НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 19 096
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Жу, аз вчера си купих формички за тарталети  Crazy
Довечера ще ти ги снимам. Ако не намериш и те устройват, мога ти взема и да ти ги пратя по пощата. Останаха още 4 пакета в магазина. /по 6 бр е единия, 1.80 лв е пакета/
Гале, само сутрин ли е това разстройство, много странно  newsm78 Ами какво да ти кажа, аз в такива случаи /когато не е в съвсем остра фаза/ не се ограничавам само с лечебно мляко, но  давам само запичащи храни /нищо разхлабващо/ - попара без масло, препечен хляб, печени ябълки, ориз, оризова вода, морковена супа или пюре, варени картофи, солети... Също и ентерол, хидрасек или смекта.
Два-три пъти, при голямата, съм допирала и до една чаена лъжичка сурово нишесте, разтворено в малко вода и така се пие с лъжичката, на глътки, през деня. При нас е помагало, пресича веднага. Но понеже никога не съм се допитвала до педито за това /въпреки, че го знам от друг лекар/ не смея да го препоръчам с чиста съвест  Blush Ако искаш, питай вашата докторка и евентуално опитай.
Лилчо  Hug
Хайде чао, че отивам на педикюр, да се разкрасявам  Mr. Green И после на зъболекар, бррр  Sick

# 31
Арабелка - ДА - само сутрин ака /като пяна едно такова/, ама не ще да яде нищо бееее, супичка му направих от картофче, морков, джоджен сложих и фиде, всичко тпва трябвало, пасирах го,,.. като види лъжицата и бяга, иска кис.мляко само и сочи и дърпа от хладилника. Ама то не трябва. Пи 1/2 смекта до сега ще му набутам и другата през деня. Ще опитам със суровото нишесте , АКО има нужда де.
МЕРСИ ..  Simple Smile

# 32
ЕЙ ПРИВЕТ МОМИЧЕТА.
ГАЛЕНЦЕ ДАНО МАЛКИЯ ПО-БЪРЗО ОЗДРАВЕЕ.ПРОБВАЙ ДА СКРИЕШ КИСЕЛОТО МЛЯКО В ХЛАДИЛНИКА.КАТО ОТВОРИ НИКИ ДА ВИДИ ЧЕ НЯМА.А В ТАЗИ ЖЕГА НОРМАЛНО Е ДА НЕ ИСКА СУПА,ВЪПРЕКИ ДОБРОТО ТИ ЖЕЛАНИЕ ДА МУ СГОТВИШ.ГАЛЕ КАК МИ Е ДОМЪЧНЯЛО ЗА ВАС.МОЖЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА ДА СЛЕЗЕМ С МЕТРОТО ДО ПАРКА,АМА ТО ВИЕ МАЙ ЩЕ ЗАМИНАВАТЕ ЗА ВИЛАТА ,НАЛИ?
ЖУ И ВИЕ ЛИ СТЕ С ТЕМПЕРАТУРА?МИЛИЯ.ДАНО БЪРЗО СЕ ОПРАВИТЕ.ПО ВЪПРОСА С ТАРТАЛЕТИТЕ И ФОРМИЧКИТЕ,ВИЖ В МАГАЗИНИТЕ ЗА 1 ЛЕВ,МОЖЕ И ДА ИМА.АКО НЕ НЯКЪДЕ В НЕТА ЧЕТОХ ЧЕ ПОЛЗВАЛИ ЧАШИ ЗА РАКИЯ.АКОИСКАШ МОГА ДА ТИ ДАМ ЛИНК,АКО НЕ НАМЕРИШ ФОРМИЧКИ.
ЗА ПИШКАНЕ ПРАВИ:ДРАГО ПОКАЗА НА МИТКО КАК СЕ ПРАВИ НО ТОЙ ГО ПРАВИ САМО КАТО ВЛЕЗЕМ ДА СЕ КЪПЕМ.ИНАЧЕ СИ ХОДИ НА ГЪРНЕ И СМЕ МНОГО ДОВОЛНИ ОТ НЕГО.
СЕГА ВИ ОСТВЯМ.МАЛКИЯ СПИ.А АЗ НЯМАМ НИЩО ЗА ПРАВЕНЕ И МИСЛЯ И АЗ ДА СЕ ИЗЛЕГНА С "КРЪСНИКА"В РЪЦЕ.СРАМОТА Е ЧЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ГО ЧЕЛА.
П.П.МИТКО Е ВЕ4Е ДОБРЕ.НЯМА ТЕМПЕРАТУРА ОТ ПОНЕДЕЛНИК.ДАЖЕ ДНЕС ЗАПОЧНА И ДА СЕ ХРАНИ И ДА ПРОЯВЯВА ЛОШИЯ СИ ХАРАКТЕР И ИНАТ.

