НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 907
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Лилчо ЧРД! Да си жива и здрава, и много щастлива!  bouquet

Здравейте пак Дрисленд! Овладяхме положението, но малчо е много отпаднал, кисел и не иска да яде. О сутринта е пил малко лечебна Хумана, изяде един банан и малко хляб. Твърдо отказа супата от картофи и моркови със сухар, както и всичко останало, което му предложих.  Sad Утре ще направя пиле малко да се засили, защото тази диета, на която сам се подлага не е добра. Диначе Шлябада Hug Мнго ви благодаря за разясненията по темата- винаги се успокоявам като чета уверените ви пояснения.  Hug Наистина при различните деца е различно, но и вие, и Бърди сте прави- много педиатри минават мярката и вместо да зипишат вежди избождат очи. Да е жива и здрава д-р Масларска, която стои далеч от крайностите и се съобразява с конкретното състояние на моето момче. И е на разположение за въпроси от всякакъв тип. Може да съм ви досадна, но все ми се иска да я похваля още веднъж, защото рядко се срещат такива хора.
Такива са моите невело днес. Злоядството е нещо ново и наистина не знам какво се прави. Не мога да го насилвам, за да не стане трайно злояд, но при неговите 11 кг при ръст 88 см направо ми се свива сърцето като го гледам как гладува. Sad

събуди се и ще ви пиша по- късно. Хубав ден на всички!  bouquet

# 241
  • от Луната
Лилчо, да си и жива и здрава! Много любов и щастие! Едно леко раждане и здраво момченце на есен!

Да ви е живо и здраво и Християнчето, Бог да го закриля!

# 242
  • Варна
Здравейте и от мен.  Hug

Лилчо, Честито Рожден Ден и да ти е живо и здраво християнчето!

Дита, приятеля ви е знаел къде да ви заведе  newsm10 Страхотно меню и обслужване. Между другото, собственичката наема за персонал само деца- сираци. А пък на нас .... морето, сините вълни не ни правят такова впечатление. Само когато сме на 150 км южно от Варна  Joy  Дано улучим американците, че то сега и бразилски изкуства има, които хич не са за изтърване  smile3503

Влади малко по-малко се пооправя. Остганаха сополите, които казаха, че много бавно ще отшумят. Обаче ми се буди по над 20-30 пъти нощем. В комбинация със сутрешния маратон и не спането следобяд, вече едва гледам и съм страшно изнервена. Днес детето си го и отнесе, ама ...  Embarassed мама не е от камък.

Забравих да ви се пУфаля - купих си сандалките най-накрая  Mr. Green  - за 19 лв.  Blush Леко змийска украска. Естествено, разцветката която исках беше свършила номерацията, и си взех в основен тон бяло. Ще изглеждам малко по-невинна змия, отколкото исках  Laughing

Няма какво да пиша повече. На фона на болежките на дечицата, простотиите май не вървят. Надявам се, скоро да се похвалите със здрави дечица. И очаквам включване от следващите посетители на Варна. Дита има  черна точка   smile3506

# 243
  • някъде там
Лилчо честит рожденден, много много здраве и усмивки по лицата на всички, които обичаш  newsm51 newsm51 newsm51
да ви е живо и здраво християнчето
 Hug Heart Eyes

да ви разкажа при нас как е положението Wink
вчера ЕмА от сутринта не е вдигала Т, нощес се буди доста за водичка но всичко беше ОК, сутринта се ококори в 8 дадох и дозичката АМ и почнахме да се стягаме за яслата, нагласихме раничката и баща и я пита къде отива а тя милата 'на абу"  Mr. Green отидохме пеш до яслата и пътьом си говорим как отиваме при децата и тя доволна, влязохме вътре доведоха две дечица много ревящи и тя малко се натъжи но я успокоих, лелката я взе и аз си тръгнах. Отидох да я взема беше на гърне нахранена била хапнала от всичко по малко, изпила едно шише вода и и няляли второ, веднъж се напишкала, нали вече е без памперс денем, остана само нощния, и биба не съм и носила дори и без това не я потърсва от седмици няма смисъл да я подсещам,  но като цяло била спокойна.
Тази вечер сама си слага неща в раницата за 'абу"  Mr. Green ще видим утре как ще мине

на Влади и Константично скорошно оттърване от бацилите  Hug

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 23:23 от renyto

# 244
Рени много се радвам,че Емката добре е понесла яслата Hug

Много се натъжавам,че имаме болни дечица Sad Ивчето и тя се опитва да кашля и и е запушено нослето,ама то ние сме си виновни,че в два последователни дни я водихме на басейн и я подържахме доста.

Ние с махането на памеперса сме доникъде,оставям я честичко голичка,но ака и пишка където свари,а уж разбира всичко Rolling Eyes Бибата рядко я търси и то само вечер,та там нямам притеснения. Другата седмица планираме ходене до Бургас,дано да пътуваме и изкараме добре Praynig Много ми е изнервено напоследък,имаме доста работа и аз съм станала като натегната пружина,не обръщам достатъчно внимане на Ивчето и се чувствам като майката в клипа на на Уницеф Sad Определено ми е време за отпуска.
Хайде момичета-лека нощ и здравички дечица ви желая Hug

# 245
Добро утро  Hug
Дано днес няма вече дечица с проблеми  Peace Да ги нацелувате по малките дупета (за предпочитане след някое от измиванията  Mr. Green )

От вчера се пробвам да махна дневния памперс, но имах 10 чифта мокри гащи и само 1 пишкане на тоалетната чиния. Нито на гърнето свърши нещо, нито като го вдигах. И дори като е мокър не му прави впечатление на човека. Решила съм 1 седмица да го пробвам и ако е все така си слагам памперса и пак след няколко месеца.

Жу, и ние опитваме този месец за махане на памперса. Но напредък с пишкането няма  Rolling Eyes Ака си в гърнето, но другото - хич не става. Кучето се научи за 3-4 дни да си върши всичко навън, а беше само на два месеца. Не мога да преценя дали това "говори" добре за кучето или зле за детето  Thinking

Много ми е изнервено напоследък,имаме доста работа и аз съм станала като натегната пружина,не обръщам достатъчно внимане на Ивчето и се чувствам като майката в клипа на на Уницеф Sad

Сладурка, не ми казвай, че се връзваш на тия откачени кампании. Напъхали едно голямо детенце в бебешко легло и готово. Не ви ли направи впечатление, че едвам са успели да му проврат кълчиците през решетките  ooooh! Този клип въобще не е пригоден за БГ. Спокойно мога да твърдя, че дечицата тук на тази възраст могат да си станат от леглото и да се придвижат на собствен ход до съседната стая където да побучат на главите на мама и тати. И кой им е казал, че това с биберона е актуално за БГ - рядко децата използват биби до толкова късно  Rolling Eyes Аман от усвояване на средства и пилеене на пари за глупости. Толкова болни дечица има, а те плащат рекламно време в най-гледаните часове - това за мен е лицемерие.

Юлче, драсни два реда за новата работа. Имаш ли конкретни очаквания? А колегите? Сигурно ти е вълнуващо и хубаво  Grinning

Лилчо, много ме изненада като се чухме в събота и ми каза, че сте на риболов  Laughing Ще чакаме снимки  Peace

Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 246
  • Хасково
Лилчо, честит рожден ден! newsm51 smile3525 newsm51  love001 с малко закъснение! Embarassed Пожелавам ти цялото щастие на земята, много здраве и любов!

Рени, радвам се за Емка, че добре е понесла първия ден в яслата. Пожелавам ти все така да е Hug
Ние вчера също подадохме молба за потвърждение за яслата, малко ми е странно и притеснено Rolling Eyes Но до 15 -ти септември има време да свиквам с мисълта....
Притеснява ме това, че Стела не се храни самостоятелно, а и въобще храненето от друг човек е почти мисия невъзможна при нас. Не знам как ще е в яслата, дано като гледа там другите деца и да й идва и на нея апетита Praynig

Бързо оздравяване на всички болнички Praynig Heart Eyes По темата за храненето при разстройство, мога да допълня мнението на лекарката, при която идваме в София. Предварително казвам, че не ангажирам никого с него, но се оказа, че при Стела е точно така. Та значи, лекарката ми каза да не давам лечебно мляко, защото образувало повече газове и дискомфорт на стомахчето. Ако държа да давам мляко да си е нейното АМ, но само в случай на вирусна инфекция. Не важи за бактериалната Peace

При нас няма нищо интересно, и не се сещам какво друго да пиша.
Прегръщам ви всички Hug

# 247
  • някъде там
Весе тя и Ема не от ядящите не се храни сама, но в ялсата вчера обядвала добре, днес я заведох и да закусва ще видим какво ще кажат, дано покрай другите апетитни да им се отвори хапка и на наште Simple Smile

# 248
  • София

Лил4о, ЧРД и честито християнче!!! Много здраве, много любов и щастие!  bouquet

... Та значи, лекарката ми каза да не давам лечебно мляко, защото образувало повече газове и дискомфорт на стомахчето. Ако държа да давам мляко да си е нейното АМ, но само в случай на вирусна инфекция. Не важи за бактериалната Peace

Да, болшинството лечебни млека съдържат колосални количества лактоза...което за моите е убийствено и затова не им давам. Ако давам, давам обикновено АМ, но по-разредено (напр. 2м.л. в 150мл вода).

