НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 906
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Pierrefonds, CA
Здравейте !

Бързо да оздравяват болните дечица !
Лилчо, 4естит рожден ден и 4естито кръщене на Васко ! Да сте здрави !
Шлябада, 4естито за работата ! Много успехи !
Рени ,късмет и на теб !

НИе сме ок, заминаваме си след няколко дни Shocked Shocked Cry

До скоро, приятно изкарване на остатъка от лятото !  Hug

# 256
Дъжда ли ви отнесе?

Ели, тази събота и неделя ще си бъдем в Пловдив, искаш ли да се видим (надявам се да ме прочетеш  Laughing)?

# 257
  • Pierrefonds, CA
ok,ok Iul4e..shte ti pusna gsm na l.s., za subota,oba4e  Embarassed

# 258
  • София

Ние цял ден нямахме интернет  Crazy

Рени, успех за теб и лека адаптация в яслата на дтенце! По принцип третият ден е критичен, защото осъзнават, че не е за малко, а е всеки ден. При Любака всичко беше ОК и нямахме критични периоди, пожелвам го на всеки!

Ние изкукваме у дома...децата изкукуригаха и аз покрай тях  Laughing

# 259
  • Хасково
Привет!

При нас все още не вали, цял ден е такъв задух sweating. Добре, че комшийката ни съжали и ни взе със Стела, та ходихме до нейното село. Въздухът там е различен - живее се! Стела подскачаше след кокошките, гонеше котката, бабата ни нахрани и си дойдохме Mr. Green

Рени, успех и от мен! newsm10

Днес Стела цял ден повтаря "аз гойям такток" в превод - аз съм голям трактор #Shocked Купих и една книжка, има един трактор в нея нарисуван и явно много я впечатли таз машина и сега си имам трактор в къщи Mr. Green На обяд преди да заспи ми взе телефона и заяви, че ще се обади на тати. "Говори" доста дълго с него (половината неща не ги разбрах Crazy) и накрая с театрален жест се обърна, подаде ми телефона и каза "Той не чуа, стианна йабота" Joy
Такива ми ти работи при нас...
Пожелавам ви спокойна и прохладна нощ Hug

# 260
Рени, успех и за детенце и на теб Peace

Ели, лек път  Hug

Весе, много говори Стела   bouquet Браво на детенцето  Grinning И хубава разходчица сте си спретнали  Heart Eyes

Марианка, и вие сте имали приключения  ooooh! Айде дано не повторите този сезон  Peace

Ние явно ще пропуснем морето и тази година, а бях толкова уверена, че ще отидем  ooooh! Толкова близко беще  Tired Но то така става, човек като разчита на друг да му свърши работата  Crossing Arms И Лена ще си е тук другата седмица и сега издирваме бавачка в последния момент, дано някой се навие да я гледа, че иначе алтернативата е да викам майка ми, а това ще довърши и малкото останали ми нерви  Crazy Абе важното е да сме здрави (в момента ми е толкова криво, че сама не си вярвам  Mr. Green )

Лек и успешен ден и моля ви - никакви болести  Naughty

# 261
Здравейте!
Момичета имам питане.
До каква възраст децата използват еднакво добре и двете си ръце,тоест няма доминираща?На каква възраст се определя коя ръка е водеща?(имам смътни спомени,че това е към 3г.възраст,но не съм много сигурна)
Винаги подавам лъжицата на Ангел в дясната му ръка,вече 3-4м.Стигнахме до прилично хранене,дори при ядене с по-гъста консистенция се справя отлично,но от 2 седм.забелязвам,че Ангел си премества лъжицата в лявата ръка.За мое очудване се справя точно толкова добре колкото и с дясната.Два-три пъти връщах лъжицата в дясната му ръка,но той отново я връща в лява.Спрях да настоявам.При игри не съм обръщала внимание дали лявата ръка е повече ангажирана,но то и при повечето  игри на тази възраст са включени и двете ръце.

Хубав ден(при нас има много силен вятър),слънчево настроение и здрави дечица!

# 262
Бакши, казват, че до 3 години децата работят еднакво с двете ръце, но специално при нас и двамата решиха още към едногодишна възраст, че са десняци и посягат с дясна ръка или прехвърлят в дясна. ПОнякога, понеже знам, че е полезно за развитието на мозъка, ги карам да правят неща и с лявата ръка, но не предпочитат.

Медхен, не може ли да хванете някоя last minute почивка? Или както там се казваха. Ние, понеже се мотахме до последно, не успяхме да си резервираме хотела, в който искахме (на самия плаж) и сега ще бъдем в друг. На 300 м от плажа. Сигурно не ми е  писано в този живот да си прекрача парапета на терасата и да стъпя на пясък, все трябва да трамбовам километри в слънцето Tired

# 263
Здравейте, мами  Hug

Надявам се, че вече няма наакани дупета в темичката ни  Heart Eyes

Аз няма какво да пиша и затова не го правя, а и да си призная, за пръв път ми се случва, не чета много задълбочено напоследък  Embarassed Хвърлям по едно око, колкото да разбера как сте  Hug
Аз отново съм в умопомрачителна фаза, за която ще ви спестя подробностите  Hug

Целувки за всички малки и големи  Heart Eyes

# 264
Юлче, тия щураци от вестника и без друго предричат цунами, така, че на 300 метра от морето е екстра  Mr. Green За почивката, ще го мислим, а за догодина съм решила още зимата да направя резервация за мен и Лена -  другите да се спасяват поеденично Wink

Роси, какво те мъчи?  Thinking Какво стана с нападнатия бостан?

