Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 073
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета летуващи и работещи!

Дано Криси да е добре ама е калпазанин как може да го направи този номер?
Змейковица страхотни снимки. ванче и вие с Мия сте радост за окото. И госпожичките на плажа кеф кеф.

велиса не се отчайвай не си само ти ние като първи уикенд без дете умряхме от скука няма начин и на кино да отидеме нито на заведение и прекарвахме хладните часове в обиколки на квартала  Mr. Green опознай квартала за да го обикнеш...не ми се мисли още месец как ще е...но това е положението няма мърдане и няма смисъл да се отчайваме и да мрънкаме, а да се молиме да дойдат по добри времена  Praynig
Биболина се изгуби и те ли почиват?
Успешна седмица на всички че ме зоват задачки.....  bouquet

# 106
  • Пловдив
Ани, ето и икейски, ама тук още не е в завършен вид - вчера ме домързя да снимам като приключихме, пък и имахме по-важна задача с татито  Mr. Green

http://www.zmeikovica.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=13931695 - в това тясно пространство е трудно да се види нормална снимка, ама добре сте ми дошли на гости - на живо е по-хубаво  Laughing

Забравих да кажа за мини морската среща - бяхме очаровани от Бабълчето и Румката. Сиси пък е станала една голяма госпожица  Heart Eyes  - с Фай и семейство си имаме вече традиции да се срещаме  Laughing Децата си поиграха добре, но както винаги времето беше малко  Laughing

Аз се надявам до края на месеца да задържат Кали на ясла, после като я изпишат пак ще изляза в отпуск докато почне градина на 15.09.

Вчера се чух с Ирка, малката Миа има РД в събота - кога мина цяла година  Shocked

# 107
Змейко, много е интересно това, особено зад огледалото, можеш да си накачваш какво ли не, без да дразни окото. А тези тъмните кутии за какво служат?

ето едно клипче от нас: http://www.youtube.com/watch?v=j5ogLzky_Yo
и малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399459&pid=13962682

# 108
Не съм ви чела, но обещавам скоро да го направя. Само искам да ви се похваля, че вече сме четирима Simple Smile Елица се роди на 29 юли, 3350 г, 48 см. Много е красива, Калоян много й се радва. Ще пусна снимки скоро Simple Smile

# 109
Браво, Даниеле, честито!
Да сте живи, здрави и щастливи и четиримата!   bouquet

# 110
  • Varna
Daniele , да ви е жива и здрава малката дъщеричка! Да расте нежна и красива,  да бъде силна, смела, горда, много щастлива и късметлива!

# 111
  • Пловдив
Даниеле, страхотна новина  Hug  bouquet
Да ти е жива и здрава малката кукла   bouquet  bouquet  bouquet
Чакаме снимките  Hug

# 112
Даниеле, да ви е жива и здрава малката принцеса!Да ви носи само радост и щастие!
Да е много послушна и усмихната!
На мама бързо възстановяване!!

Даниеле, чакаме те със снимки и разказ!  Wink

# 113
  • София
Даниеле,ЧЕСТИТО!Да ви е жива и здрава малката принцеса и да има много смях и радост в порастналото ви семейство!

# 114
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА  РОЖБА ДАНИЕЛЕ!ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

Тук е супер,но за съжаление днес си тръгваме
Снимки и клипове ще гледам като се прибера

# 115

Честито Даниеле, да ти е жива и здрава малкото кукла, баткото да помага, таткото и той! И чакам с нетърпение снимки!

# 116
ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА, ДАНИЕЛЕ !!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООГО ДА ВИ РАДВА !!!  Flutter  Heart Eyes  Hug   bouquet   Heart Eyes

# 117
Даниеле-честита ти рожба   bouquet Много радост и щастие на цялото семейство   bouquet  bouquet
Ще гледам после на Змейка снимките,че ми е интересно какво сте купили,ние ходихме един път не ни стигна ,ама за второ ходене все време няма... Simple Smile
Много хубави деца,Фай-много интересни снимки и истории  Peace

Благодаря за комплиментите за Жулката-станала е кокетка и като я облека за разходка все ме пита-Готина ли съм,ама много ли  Laughing

Това с Криси звучи ужасяващо,дано му мине бързо.. Praynig

# 118
  • София
каква хубава новина! честито на даниеле и семейство!

поздрави от морето, по - скоро от поморие, тук ще спим и планираме да обикаляме Simple Smile чао за сега!

# 119
Е,Даниелка,да ти е жива и здрава щерката/за красива не пожелавам,защото не се съмнявам,че е такава/!Дано да е много кротка и лесна за гледане,а и мъжете наоколо да помагат и занапред!

Дано Криси вече да е забравил за болното пръстче Praynig
А,Ирка понеже няма да се весне явно  насам/но наистина не се учудвам,че не и остава време/,ще я отменя и ще докладвам,че освен,че е вече голяма,втората и принцеса е вече и пешеходка/но обещавам в събота да бъде строго порицана и принудена да  пусне снимки и да разкаже лично за подвизите на двете красиви млади дами/

Общи условия

Активация на акаунт