Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 076
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Daniele, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и много щастлива. Пожелавам ти бързо възстановяване и с огромно нетърпение ще чакам снимките. Представям си колко е сладка и мъничка.

Криси е принципно по-добре. Но сутринта шяхме да побелеем от него. Махна си превръзката и разкървави раната. Водихме го за нова превръзка. Сега спи.
Много е палав и не застава мирен.

# 121
  • София
Даниеле, ЧЕСТИТА РАДОСТ!Да ти е жива и здрава, усмихната и щастлива дъщеричката! Много хубаво име сте й избрали!

# 122
  • София
Даниеле, честита принцеса! Да ви е жива и здрава и много да слушка!

При нас нищо ново, затова рядко се включвам. В отпуска съм вече и чакам да дойде 10 и да тръгваме към морето. След като се върнем ще си сменям колата, ще си взема една по-малка (женска), че да си намирам по-лесно място за паркиране. Но като стане, ще се похваля. Брат ми (този който е в Осло) си замина и вече ми липсва ужасно. Много бързо свиквам, когато си идва лятото и ми е кофти, че трябва да си тръгва. Затова пък съм решила вече и аз да му отида на гости, но едва ли ще ме огрее преди пролетната ваканция на Монката.
Велиска, много отчаяно звучиш  Cry. Надявам се скоро при вас нещата да се наредят.  bouquet

# 123
  • София
Даниеле, честита ти дъщеричка! Да ви е жива и здрава и неплачлива!
И аз с нетърпение чакам снимки на бебка и щастливите мама, татко и батко.
Ние продължихме почивката с още една седмица в Чирпан, релакс при нашите, а после плановете са само Румен да остане. Страхотно предимство е да имаш двор, по цял ден Румен и племенника ми дивеят навън и са супер щастливи.
Ана, дано имаш късмет със здрава и надеждна кола и да се похвалиш скоро.

# 124
  • София
привет от морето Simple Smile
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2099873&l=5de6b9d6d9&id=581001597

чувам в сф гърмяло и трещяло.... Thinking
тук пък имаше трус 5та степен, но на 300 км в морето, смао щезлонга ми сякаш някой побутна...и чухме по радиото....

анна, какво караш сега? аз харесвам големите коли.. но ако има как да я паркираш лесно, това е наистина проблем, ако ще търсиш място всяка сутрин....
хайде, неразписалите се да се яват Crazy Mr. Green!!!!

велиске, как е настроението, бори го, за да не те бори то!! всичко е сезони /напомням като един досаден терапевт,на който не са му искали мнението/

пс колко съм съгласна с бабъл....ето това е моята любима къща в НЗ / в ляво има кът за отмора - люлка,масичка и столчета....а червените гладиоли са страхотни, както и борчетата около оградата; аз само бих дложила друга ограда, например дървеничка....искам смао толкова, нищо повече..... http://www.facebook.com/photo.php?pid=2100126&l=0f92d79d90&id=581001597

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 15:43 от ва ни ла

# 125
  • София
Ванилка, карам семейният авенсис. Иначе имах голф 2, но вече сдаде багажа съвсем, пък и беше с две врати, което си е проблем с качването на децата. Не, че много ми е трудно паркирането, но няма нужда да кандилкам толкова голяма кола, само за моето дупе. Peace

# 126
  • София
съгласна съм, анна.....аз бих харесала едно малко по-ново поло или защо не корса от по-нови времена...

# 127
Честита дъщеричка на Даниела-да е добричка,здрава и весела!
Аз само да се обадя,че съм добре,ама много работа тия дни бееее....
Благодаря на запиталите  Mr. Green
Той мъжа ми сега се скапа пак здравословно,ама дано не е нищо сериозно и да минава скоро.
Ама аз не се учудвам де -вече свикнах май Mr. Green
Снимки не съм гледала,но ще наваксам.
Анна ,приятно моренце на вас и мнооооого почивка,а после най-хубавата кола и пътешествие до братчето ти!Аз миналата година изпуснах снимките му,а бяха много коментирани,така че като го посетиш да пуснеш нови  Mr. Green
Ванила,аз пък харесвам твоята кола и смелостта да я караш в софийското движение  Heart Eyes
И пак да напомня на всички морски-топнете си дупето в морето заради мен!
 Heart Eyes

# 128
  • Велико Търново
И пак да напомня на всички морски-топнете си дупето в морето заради мен!
 Heart Eyes

Успокой се сестро Mr. Greenогромния ми задник беше натопен за теб и целия форум,така,че пий едно спокойно.

Дано при Цеци не е нищо сериозно и скоро да се чувстваш спокойно Hug

# 129
А Ванче ти подкара ли твоята кола вече? Аз от както я имам моята не съм слизала от нея...огромна зараза си е...кръстила съм си я Алфонсо.. Embarassed и хората около мене свикнаха и така я наричат и те  Laughing Сега ми е пукнато предното стъкло от бурята май и ми е мъка мъка какво изваждане ме чака... Sad но така е има кола има разходи.

