Кодове за Ларедут - 32

• 45 618
  • 688
  •   1
Отговори
# 645
   Току що успях да си сложа нещо в кошницата Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 10:17 от Тedy

# 646
Аз днес си направих нов акаунт и тази вечер успях да си пусна поръчка с машината за хляб и ето тази мъжка блуза  http://www.laredoute.fr/vente-pull-raye-col-v.aspx?productid=324 … =1&vsn=lesaub

# 647
Куфара наличен ли е или изпращат друго вместо него

# 648
Да ви се оплача:
От вчера се опитвам да си пусна хлебопечката от нов акаунт и с новия "фейс" на ларедутковците не мога да си "закача" нищо в панерчето. Бутона "Ajouter au panier " ми е неактивен   smile3515 newsm61 smile3511 smile3511
Реших , че проблемът е в моят компютър, но не ......  пробвах на още 4 и си е все същото - а си искам и аз машинката  newsm45
Само при мен ли е така!?
Мила бутона е неактивен, когато не си избрала номер или цвят от дадения артикул... избери си номер и цвят и ако го има наличен, то розАвия бутон ще стане АКТИВЕН  Hug

# 649
Да ви се оплача:
От вчера се опитвам да си пусна хлебопечката от нов акаунт и с новия "фейс" на ларедутковците не мога да си "закача" нищо в панерчето. Бутона "Ajouter au panier " ми е неактивен   smile3515 newsm61 smile3511 smile3511
Реших , че проблемът е в моят компютър, но не ......  пробвах на още 4 и си е все същото - а си искам и аз машинката  newsm45
Само при мен ли е така!?
Мила бутона е неактивен, когато не си избрала номер или цвят от дадения артикул... избери си номер и цвят и ако го има наличен, то розАвия бутон ще стане АКТИВЕН  Hug
Не е проблема в избора на цвят или номер. Аз от сряда опитвам, като си избирам и цвят и номер, но ми прави същите проблеми. Също не ми показваше кои номера са налични. Тази вечер пробвах и всичко си работи нормално. Явно е имало проблеми със сайта. Peace

# 650
# 651
И от мен един за добро утро !  Peace
42978 - БД над 60Е
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b005f2cc3d576b90c0

# 652
Добро утро момичета!
Ето един код от мен http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e4605668c833ed345c
42927 БД над 60е Офертата е валидна до 27.80.09г.
За новата колекция FEMME, LINGERIE, BEBE, ENFANT, ADO, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE, MOBILIER/ DECO, BEAUTE, TAILLISSIME, ANNE WEYBURN  и  AM PM.Тази оферта не е валидна за пратки и CD-та. Не може да се комбинира с други оферти.

# 653
Момичета искам да се пробвам с машинката за хляб, но за първи път ще ползвам референтен нимер и въпроса ми е :в първото поле въвеждам номера, в третото количеството (1), но във второто поле какво да въведа???

# 654
  • Ботевград
Нищо няма да въвеждаш във второто  Peace то е за размера, например при дрехи или спално бельо, в случая остава празно.

# 655
Момичета искам да се пробвам с машинката за хляб, но за първи път ще ползвам референтен нимер и въпроса ми е :в първото поле въвеждам номера, в третото количеството (1), но във второто поле какво да въведа???
нищо
ако трябва да избираш нещо там, ще ти даде падащо меню след като потвърдиш
но за амшината не би трябвало да има опция за размер  Laughing

# 656
благодаря ви

# 657
Да докладвам. Получих си на 07,08 машината която бях поръчала на 27,07. Към нея имах и едни тениски които още не съм получила  Rolling Eyes Машината е супер  Simple Smile даже веднага я включихме и метнахме едно хлебче, Стана чудничко, мъжо заяви че вече неиска и да чуе за купешки хляб  Simple Smile Остава и тениските да си получа и всичко ще е ок Wink

# 658
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Да ви се оплача:
Само при мен ли е така!?
Не е проблема в избора на цвят или номер. Аз от сряда опитвам, като си избирам и цвят и номер, но ми прави същите проблеми. Също не ми показваше кои номера са налични. Тази вечер пробвах и всичко си работи нормално. Явно е имало проблеми със сайта. Peace

пробвай да смениш браузъра.
при мен се случваше същото, когато ползвах експлорер. като почнах с мозила всичко се оправи

# 659
Момичета извинете ме за глупавия въпрос ,но прие ми машината за 10Е с една мъжка блуза ,общо 23 Е. Само че отгоре ми стой червен надпис

Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier

мога ли да я пускам спокойно така или няма да стане???

Общи условия

Активация на акаунт