А за този безумен клип нямам какво да кажа, освен, че депресира нормалните майки.  Laughing

Ренка, педиатърката разреши ли да водите детето толкова рано след боледуването?

Ние изкарваме по цял ден на двора, защото е много горещо..и деца няма по градинките. У нас е като в увеселителен парк...играчки, играчки, играчки, камиони, тротинетки, коли и басейн с чадърче  Crazy

# 249
... Та значи, лекарката ми каза да не давам лечебно мляко, защото образувало повече газове и дискомфорт на стомахчето. Ако държа да давам мляко да си е нейното АМ, но само в случай на вирусна инфекция. Не важи за бактериалната Peace

Да, болшинството лечебни млека съдържат колосални количества лактоза...което за моите е убийствено и затова не им давам. Ако давам, давам обикновено АМ, но по-разредено (напр. 2м.л. в 150мл вода).

Ал 110 е безлактозно, аз съм го давала 2 пъти досега на Данката и съм по-доволна от него, отколкото от Хуманата (тя има лактоза). Но от друга страна Хуманата може да се дава и като каша, т.е. като храна и засища повече - на моите деца диариите не им се отразяват на апетита въобще и голо мляко не е достатъчно.

# 250
  • някъде там
Дианче тя дефекто си е ОК, няма никакви оплаквания освен подути венци, в сряда правихме пълни изследвания за яслата всичко добре, а Т вдигна в събота, в неделя при прегледа пак нямаше проблем. Не са ми казвали да изчакам няколко дни, а и в яслата ги информирах че е вдигала Т, Ема в момента е супер

Днес закусвала малкоооо бавно, хапнала и на обед /нищо че като се прибвахме и като видя че бяхм правила пил. бутчета омаха едно за десерт Wink/ малко се натъжила по някои време, но бързо и минало и с децата се заиграла даже, като я питам дали иска пак да ходи все 'да" повтаря Simple Smile

нали съм в търсене на Работата, попаднах на обява по моята специалност, тези дни отивам да подам документи и ще чакам Simple Smile /пише че е работа на смени и най-вероятно ще включва и нощна та да видим /  newsm78

# 251
Аа, имаме си ново учениче в темата! Ренка, на добър час на Ема! Hug

Майчета, полягвам и после повече.  bouquet

# 252
Хайде и аз да се отчета.
Лили, честит рожден ден и честито на малкия християнин. Бъдете здрави и щастливи.
И ние сме по пътищата. В събота тръгнахме за Рилския манастир. Изкарахме там два дни. Дара хич не понесе добре пътуването. По всичко личеше, че не и харесва. Гледаше в една точка и беше тъжна. За капак тези два дни отказа категорично да яде. Но затова пък спа като заклана на свеж въздух. В неделя тръгнахме за Стамболийски. Пътят беше ужасно гаден. От манастира слезнахме до Дупница, оттам за Самоков и Ихтиман и добре, че не решихме да минем през Боровец, а се качихме на магистралата, защото Дара оповръща цялата кола. Много завои, даже и на мен ми беше малко кофти, въпреки че по принцип не ми пречи пътуването с кола. Стигнахме ни живи ни умрели. Оставихме я в Стамболийски и отпрашихме за Цигов чарк. Абе умрела работа на тоя Баташки язовир, пък едни цени сложили. Разочаровахме се и сега сме във Велинград. Дара пък вчера вдигнала температура, но била весела, имала вече апетит, та май и се е разминало неразположението. Миналата седмица изкара горните кучешки, а долните са на път. Дано това да проблема. Ние ще сме младоженци  Embarassed до утре и се прибираме. Поздрави и целувки на всички насрани дупета.

# 253
  • някъде там
Бояна как е Коцето ? дано да сте доста по-добре  Praynig  Hug

а Влади как е Вале  Heart Eyes

целувки на всички ви, утре отивам да подавам докИментите за работата пък да видим, ей така преди години като я търсех бях стигнала до 40 ходения на интервюта и си имах една папка с както им викам аз флаери и периодично си ходен на кастинги Simple Smile

лека милички

# 254
Рени, късмет днес! Дано се харесате взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт