Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 077
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
аз досега бях на работа, но тока спря и се прибрах у нас, поне да приготвя малко багаж, че довечера заминаваме пак към морето. Ники в неделя ако остане време и за пясъчните фигури, ще ти се обадя.

# 136
Ирка, честита ти рожденичка! Жива и здрава да е. Весела, игрива и много, много усмихната.  Heart Eyes Hug Flowers Bouquet Kissing Heart
Не ни забравяй и по-честичко пиши, защото ми липсваш. И покажи децата да им се порадваме.
От нас едно голямо гуш. Hug Hug Hug
и си изчисти пощенската кутия  Wink

# 137
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН НА ИРИНИНАТА МИА!ПОЖЕЛАВАМ И ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА РАСТЕ ЗДРАВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ!
Ще чакаме снимки от рожденния ден от по сериозните форумки Peace

Ние утре ще кръщаваме Мина и ми е много развълнувано от сега Crazy

# 138
  • Пловдив
ЧРД и тук на красавица Миа!!!

Ние преди малко се върнахме от партито - после ще кача снимки. Е, Люба сигурно ще ме превари  Laughing

Двете принцеси са много порастнали, успях малко да погушкам рожденичката  Heart Eyes Елла е с една красива дълга коса... приказка
Децата се наиграха и окаляха порядъчно, танцуваха с аниматорката абе супер  Laughing Laughing

Ирката е с нова прическа, а Люба изглежда много добре с оглед на преживяното
Набързо докладвах - Люба е по-подробна от мен  Mr. Green Mr. Green

# 139
Изпреварвам те като едното нищо Mr. Green......даже се притесних,да не си по-пъргава от мен/ама докато изчистя калта от чааветата.....тя и къщата стана за чистене #Crazy/,но приза за "по-сериозна съфорумка" си го заслужвам тутакси с това албумче:http://picasaweb.google.bg/kabranska/KuNdn#/май са малко замазани снимките...ама за пръв път качвам ту и незнам дали не е от сайта.....или от моята грамотност newsm78/
И сега моите отзиви за събитието:Както ще видите Ирка е с нов имидж/т.е. с нова прическа,която много и ходи...и сега съвсем като девойче изглежда...да не пропусна,че е много елегантно девойче/,момите са просто очарователни,а пък Елла е вече завършена красавица/пък и извадиха късметчета с Ивчо предопределящи съвместния им път/,Мия е голям бонбон/няма да казвам,че беше с много"джиджана"рокля/,Калинка е пораснала и също вече в графата"супер гадже"/ама ние само като приятели..да не си помислите нещо..../,на г-жа Пепсън направо и завидях/че беше раздала дъщерите и пристигна с ръце в джобовете......но поне я видяхме както си трЕбва/....за моите юнаци по-добре да не Ви разправям,че ако в началото приличаха на деца за пример,в края на събитието вече тудно се разпознаваха от рев,сълзи,сополи......и много кал/и да не помислите,че реваха щото са се"освинили"...нищо подобно-рев-а беше за спукания балон,който така и неможаха да поделят/

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 16:23 от Анонимен

# 140
  • Велико Търново
Любе,ти си наша гордост HugБлагодаря ти за снимките Heart EyesИ деца и мами са супер!
Елла наистина е станала малка дама Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Eто и нашите снимки  Laughing

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337336&pid=14065185

А ето и на мама кипрата с новите ми ботуши  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337336&pid=14065182

И няколко снимки специално за Ани  Laughing

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=14065215

# 142
Първо да честитя радостта на Даниела - Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва /страхотно име сте й избрали/!!!   bouquet

Честит рожден ден на красавицата Миа!
Ирка, да са ви здрави и все така красиви малките съкровища, а на теб много ти отива новия имидж- много стилна прическа. Видяхме и щастливия татко на снимките. Елла страшна мацка, със страхотна рокля и цялата банда от Пловдив сте много лъчезарни и готини!  Люба   bouquet Змейко, да нагушкаш Калинчето! Пускайте по-често снимки да ви се радваме.

При нас нищо ново. Марти нещо се е разкашлял, но само като спи - вечер и следобяд - покашля от време на време. Дано да не се разболява, няма Т или други признаци, като сополи.

Олче, дано да си права, че след дупките идва асфалт, че вече няма накъде...

Ани, много е хубаво да сте наблизо до моренцето и че имате и къде да отидете, де...

Галче, ужасно е това за стъклото на колата ти - бре, тази буря - ама дърво ли е паднало?

Успешна седмица ви желая!!!

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 17:17 от *ШУШИ*

# 143
Честита рожба на Даниеле. Да е жива и здрава малката принцеса и мама да ни я покаже Wink
Честит рожден ден и на малката Мия. Пожелавам щастливо детство и много усмивки.
Успях да разгледам всички снимки. Как само са пораснали малчовците ни.
Аз от 3 август съм стажантка и не ми е ясно как ще свърши всичко, че докато минат 6те месеца ще съм прясна родилка вероятно, но живи и здрави само.
Танче, благодаря за снимките, не съм правила снимки откакто се развали апарата и мъж ми все още не намира време да го оправи, а за нов не си и правя уста.
Благородно завиждам на всички почиващи, нас май това лято няма да ни огрее.
Лека нощ, милички.

# 144
Мъртвилото тук продължава....
Честит рожден ден на малката Миа! Да  радва много мама и тати!  bouquet
Ирка дано намери време да се разпише....много ни липсват тук твойте размисли и страсти... Praynig
Ние отидохме да видиме детето и се върнахме вчера с него...в окото и беше влезнало чуждо тяло и го извадиха в ИСУЛ, че там където бяхме не посмяха  #Cussing out нищо де сега е добре довечера сме на контролен преглед, но не мисля че ще има проблеми. Това което забелязах веднага щом я видях и проговори де е че казва Р една такова супер сладкооо направо умирам от кеф при всяка такава дума и няма да ви казвам колко пъти повтори детето таратор за да може майка й да и се любува....абе обявиха ме за откачена, защото дори и таткото не забеляза промяната.. newsm78
Разгледах снимките от партито страхотни сте всички....честита прическа на Ирка, абе всички наши децича са най хубави.
Шуши, и аз не знам как се е счупило това стъкло не съм била там сега дилемата е какво да сложа - китайско 90 лв, европейско 210лв хахах познайте към кое клоня  Mr. Green

На почиващите хубаво време и много емоции!
Ръш-  лек стаж не се преуморявай внимавай за коремчето!  Hug

# 145
  • Велико Търново
Да се похваля Мина вече е въведена в православната вяра Grinning
Кръщенето беше супер снимки ще пусна по късно.

Галче,май към това от 90 лв. като,че ли клониш Blush

Хубав ден от мен!

# 146
Siska, честита ти християнка!   bouquet

Честа рожденичка и на Ирка!
 Да са ви живи и здрави малките момиченца!

Люба ,много приятно изненада освен със снимки и с клиповече , че и колажи.
Змейко, благодаря ти за снимките! Видях кутиите, за къде са!  Wink

И аз се опитах да кача снимки от изминалия уикенд, но сайта не работи и ще почакам малко. Отидохме до Замъка, за който ни светна Фай! Наистина е много приятно там. Аз си забравих апарата и снимах с телефона, затова снимките на тъмно хич не стават, но то отвън си е по интересно. После ходихме на плаж на Каваците и много ни хареса. Едно такова спокойно, все едно се върнах в детството си и на плажа евтино - за 7лв се наобядвахме. Трябва да си намерим друг такъв плаж по на близичко, че тоя ни е на един час път!

Ники, в неделя не ти се обадих, защото не сме идвали до Бургас. Препичахме се на басейна пред блока и после му ударихме един дълъг следобеден сън. Доста мързеливо изкарахме неделния ден! Но до септември имаме време и ние да видим фигурите на живо.

# 147
Сиска да точно към него...който питам все така ми вика естествено че това от 90лв.... Mr. Green
Мариса беше на контрола сутринта и очето е добре няма нищо вътре и раничката зараствала бързо...така че утре отново към баба в провинцията...
Ще се опитам днес да я снимам как го казва това новичко РРРРР - особено в таратор...ох на мама как ми липсваше само, две седмици ама съм изпуснала новата буквичка... Mr. Green
Ани браво замъка май наистина си струва да се види, но като го направят хотел едва ли ще пускат любопитковци вътре  Rolling Eyes
Дени как мина вашата почивка?
Анна а вие заминахте ли?  family

ето ни и нас от събора на юндола в събота

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 14:24 от galiushana

# 148
Гале, то има още доста докато стане хотел!

# 149
  • София
Сисе, честито ви християнче! Пусни снимки от събитието Peace

Честито на малката рожденичка Миа! Много са хубави всички снимки от партито, пълни с настроение, усмихнати личица и мами свежарки.
Ето малко снимки и от нашето моренце http://mimibal.snimka.bg/family/vakanciya-lyato-2009.409577, на който му се гледат.
Гале, аз пък се очудвам, че можеш цяло стъкло за 90 лв да си вземеш, те само ако го залепят ти взимат 60, а аз бях чувала, че са около 150 лв.

Общи условия

Активация на акаунт