-ANIS-FUSHIA-. Rolling Eyes Преводача ми го превежда като Промивачка.  hahaha
Валиден е до 14.08.2009г.
този код ми се хваща, но не ми дава подарък  newsm78

Поправям се-подаръка ми го дава при минимум 4 артикула от новата колекция.Също и намалява,но само ненамалени от същата колекция.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 23:43 от Evа

# 230
# 231
  • София
Код 83771 -25% от предпочитани от колекция Е/З 09/10 и -20% от останалите  + подарък -пътна чанта в синьо и сиво SAC DE VOYAGE - bleu et gris Валиден ог 22.07 до 31.08.09г.

# 232
И на мен ми се хвана пекарната. Пета поръчка ще ми е Peace

# 233
Д smile3530Дали ще е хубава тази пекарна

# 234
момичета има ли още ранички найк?  Thinking не открих код от първия пост  Thinking

аз пуснах за куфар ами пратиха раничката
с кой код и розова ли е?
Ако някой има излишна РОЗОВАТА РАНИЦА НАЙК и я продава да ми пише  Praynig

Може ли тези на киото им се хваща хлебопекарната да пуснат линк на артикулите в кошниците  , имам акаунт с 1 поръчка и не ми хваща кода! Лично ли ви е пратен newsm78

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 08:42 от veni-b

# 235
Да не ви изпусна, но мисля да пускам поръчка след намаленията.

# 236
  • София
Момичета,имам само кръгли цени,пробвах доста кодове и нестава за бд или подарък,кажете ниякой код дето става
И тази машина за хляб,хубава ли е и може ли код и реф.номер

за да се хванат кодовете за БД трябва да има поне 1 артикул които да не е с кръгла цена

За пекарната, пробвах от всичките ми акаунти и на нито един не се хвана  newsm45 smile3511 smile3515

# 237
  • София
Аз мисля, че не е пекарната която показвате. От миналата година успях да си поръчам и ето темата за нея: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322167.0 Прави хляб от 400 грама. Мисля че в темите от началота на тази тема ще има някъде снимка.

# 238
  • София
На мене също не ми се хваща на нито един акаунт кода за намаляване на машината за хляб.
Разгледах темичката и открих снимки /извинявам се на потребителките, че ползвам техните снимки/:
http://www.inabg.snimka.bg/album.php?album_id=282504&pid=7442783

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=7220186

# 239
  • София
Аз мисля, че не е пекарната която показвате. От миналата година успях да си поръчам и ето темата за нея: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322167.0 Прави хляб от 400 грама. Мисля че в темите от началота на тази тема ще има някъде снимка.
Ето какво пишат за нея и за кода във френския форум-

code parrainage machine de pain redoute pour le parrain
pétrissage mélange et cuisson de pains de 750g a 900g
fonction maintien au chaud 1h
livré avec tasse et cuillére de mesure
pour l'amie elle profite de :
-20% de reduction sur toute sa commande sauf page rouges et prix rouges et prix malin
+le service a café 8 piéces en grés coloris gris et rose et prune
et son catalogue 2009/2010 offert

code cadeau 28894 et réference 6724094 sur la redoute

et une participation de 10 euro demandé

Общи условия

Активация на акаунт