Бакши, дори да е левичар Ангелчо няма да има проблеми както е било навремето  Peace

Офффф, как преядох, ще се пръсна  Embarassed

# 265
  • някъде там
момичета моито Еми ми прави вече втори път номер като повръща от страх, незнам какво да правя помагайте  Shocked единия път беше от страх да няма пак компреси от оцет, а сега преди малко от страх като заговорихме за яслата

# 266
Добър вечер! Hug

Ние имаме тати в отпуска и се възползваме максимално от това. Тази сутрин двамата се гледаха до 9, а мама се излежава в леглото. Кеф. Mr. Green После направихме дъъълга разходка, маман с токчета, туй-онуй, нали има кой друг да бяга след Мона. Grinning Симона и тя е във възторг, прекален даже, защото е неотлъчно до баща си. На обед продължава да ми прави врътки със заспиването, то е гъзурчене, то е чудо, ама...карай. Heart Eyes

Ренка, хм, идея си нямам как да помогна... Ама Емка плаче и от рев повръща или както си седи? Confused Дано отмине бързо.

Бакси, ти притесняваш ли се, ако Ангел е левичар? Защото и Симона за сега прави всичко с лявата ръка, на мъжа ми първата братовчедка е левичарка, баба ми също прави доста неща с лявата ръка, не знам дали е наследствено. Майка ми много се връзва на това, че Симона посяга само с лявата ръка, явно тяхното поколоние е възпитавано, че левичарите са нещо особено. Grinning Но аз съм напълно окей, ако дъщеря ми е левичар. Боже, какъв ферман написах. Laughing

Веси, тази Стела, голяма бърборица! Heart Eyes И какви абстрактни неща знае - странна работа! Grinning 

Отивам да надзърна албумчето ни, че отдавна не съм се наслаждавала на прекрасните ноемврийчета. Heart Eyes Лека и мека! Hug

# 267
  • някъде там
Ditta не не повръща от рев, то не е точно рев нейното е хленчене, тази вечер на 2 пъти се мъчи и на третия си повърна  Rolling Eyes
блазе ти за отмяната  Peace

Бакси
аз съм Левичар и никога не съм имала проблем от това, дори Левичарите имат световен ден за разлика от десноръките някъде този месец май беше  newsm78, единствено като бях 1-3 клас се опитваха безуспешно да ме откажат, но не насилствено, пробваха се само, с дясната ръка също мога да си служа мога и да пиша но все едно първолаче Wink да е жив и здрав Ангелчо въобще ама въобще не се връзвай на тези неща, единствено като тръгне на училище ще трябва да купувате тетрадки без спирала и по възможност от най-най нискокачествена хартия, че иначе много се цапа Wink

# 268
  • София
Ренка Някои деца ги правят тези неща. Не е необичайно. Един ден в градинката една майка ми казваше, че Константинчо бил социален и лесно мога да го оставя на друг да го гледа, а имало едно момиченце, което повръщало щом го оставят на друг. Същата вечер беше ред на татко му да го приспива, но малчо се запъна и настояваше да съм аз. Останаха с татко си и на втората минута вече повръщаше от рев. Дочул трика веднага го приложи.  Wink На следващата вечер му казах, че няма начин и дори и да повърне ще го успокоя, о няма аз да стоя с него докато заспи и повече не о е правил. Това не значи, че няма пак да го направи по друг повод, разбира се. Това висш пилотаж в изнудването, защото всеки би си изкарал акъла и би направил всичко само и само детето да не повръща от ужас. Не знам какво да те посъветвам. Опитвайте да не правите паника и голям въпрос от това и пред нея да не го разказвате, за да не види колко сила се крие в този метод. Вътрешно също трябва да не таите страх, че това ще се повтори, защото това увеличава шансовете да стане точно така. Обяснете, че повръщането няма да реши въпроса и ще се ходи на ясла с повръщане или не. Че всеки има да прави и неща, които не иска, но така ще порасне и ще се справи със страха си. Обяснете и, че смелостта е да правиш нещата въпреки страха. Всичко това ако сте сигурни, че повръща от страх, а не от нещо здравословно. Ако зачести или продължи се обърнете към специалист, защото те си знаят какво, кога и как се прави. Голямо  Hug и не и се плаши на Емката- ще се справи с тези неща. Колко още изпитания ще минем- трябва да се пазим и ние. Hug

# 269
  • някъде там
Боянче мерси за съветите  Hug офффф от страх е почти съм сигурна, съдя от ситуациите в които го направи, мъча се да говоря но тя в такъв момент не иска и да млъкне да ме чуе, днес малко викнах  Embarassed май нетрябваше но исках да я спра да хленчи и да се напъва  Cry

Общи условия

Активация на акаунт