Здравейте пак Дрисленд! Овладяхме положението, но малчо е много отпаднал, кисел и не иска да яде. О сутринта е пил малко лечебна Хумана, изяде един банан и малко хляб. Твърдо отказа супата от картофи и моркови със сухар, както и всичко останало, което му предложих.
Утре ще направя пиле малко да се засили, защото тази диета, на която сам се подлага не е добра. Диначе Шлябада
Мнго ви благодаря за разясненията по темата- винаги се успокоявам като чета уверените ви пояснения.
Наистина при различните деца е различно, но и вие, и Бърди сте прави- много педиатри минават мярката и вместо да зипишат вежди избождат очи. Да е жива и здрава д-р Масларска, която стои далеч от крайностите и се съобразява с конкретното състояние на моето момче. И е на разположение за въпроси от всякакъв тип. Може да съм ви досадна, но все ми се иска да я похваля още веднъж, защото рядко се срещат такива хора.Такива са моите невело днес. Злоядството е нещо ново и наистина не знам какво се прави. Не мога да го насилвам, за да не стане трайно злояд, но при неговите 11 кг при ръст 88 см направо ми се свива сърцето като го гледам как гладува.

събуди се и ще ви пиша по- късно. Хубав ден на всички!
Страхотно меню и обслужване. Между другото, собственичката наема за персонал само деца- сираци. А пък на нас .... морето, сините вълни не ни правят такова впечатление. Само когато сме на 150 км южно от Варна
Дано улучим американците, че то сега и бразилски изкуства има, които хич не са за изтърване 
Леко змийска украска. Естествено, разцветката която исках беше свършила номерацията, и си взех в основен тон бяло. Ще изглеждам малко по-невинна змия, отколкото исках

Много ми е изнервено напоследък,имаме доста работа и аз съм станала като натегната пружина,не обръщам достатъчно внимане на Ивчето и се чувствам като майката в клипа на на Уницеф
Да ги нацелувате по малките дупета (за предпочитане след някое от измиванията 
Този клип въобще не е пригоден за БГ. Спокойно мога да твърдя, че дечицата тук на тази възраст могат да си станат от леглото и да се придвижат на собствен ход до съседната стая където да побучат на главите на мама и тати. И кой им е казал, че това с биберона е актуално за БГ - рядко децата използват биби до толкова късно 
с малко закъснение!