# 33
  • София
Гале, аз за ориз знам. Оризова вода му дай да пие, ако не ще да яде. Иначе нали и аз казах, вече няколко дена митко почти нищо не хапва. Мислех, че нещо му има на гърлото, но в парка всички майки на малки и големи деца казват, че не се хранят децата. Моя поне цока. А щом твоето хлапе има диария, може да не яде, за да се предпази. Когато болно дете отказва храна, се предпазва от внасяне на бактерии в организма чрез храната.

# 34
Черпя по едно питие за разхлаждане - днес имаме годишнина от сватбата с милото:

# 35
честита годишнина лилчо!много семейно щастие и любов ви желая.

# 36
  • София
  grinning039 много поздрави от морето  Heart Eyes Ние си изкарваме чудесно, печем дупета и коремища  Mr. Green Кари не е много фен на морето, само на пясъка виси, но всеки ден имаме по малко напредък. Днес ми позволи да я измия във водата, естествено държайки я на ръце, за да махнем пясъка. Предполагам, че след ден-два вече ще се цамбурка наравно с другите деца "на плиткото"  Laughing

Не мога да не ви се оплача, че вече имам няколко стрии, точно на същото място като предния път и ми излизат точно в същата седмица на бреченността  #2gunfire Гадост  Tired

Лилчо, честита годишнина   bouquet

Бързо оздравяване на всички болнички и дано вече няма вируси в нашата темичка   Hug

До скоро и целувки  bye Flowers Sunflower

# 37
  • някъде там
Гале направи оризова вода на 2л. вода 1с.л ориз вариш докато остане на половина и друго ''бабешко'' нишесте разтворено във водичка, дано помогне можеш да му даваш от специалните сокчета за разстр-во май на ХИП и морковане супичка  Hug Heart Eyes оправяйте се бързо

# 38
Гале дай друагата половина от Смекта,ще го пресече и му направи препечена филийка и съвсем маалко масълце,колкото да не  много суха,това ще му помогне мисля.
Рени как е Емата,добре ли е?

# 39
  • София
Лилчо, честита ви годишнина   bouquet
Утре ще пробвам със Стефан да пообиколя "левчетата" за формички и дано открия, че ми трябват за неделя.
Стефан още спи, като стане и излизаме навън.
  bouquet

# 40
Лилчо, честита годишнина  bouquet

Арабела, я кажи от къде ги взе тези формички, че и на мен ми трябват подобни Hug

# 41
Лилчо - честита Годишнина миличка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бъдете щастливи, нека цари разбирателство в дома ви и много любов и усмивки, а скоро със 2-то бебе ще е още по-весело и пълно у дома ви Simple Smile Ксмет във всичко.
Мерси милички/ за включилите се/, ще направя всичко, което сте ме посъветвали. Изпи си цялата Смекта, филийката надали ще изяде, защото не искаше предните дни, но ще опитам, всичко си седи в купичките и така...., само солетите си ги хруска с кеф.
Аз днес нищо не съм яла, че чух сутринта Гала/ в На кафе/ да споменава за лунна диета и до 20ч да не хапваме, че реших да я спазя, ама доста нагорно ми идва вече, умирам от глад, АБЕ гладна съм бе Simple Smile  Joy Joy Joy
Айде бай, отивам да варя оризовата вода сега....  Peace

# 42
гале тя луната диета е от в4ера ве4ерта в 8 до днес ве4ерта в осен.и аз мислех да я правя ама с моето ниско кръвно не посмях.

# 43
ооОООооооо, значи нищо не съм направила, вчера доста сед 20ч хапвах китайска храна, а днес едва щях да издържа до 20ч. Ударих едно кремче от хладилника, на Ники е, ама той нали сега не ги яде, че аз му видях сметката. МАруска - питаше ме за другата седмица дали ще си ходим към вилата, да.-ама незнам кога, през седмицата или в края. Айде ще се разберем нещо. Peace

# 44
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=400811&pid=13706937
тва е митко как мие чинии.бегаме на вън че ще ме подлуди.довечера и клипче ще ви пусна.
гале може и в понеделник да се видим ша са уговорим

Общи условия

Активация на акаунт