Хайде Сиска пускай снимки на това дупе цопнато в морето...и на мъничките такива  Mr. Green
Люба как си - възстановили се напълно?
Велиса дано мъж ти се оправи бързо!
Ние утре отиваме при Мариска и нямам търпение да си я намачкам, майка каза че купила 7 книжки с приказки и четат, книжки за оцветяване и пияно...ох да идва вече утре.  Party
Ванче трещя и вали два дена вече, града е наводнен и карането е истинско изпитание особено за новак като мене.  Praynig

На всички хубав ден и дано спре да вали вече!

# 130
Ванилка, при нас на работните места земетресението се усети по-силно. При Мимозата най много е разклатило. Веднага за нея си помислих като разбрах къде е бил епицентъра!

Остана ли някой с нощен памперс? И Иван най-после реши да се отърве от него. Аз не съм го молила изобщо. Преди около седмица, реши че ще спи вече по гащи и край. Чаршафите обаче ги сменям почти през ден, но здраве да е. А за наакването и тоя период отшумя. Бях се притеснила какво му стана на това дете, но явно си е било временно. След като писах тук, се наака само още веднъж и от тогава всичко пак е по старо му. А сега ако се изпусне да се напиша през нощта и понеже му е неудобно и ми вкарва лафове, че от климатика му се намокрило леглото.  Laughing

# 131
  • София
Ани и ние бяхме със следобеден и нощен памперс допреди 1 седмица. Махнах го отведнъж и няма пропуск, въпреки, че се будеше преди с пълен памперс. Явно се усещат кога са с памперси и нарочно пишкат.

# 132
Привет!
Галче,благодаря че попита-по-добре съм/ама има какво още да се желае по -въпроса...особенно с опъването в долната част на корема/,...седим си у нас,гледаме се с юнаците/по-скоро те мен гледат,а аз гледам филми или вися в чат-а/,не излизаме много,че незнам до къде ще ми стигнат силиците/че притъмняването ми е още сериозен проблем/,пък и тук вчера преваля/но си беше направо леко,в сравнение със Софийските потопи/.....,но се надявам тия дни вече да се появя в обществото/което ми напомня да взема мерки с/у подплашването му и поне косата да си боядисам,че ставам за сплашване на непослушни деца/
Велиска,дано не са сериозни проблемите със здравето на мъжа,пък ти недей да се поддаваш на такива настроения......мечтай активно и визуализирай/турни си една хубава картинка на декстоп-а/,и току виж се е материализирала мечтата....аз на това се надявам. Laughing
Сисе и аз чакам да видя доказателствен мат`риал,че си се накиснала и заради мен/персонално/.....пък и заради останалите съфорумки/демек трябва да пуснеш повечо снимки/
На приключлите с пампите-честито....дано да няма "пропуски" Peace

# 133
  • София
Здравейте! Laughing

Ние само циркулираме от сф, около сф и пак обратно, лошото време ни върна малко в цивилизацията, после пак ще стягам багажи и т.н. Вече ми се повдига от чанти и пликове. Sick
Ще се постарая максимално бързо да си пуснем нет на къщата, че не се живее така. Mr. Green И оттам ще ви наглеждам.
Новото при нас е, че наесен с песен Вели тръгва на градина. В системата не сме и канидатствали, защото не ми е и  минавал през акъла този вариант, просто директорката на ДГ, където ни е къщурката предложи да отидем на място и да пуснем една молба Grinning, и да считаме "работата за опечена". Shocked Така ми се е свило под лъжичката, като знам мамин глезльо как не се обслужва сам и колко рев ще изреве, но ще се пробваме, защото основно заради контакта с деца си струва. А октомври очаквайте мрънкане на n-та степен. Embarassed
Страхотни морски снимки, велиске, и аз морето тая година ще го гледам само на картинка, а как само го обичам... Sad
Важното е да сме здрави, след "сатурновите" дупки неизменно следва "асфалт" Mr. Green, така че, споко, радвай се на това, което имаш и не се фокусирай непременно върху това, което нямаш. Hug Понякога е нужно съвсем да се скапят нещата, за да се оправят после ... Peace
Ще пусна снимки на "селянчетата", сега ставам, да ги оправям за разходка, че както свикнаха навън по цял ден, ще съборят тука къщата... Twisted Evil

Даниелка, да ти е жива и здрава малката Еличка почти ни е адашка! Mr. Green Нека все така ви радва и умилява! И скоро да ни я покажеш, заедно с красивия и батко!

# 134
Алоооо Майски мами....къдееее стееее?
Дано да почивате активно и да се радвате на хубаво време, че тук ни удави....
Аз ще поработя днес още малко и тръгваме към маничката ни кукла...нямам търпение толкова ми липсва....ще слагам снимки в понеделник.
Чао и на всички слънчев уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт