Таш, синеоко викаш третото ще е - а дано, че ако трябва да почетвъртваме направо ще се абонирам за Наречен

Арабела, аз пия волтарен на таблетки - май помага. Мажа се с диклак и фастум гел. Обаче снощи се подредих наново. Тъкмо взе да ме отпуска и като взех да вдигна Стефан и така ме сряза от едната страна и ми се схвана крака...та сега с нова сила...ужас. Май ще ходя на масаж.
Сладурка, според мен са си идеални крачетата на Ивчето. И на Стефан изглеждат по същия начин.
Да ви кажа аз на почивката успях да прочета една книга на басейна под чадъра
та нищо не е невъзможно. Много ми се смяха как си взимам книжката, ама ето на...успях 
Днес няма да имаме майстори в нас - съхне. Утре се надявам да сложат паркета и да приключва тоя ремонт, че ми писна.
Другият понеделник планирам градинско парти, та сега се чудя какво да е менюто. Та по този повод - някой да е виждал формички за тарталети, че нещо не мога да си открия. Обиколих всички дом. потреби в района и няма

Юлче, ми тъй де - детето мисли в переспектива

skrech , Стефан има апетит за 10. Яде всичко, по всяко време и по много. Но обикновено в жегите децата отказват да ядат и минават на сокове почти изцяло.
Отивам да се пробвам да просна прането. Ако остана надвесена над простора и не мога да мръдна после, дано не пече много, че ...
Вчера ме "светна" за ваденето на паспорт за малки човеци и днес подадохме. Даде ми и друга много добра идея за "международна здравна карта", но за жалост няма да имаме време да извадим преди да заминем
Нищо по-нататък 
) за крачетата. Въпроса след някаква възраст да се обърне внимание
) когато Лена е с разтройство давам само: лечебна Хумана, солети и обикновенни бисквити. Нито хапка от нещо различно. И за два дни овладяваме положението. Аааа и ентерол по два пъти на ден
) 
Дано се оправи скоро кръста

Научила се е да казва,че ще ходи на "мое"(море),плануваме към 10-ти август,но да видим де. Засега си хапва мноого добре,даже повече отколкото трябва и все тежки храни,ама карай..моите манджи за нея също ги уважава някой път.Има периоди,в които нищичко не хапва по цял ден