Кодове за Ларедут - 32

• 45 689
  • 688
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
вече минаха 24 часа а няма нищо трябва ли да се притеснявам

# 151
вече минаха 24 часа а няма нищо трябва ли да се притеснявам
Аз си изпратих покана от акаунта на сестра ми и си  получих 10евро на email -а който посочих ,че каня,първо обаче се регистрирах ,като попълних формата ,която получих на email-a.

# 152
  • София
23353 - 20/50 евро + БД от новата колекция (без при мини, нувоте, при руж и албанците)
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ba6b4e6d63ca33375f

# 153
момичета има ли още ранички найк?  Thinking не открих код от първия пост  Thinking

# 154
здравейте направих си втори акаунт заради прахосмукачката и дори си пуснах вече първата поръчка.
на имейла на първи акаунт получих код за 5евро, но на втория още не съм получила за десетте
Трябва ли да чакам да ми пратят или аз трябва да направя нещо
а през линка за покана ли се регистрира?

# 155
  • В La Redoute и по света
здравейте направих си втори акаунт заради прахосмукачката и дори си пуснах вече първата поръчка.
на имейла на първи акаунт получих код за 5евро, но на втория още не съм получила за десетте
Трябва ли да чакам да ми пратят или аз трябва да направя нещо
а през линка за покана ли се регистрира?
Вероятно да, след като е получила кода за 5 евро, иначе няма да го получи.
Според мен им пиши, и кажи, че приятеля ти си иска кога от 10 евро.

# 156
Днес забелязях че като сложа този панталон http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9141669& … ;ksource=-1 и код 30813 ми дава безплатна доставка  Grinning ако на някой му върши работа.

# 157
Пиша с молба за помощ  !
След 20 писма от моя страна днес видях това:

Pour parrainer vos proches, vous renseignez leurs coordonnées ci-dessous.
Dès que vos filleules sont inscrits sur le site, vous recevez vos premiers avantages.
Dès que vos filleules ont reçu leur commande, vous recevez encore des chèques achat.
 COMMENT LE PARRAIN UTILISE SES AVANTAGES ?
Après l'inscription de votre filleule, vous recevez un premier chèque achat de 5?*. Lorsque votre filleule a passé et reçu sa première commande avec son chèque achat de 10?, vous recevez alors un chèque achat de 20 ?. Cette réduction est valable sur tout le site laredoute.fr.

COMMENT LE FILLEULE UTILISE SON CHEQUE ?
Votre filleule reçoit un mail de parrainage et clique sur un lien d'inscription. Une fois son inscription enregistrée, votre filleul reçoit son chèque achat de10?* qu'elle doit tout simplement utiliser lors de sa première commande. Cette réduction est valable sur tout le site laredoute.fr*.

*Selon conditions indiquées dans le mail de réception de l'offre.

Date Filleul Statut Chèque-cadeau
21/07/2009  SOTIROV SVETОSLAV  Adresse e-mail validée  CHEQUE ACHAT 5? 
25/06/2009  STEFANOVA NADIA  Filleul actif  CHQ ACHAT 20?

Писах им писмо с прикрепена фактура за 20те евро, после писах писмо с искане на ваучер. От тях едно и също стандартно писмо (проформа) и толкова.
Моля , някой, който е минал по моя път да ми обясни какво точно трябва да направя. Има ли смисъл да се занимавам с тези ваучери или само си губя времето. Може и на лични. Благодаря от сърце на всеки отзовал се  bouquet.

# 158
Всички кодове за намаление в евро намалят от първоначалната цена, нали? Поръчвате ли вече от новата колекция или ще се появят и други кодове?

# 159
момичета има ли още ранички найк?  Thinking не открих код от първия пост  Thinking

аз пуснах за куфар ами пратиха раничката

# 160
  • Пловдив
Момичета,знаете ли дали има ограничение в количество за поръчка-пускам 15 артикула и ми отказва newsm78

# 161
Момичета,знаете ли дали има ограничение в количество за поръчка-пускам 15 артикула и ми отказва newsm78

Ограничението е 25 артикула. Причината е другаде. Какво съобщение ти изписва?

@dona_leone, това е стандартния мейл, който ти изпращат. Напиши им по-остро писмо, че вече си изпратила копие на фактурата с която поканения е пуснал поръчка, и си чакаш ваучера, да спрат да те разиграват.
Пиши им, че си наясно с процедурата и вече си я изпълнила. Спомени и времето, когато си изпратила фактурата, и че не е редно да са некоректни.
Това мога да те посъветвам. Ако някой има по-добра идея, да сподели.
П.С. Пиши директно на Сабине, не на контактната им форма. Щом си пращала фактурата, значи й имаш мейла.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 09:32 от Unicorn

# 162
  • Пловдив
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Това ми изписва  Confused Явно не приема картата - имам 16 артикула
Извинявам се-наистина не прецених,че въпроса ми не е за тук-мерси за отговора  Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 10:34 от elena763

# 163
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Това ми изписва  Confused Явно не приема картата - имам 16 артикула
Каква ти е картата ? Между другото, това е темата за кодове, не е редно да задаваш въпроса си тук. Темата за всичко свързано с поръчка, проблеми и обсъждане е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413924.new;topicseen#new

Ако картата ти не е виза електрон или кредитна, няма как да стане. Ако е виза електрон на ОББ - също няма как да можеш да я ползваш.
Ако си внесла парите скоро и то в клон на друга банка, различна от тази, на която ти е картата, парите може да не са осчетоводени още.

# 164
  • Бургас
ами аз им писах за тези 10 евро и в отговор ми пратиха линка за хелп
Hi,
I have a question
"Valentina Raeva vous propose donc de vous parrainer à la Redoute et de vous faire profiter de votre chèque d'achat de 10 ? valable sur laredoute.fr"
How can I get them

Cher Client,

L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.

Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Merci de votre confiance.

A bientôt ...

P.S : Si votre demande concerne un dossier déjà en cours, merci de nous rappeler dans votre message tous les éléments concernant ce dossier.    
     Julie Areski

Общи условия

Активация на акаунт